- 18 Ocak 2018
- 2.966
- 7.978
- 158
- 33
Geçmiş olsun diyim öncelikle. Abiniz nasıl tanımadığı etmediği insanlardan para istiyo. Sevgilinizden emin misiniz? iyi düşünün lütfen. Sanırım ben olsam gizlice nikah kıyardım. Karşısına geçip ben evlendim derdim.Arkadaşlar merhaba
Ben 23 yaşındayım. Aile konularını kısa kesmeye çalışacağım.ilk Sevgilim olduğunda abim seni seviyorsa kredi çeksin parayı bana versin yoksa ayrıl dedi ayrıldık. İkinci Sevgilim de işe ilişkim 2 sene sürdü evliliğe giden bir ilişkim vardı aileler araya girdi . Ayrıldığımız da öğrendim ki abim Sevgilim den borç paralar almış 7-8 bin . Ve bana söylememisler . Ben bu zamana kadar çalıştım tüm paramı ailem elimden aldı . Şuan çalışmıyorum ne bir harçlık veriyorlar ne başka birşey üstelik beynimde anevrizma var. Neyse konuya gelelim benim sevgilim var ve evlenmemize izin vermiyorlar . Abim kredi çekip bize ev al taksitleri ben ödeyeceğim kredi bitince 30-32 yaşlarında evlenirsiniz diyor. Kaçarak evleneceğiz ama annem hastalanır diye korkuyorum ama üstümdeki baskıya da dayanamıyorum sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?