ailem yüzünden paradan nefret ettim

Siz kimseye bir şey anlatmak zorunda değilsiniz, ne insanlar var ser verip sır vermeyen, olay artık eşinizin ailesi tarafından da duyulmuş tabi bir şey diyemem ama daha fazlasını bilmelerine gerek yoktu, sizin bileceğiniz şey bu. Neyse Allah hidayet versin gerçekten, size de sabırlar dilerim.

Allah tan kadının maaşı varmış yoksa ortada kalacakmış Kimbilir ne kadar üzülüyordur yetiştirdiği evlatlara.

Ben kol kırılır yen içinde kalır modunda biriydim ama ailem maşallah hiç bir şeyi sakınmadı hep belli ettiler ben onları koruyayım derken yalancı durumuna düştüm, eşimin ailesi her şeyi öğrenmiş zaten bizimkiler de akıllı davranmadıkları için kötü olan ben olmuştum zamanında, şimdi sadece kendimi düşünüyorum hiç umrumda değil, beni düşünseler aman karşı tarafa koz vermeyelim aman kızımıza laf gelmesin diyip farklı davranabilirlerdi.

Halaniz dul babasinin maasindan hakkı olani devlet ona veriyordur zaten .Kadinda zor durumdaysa baska kardes yoksa bölüşün madem .Yada bakan fazlasinı alsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…