hayır bitti ama ailemle sorunlarım devam ediyorHala devam mı ediyorsunuz o cocukla
Koca kadinsin canim.yaşım 30 ev kızıyım
Istemedigim biriyle bir omur gecirememnasıl atlatabilirim ailem halen başıma kalkıyor
Ailen kızımız evde kaldi psikolojisinde maalesef... iş bul ve çalışmaya başla....cevre faktörü evlilikte önemli bir etken..yaşım 30 ev kızıyım
babam feodal yapıya sahip onlara bunu anlatmak zorKonuşsunlar duyma, gül geç, lafını sakinma...
"Zorla evlendirilen kadınlar ileriki yıllarda kocalarını aldatıyormuş" de damdan düşer gibi...bi şok olsunlar..
baskıcı cahil bir ailenin kızı olmakçok zorİnsan evladının mutluluğunu herşeyden üstün tutar lafa gelince tabi
Takmayın hayatınıza bakın gönlümüzün sevdiği aklınızın onayladığı ile hayatınızı birleştirin hata bile olsa bu sizin hatanız olsun
babam işe kesinlikle yollamazAilen kızımız evde kaldi psikolojisinde maalesef... iş bul ve çalışmaya başla....cevre faktörü evlilikte önemli bir etken..
hayatta herşey oluyor neyi garip geldiCok ilginc .istemiyorsan zorla mi evlendireceklerdi cok garip geldi bana.
babam feodal yapıya sahip onlara bunu anlatmak zor
hayır bitti ama ailemle sorunlarım devam ediyor
babam ben ölmeden evlenin yuvanızı kurun diyor ben severek evlenmek istiyorumNeden peki ? Bu baskının sebebi
ben güzel bir kızım onun için layık görmüş dedim"beni oğluna layık görmüş" kısmına güldüm istemede. Brunein prensi mi kendisikararınızın arkasında durun. Gerekirse yalnız kalın, ama sırf didisinin didisinin oğlu diye evlenilmez
evet ama n kadar mücadele ederim bilemiyorumToplumun olusturdugu evde kaldi baskısı. Yaşınız kac olursa olsun kötü bir evlilik yapmaktansa ailenizin laflarını çekin. Hatta dediklerini duymayin :)
evet ama n kadar mücadele ederim bilemiyorum
ablam da 33 yaşında haklısın o önce evlenmeliBu işler kısmet işi zaten kaderinize yazıldı ailenizi bu yonden vurun o zaman. Kaderimde ki gelince ne yaparsam yapayim olacak zaten gibi cümleler ile olguyu dağıtın. Zaten ablanizda bekar anladığım önce büyükler diyin :)
evet farkındayımSırf sen bu adamla evlenmedin diye ablanın evlenmesine engel oluyorsa annenin ciddi psikolojik sorunları var demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?