Ailem ve sevgilim

Saçmalık. Ev almak o kadar kolay birseyse kendileri alsınlar. Annenizle babanızla ayrı ayrı konuşun. Olmazsa akrabalarinizdan sözü geçen bir büyüğünüz varsa enişte, amca gibi onunla konuşun o ailenizle konuşsun. Yani kaçarak evlenmemek için elinizden gelen her şeyi yapın.

Kaçarak evlenirseniz hep bir burukluk olacak ayrıca eş ailesinde de ilerde o kaçıp geldi diye muhtemelen hor görüleceksiniz. O yüzden kacmayın ama ailenize de diretin.

Anevrizmanız olduğunu söylemişsiniz, o yüzden sağlığınız açısından kendinizi aşırı strese sokmayın lütfen. Atacağınız adımlarda bu ekstrem stres durumunu göz önünde bulundurun. Abinizin ve ailenizin taleplerinin hiç makul olmadığı ortada zaten. Kendinize güvenin, kararlı olun ve hayatınızı kurmak için gereken neyse onu yapın. Sorumluluk duyacağınız ya da vicdan yapacağınız bir aile yapısı görünmüyor maalesef. Şansınız bol olsun.

ÇalışmıyorSun sana kredi çıkmayacagını bilmesi lazım abin çok değişik biri gerçekten kaçmak çözüm değil ama kalmak da zor gibi Allah yardımcın olsun

Valla kadınlar kulübünde birine bunu yazacagimi asla düşünmezdim ama
Kaçın bence,yoksa hayatınız kaymakla kalmayacak keçileri de kaçıracaksınız

Yavrum, Evlenmeyi düşündüğün kişi güvenilir midir , değil midir, Ailesi nasıldır , hiç bilemeyeceğimiz için bu konuda fikir yürütebilmek güç ancak iki şey söyleyebilirim : 1) şu andaki veya bundan sonraki hiçbir ilişkinden ailene bahsetmemen(zira erkek arkadaşlarını para kaynağı olarak görmeleri ve kullanmaları maalesef beraber olduğun kişinin daha ilk adımda ailenin nasıl bir yapıda olduğunu görmelerini sağlıyor ve sen maalesef ilişkine 1-0 yenik durumda oluyorsun daha ilk baştan. Üzgünüm ancak bu gerçek. 2) şu anda çalışmadığın için kredi zaten kullanamazsın. Çalışmaya başladığın zaman da her ne baskı görürsen gör asla hiçbir kredi tutarı için imza atmaman.. Zaten ev kredisi tutarı alabilmen pek mümkün değildir ancak ihtiyaç kredileri vb. Kredileri de çekme ailen için..

Geçmiş olsun diyim öncelikle. Abiniz nasıl tanımadığı etmediği insanlardan para istiyo. Sevgilinizden emin misiniz? iyi düşünün lütfen. Sanırım ben olsam gizlice nikah kıyardım. Karşısına geçip ben evlendim derdim.

yaşınız kaç bilmiyorum eğer reşitseniz kaçmak gibi birşey yapmanıza gerek yok gidin nikahınızı kıyın geçin kimse karışamaz ama sevgilinizden emin olun.birde kesinlikle kredi çekmeyin çalışın kendi paranızıda kendiniz harcayın gönlünüze göre abiniz alsın evi çok istiyorsa mecbur değilsiniz.

Afedersiniz abiniz manyak mı?
Böylesi yüzsüzlüğü de hiç duymamıştım.

Reşit olduğunuzu varsayarak yorum yapıyorum.
Gidin evlenin.
Kaçma demeyelim de adına,iki reşit insan gibi gidin evlenin.
Ya da ben evleniyorum, haberiniz olsun deyin.
O denli bir muameleye layıklar çünkü,besbelli.

Kaçmak isteyen birini desteklediğime inanamıyorum bir yandan...

Öncelikle geçmiş olsun.Annenizle başbaşa konuştunuz mu?Eger kaçmayı düşünüyorsanız karşinşzdakini gerçekten iyi tanımanız lazım evlenmek istediğiniz kişiyle sorununuz olsa geri dönüp geleceğiniz bir kapınız olmaz(Abinizden dolayı).Eşimin ablasıda kaçarak evlenmiş allah rahmet eylesin kv dem görümcemi hiç affetmedi.Görümcemin kv side görümcemle konuşmuyor kabul etmemiş.Ama görümce eşiyle mutlu yıne olsa yine eşime kaçardım diyor.o yüzden iyi düşünmenızı tavsiye ederim.

boyle ciddi bir karar vereceksen once guvendigin bir buyuge danis,
gideceksen de nikah kiymadan kimsenin evinde kalmaya gitme, nikah dairesinden resmi nikahli ol, oyle git, kimse laf etmesin sonra.

Çalışmıyor iken kimse kredi vermez. Kaç kaçma evlen evlenme diyemem ama sanki para koklatma abine

Yok artık ya abinin ciddi sorunları var.
Sevgilin gerçekten sahip çıkıyorsa git evlen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…