- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi Bright crystal
-
Annen değişmez,
Senin üzerinde baskı ve hakimiyet kurma çabası senin onu küçümsediğini düşünmesinden yada özetle kendi aşağılık kompleksinden ileri geliyor.
Anne bu kadar şeyi sineye çekiyorsa bırak ne hali varsa görsün.Hayatını bir kandırmacaya adamış gidiyor.
Baban hiiiiç değişmez...Alan razı veren razı...adam parayı da kullanıyor ,temizlik,hizmet,göz önünde canım cicim saygı gırla...
EŞİNİN AİLESİ NEDEN GÖRÜŞMEK İSTESİN Kİ HİÇ UYGUN BİR AİLE YAŞANTISI YOK KİMSE İSTEMEZ HAKLILAR HİÇ DUYMAMIŞ GİBİ YAP BU KONUYU HİİİÇ AÇMA...
Annene muhakkak sınır koy kesinlikle bence çekinme ...
kesin cümlelerle seni eleştirmesine ve hayatına müdahale etmesini istemedigini,tavırlarına kırıldıgını anlat,
Hep aile anne baba hakkı yok,kul hakkı var ve evlatlarına bırakabilecegin en büyük miras şerefli bir aile yaşantısıdır.
Onlar seni eksik bırakırken günah değilmi ki?
Eşinin durumu misaitse ver yatak odasının parası ben olsam biriktirir yine ger öderdim isteyen bir babam olsa...
Allah kolaylık versin ...en iyisi mesafeli biraz uzaktan yaşamak,onlar seni kendi önlerine koymamışlar sende hayatınının düzenini onlar için bozma...
Malesef bazı insanlar hayatta tek yasayamayacaklarını düşünürler. Bende onlardan biri gibi hissederim kendimi çoğu zaman. Ne yazık ki birçok kadın, özellikle anneler eşlerinden nefret bile etseler, kendi ayakları üzerinde duramayacaklarını düşündüklerinden, hiçbirşey yapamazlar. Bu düşünceden nasıl kurtulabilir insan? Umarım buradan biri bunu başarmıştır ve nasıl başardığını bize anlatır. Allah yardımcın olsun.
tencere kapak misali birbirlerini bulmuşlar. madem annen düştüğün an bir tekme de o atacak kıvamda, hiç karışma. onlar hallerinden memnun. ama görüşmeyi de kesme. ne olursa olsun anne baba. seni bu yaşa onlar getirdi.
seni o kadar iyi anlıyorum ki... Benim de babam 2008 yılında annemi aldattı aslında bunun öncesi de varmış ama travmatik olaylar o zaman yaşandı ben o zaman 18 yaşındaydım ve üniversitede ingilizce hazırlık okuyordum. Anneme yalvardım boşa babamı diye ama boşamadı. Ev hanımıydı, para pul bahanelerine sığındı. Annem babamı affetti ama ben ikisini de hiç affedemedim. İkisini yanyana görmeye tahammülüm yok. Bir de bizim maddi durumumuz iyi babam bir takım şeyleri para ile yapmayı seviyor mesela üniversiteye başlayınca bu aldatma olayı patladı ya bana hemen araba aldı yurt dışına tatile gönderdi daha neler neler ama gözümde yok ki! Bir yerde okumustum "bir babanın çocuğuna verebileceği en güzel hediye onun annesini mutlu etmektir." O kadar doğru ki bu söz.. Annem de hep kendini haklı göstermek için bak ben siz iyi yaşayın diye katlandım bu adama diyo ama ben inanmıyorum çünkü hep canım cicimler bir de birbirlerine aşkitosu diye hitap ediyolar falan iğreniyorum!!! Aslında ikisini de seviyorum bana bireysel bi zararları asla olmadı maddi manevi destek oldular hatta hep. Bir arkadaş yazmış şerefli aile yaşantısı en güzel mirastır diye çok güzel demiş tebrik ediyorum. Benm de yaza düğünüm var inşallah müstakbel kocamla şerefli bi aile yaşantım olur. Geçmişe üzülmek çok boş geleceğe umutla bakmak lazım vesselam
Dogru söylüyorsun canım ama iste hal böyleyken annemin gelip bana sürekli karışmasına akıl vermeye çalısmasına tahammül edemiyordum. Normal bir anne olsa dinlerim güvenirim ama güvenim yıkıldı bi kere. Artık bana iyi niyetle bisey söylese bile arkasında art niyet arar oldumYa boşver arkadaşım, ne takıyorsun bu kadar. Kaç yaşına varmış insanlar. Kumaya ses çıkarmayan kadınlar. Bırak ne istiyorsa onu yapsın annen, herkesin kendi tercihi, sadece dert yanmaya sana geldiğinde izin verme, dinleme, soruna çözüm aramıyorsa gelip seni de germesin. Nolur sanki eşingillere karşıda kusursuz bir çift tablosu çizsinler. Belki en azından saygı görürler. Hem boşansında iyice sana, senin aile yaşantına mı sarsın istiyorsun? Demekki kendi başına ayakta duramayan bir kadın, gelir sık sık sana yerleşir hikaye tam olur o zaman.
Babamla İlgili Yardım istiyor ne yapayım diye,babamin yaptıklarını dert yanıyor , söylediğine göre cok daha ağır seyler varmis bana az kısmını anlatmışAnne babanın arasındaki mesele ne olursa olsun görüşlerim olsa da evlat olarak söylemem.Ne annemi ne babamı kırarım.Sonunda onlar meseleyi bir şekilde hallederler.Sonunda söylenenler ortada kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?