- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi NERMXIXN1982
-
arkadaşlar eşim hiç bir zaman yardım etmemi istemiyor ki bu ilk değil özür dlerim çünke bunu size baştan söylemedim ben bazen ağızını arıyorum bu arada iki kız kardeşiz başka yok 2 kredi çektim biri annem diğeride dedemlere çünke beni ananem büyüttü babamında işleri kötü olduğu için sen çek biz öderiz dedi ki ödüyolar eşim hakklı ama bende onun ailesine o söylemeden yardım ettim kız kardeşine babsına o zaman da ondan bekledim ama mecbur kaldım bu aksızlık değil be arkadaşım
yorumlarınız için teşşeküür edim arkadaşlar
nerden başlasam bilmiyorumm..lütfen bana akıl verinn..o kadını asla görmek istemiyorumm..:gitme::gitme::gitme:
nerden başlasam bilmiyorumm..lütfen bana akıl verinn..o kadını asla görmek istemiyorumm..:gitme::gitme::gitme:
canım ya kız kardeşi üniversite gidiyorsu hesabımdan ona para gönderdim konntür gönderdi babasının parası varken bana kardeşim parası yok dedi tamam gönderelim dedim bu arada ayda bir hem ben hemde babsı gönderiyormuş bunuda bu sene öğrendim ve hiç birşey demedim genç dedim ama benkilerde insan ya ki kendileri ödüyor
kendini esine karsi suclu hissetme lütfen!
gizli, sakli da olsa yasa disi bisey degil, yüz kizartici bir sey de degil. Seni bu günlere getiren ailenin kötü gününde sirtini mi dönecektin?
gizli yapmissin ama buna esin mecbur etmis. O utansin..
esinin de anlamasi lazim, sen onun esisin ama esiri degilsin ve senin de ailene karsi iyi-kötü günlerde yalniz birakamassin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?