Ailem ve sorunlarım...

baskıcı cahil bir ailenin kızı olmakçok zor

"beni oğluna layık görmüş" kısmına güldüm istemede. Brunein prensi mi kendisi kararınızın arkasında durun. Gerekirse yalnız kalın, ama sırf didisinin didisinin oğlu diye evlenilmez

hayır bitti ama ailemle sorunlarım devam ediyor

Toplumun olusturdugu evde kaldi baskısı. Yaşınız kac olursa olsun kötü bir evlilik yapmaktansa ailenizin laflarını çekin. Hatta dediklerini duymayin :)

"beni oğluna layık görmüş" kısmına güldüm istemede. Brunein prensi mi kendisi kararınızın arkasında durun. Gerekirse yalnız kalın, ama sırf didisinin didisinin oğlu diye evlenilmez
ben güzel bir kızım onun için layık görmüş dedim

Toplumun olusturdugu evde kaldi baskısı. Yaşınız kac olursa olsun kötü bir evlilik yapmaktansa ailenizin laflarını çekin. Hatta dediklerini duymayin :)
evet ama n kadar mücadele ederim bilemiyorum

evet ama n kadar mücadele ederim bilemiyorum

Bu işler kısmet işi zaten kaderinize yazıldı ailenizi bu yonden vurun o zaman. Kaderimde ki gelince ne yaparsam yapayim olacak zaten gibi cümleler ile olguyu dağıtın. Zaten ablanizda bekar anladığım önce büyükler diyin :)

ablam da 33 yaşında haklısın o önce evlenmeli

Sırf sen bu adamla evlenmedin diye ablanın evlenmesine engel oluyorsa annenin ciddi psikolojik sorunları var demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…