Ailem :(

Handebade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
51
9
36
27
Daha önce de anne ve babam hakkında bir konu açmıştım artık bütün çabalarım boşuna.. Bu gün üniversite sınavım vardı ve ilçeden ile gittik her şey çok güzeldi sınavım da iyi geçmişti mutluyduk eve gelene kadar daha sonra anne ve babam yine kavga etmeye başladılar babam evi terk etti en sonunda annem seni sevmiyorum güvenmiyorum 23 yıldır yoruldum artk senden ve ailenden diye konuştu, babama bardak fırlattı benim omzuma geldi araya girdiğim de böyle değillerdi babam da annemde iyi insanlardır 1 yıldır olmayan bir konu yüzünden çok kötü durumlar oluyor, diyeceksiniz ki ne yapmak istiyorsun ben sizlerden fikir istiyorum sizler tecrübelisinizdir bu olaylar çok yordu bunaldım artk çıkış yolu arıyorum

Sorunları tam olarak ne?
Yani illaki birşeyden ötürü kavga ediyorlardır.
Haa size söylemezler o ayrı, ama sizde sebebini bilmeden uzlaştıramazsınız.
Biraz didikleyın Anne ve Babanızı (ayrı ayrı) bakalım ne çıkacak altından, ona göre de yol çizersiniz.

Hiç mi utanma duyguları yok çocuklarının yanında fiziksel şiddete varan kavgalar ediyorlar..kim kimin kendisine kış dedi asıl mevzu ne biliyorsan ona göre yol gösterelim ..eğer sende bilmiyorsan tıka kulaklarını okuyacagin okuluna odaklan.

Bence sen kendi hayatına bak. Onları bu aralar anlaşamayan iki insan olarak gör. Okuldu, sonra işti derken uzaklaşırsın ortamdan.

Hiç mi utanma duyguları yok çocuklarının yanında fiziksel şiddete varan kavgalar ediyorlar..kim kimin kendisine kış dedi asıl mevzu ne biliyorsan ona göre yol gösterelim ..eğer sende bilmiyorsan tıka kulaklarını okuyacagin okuluna odaklan.
Babamın iş yerinde muhasebeci olarak bir bayan çalışıyor ve iş dolayısıyla babam gün içinde saniyelik 1 yada 2 kez telefonda konuşuyorlar annem bu bayandan haz etmiyor babam basıni kaldırıpta bir bayana bakmaz ama annem herseyi zorlaştırıyor 38 ve 40 yaşındalar çocuk değiller inanin ben daha mantıklı olabiliyorum ama yoruldum annem babama iş yerinde odada var yalnız da kalırsiniz siz diye yakıştrmalar yaptı annem sinir oldu bardak fırlattı bana isabet etti inanin bunlar sorun değil annemler mutlu olsunlar istiyorum..yorumunuz için çokk teşekkürler

Sorunları tam olarak ne?
Yani illaki birşeyden ötürü kavga ediyorlardır.
Haa size söylemezler o ayrı, ama sizde sebebini bilmeden uzlaştıramazsınız.
Biraz didikleyın Anne ve Babanızı (ayrı ayrı) bakalım ne çıkacak altından, ona göre de yol çizersiniz.
Babamın iş yerinde çalışan bayan iş arkadaşı..sorunumuz 1 yıldır bu, konuyu bilmemem imkansız geceleri kavga ettik leri için istemeden de olsa seslerinin yüksekliģinden biliyorum :( yorumunuz için teşekkür ederim

Çok kötü bi durum ama annen bişeyleri hissediyodur yoksa anlattiginiz kadar basit bisey icin 1 yıldır kavga etmezlerdi.

Babamın iş yerinde muhasebeci olarak bir bayan çalışıyor ve iş dolayısıyla babam gün içinde saniyelik 1 yada 2 kez telefonda konuşuyorlar annem bu bayandan haz etmiyor babam basıni kaldırıpta bir bayana bakmaz ama annem herseyi zorlaştırıyor 38 ve 40 yaşındalar çocuk değiller inanin ben daha mantıklı olabiliyorum ama yoruldum annem babama iş yerinde odada var yalnız da kalırsiniz siz diye yakıştrmalar yaptı annem sinir oldu bardak fırlattı bana isabet etti inanin bunlar sorun değil annemler mutlu olsunlar istiyorum..yorumunuz için çokk teşekkürler
Annenin tarzı çok yanlış ama bir yıldır bir mücadele içine girdiyse bir şey vardır o işte...sen önüne bak duyma onları...annen hala mücadele ettiğine göre babamdan ümidini kesmemiş.

Bence sen kendi hayatına bak. Onları bu aralar anlaşamayan iki insan olarak gör. Okuldu, sonra işti derken uzaklaşırsın ortamdan.
Haklısınız ama biz çok mutlu bir aileydik bu durumu kabullenmek çok zor :( abim var Umursamaz o böyle şeyleri sürekli evde olduğum için ben de etkileniyorum sorun mu bende acaba diye düşünüyorum kocaman 18 yaşında bir birey oldum etkilenmek saçma diyorum fakat yaşı yok galiba bu tarz şeylerin :( çok teşekkürler yorumunuz için

Babamın iş yerinde çalışan bayan iş arkadaşı..sorunumuz 1 yıldır bu, konuyu bilmemem imkansız geceleri kavga ettik leri için istemeden de olsa seslerinin yüksekliģinden biliyorum :KK43: yorumunuz için teşekkür ederim

Anlıyorum, bu durumda sizin pek etki edebileceğiniz birşey olduğunu sanmıyorum.
Babanızın Annenizi ikna etmesi gerek (ki bu da sadece Anneniz kuruntu yapıyor ise olacak birşey)
Babanızın tutumu ne peki bu konuda?
Yani 1 yıldır diyorsunuz, bu böyle 'suçlamalar' için çok uzun bir süre Babanız bu süre zarfında aktif bir şekilde Annenize aksini ispatlaması gerekirdi.

Annenin tarzı çok yanlış ama bir yıldır bir mücadele içine girdiyse bir şey vardır o işte...sen önüne bak duyma onları...annen hala mücadele ettiğine göre babamdan ümidini kesmemiş.[/QUO annem boşanmak istiyor babam istemediği için bosanmıyorlar sürekli telefonları karıştiriyor tanınmayan bir numara varsa özel numaraya alıp arıyor insan ailesini az çok tanır ama annem 23 yil önce evlenmeden babamın hayatına giren sevgilisini bile konu edip tartışa biliyor :(

Anlıyorum, bu durumda sizin pek etki edebileceğiniz birşey olduğunu sanmıyorum.
Babanızın Annenizi ikna etmesi gerek (ki bu da sadece Anneniz kuruntu yapıyor ise olacak birşey)
Babanızın tutumu ne peki bu konuda?
Yani 1 yıldır diyorsunuz, bu böyle 'suçlamalar' için çok uzun bir süre Babanız bu süre zarfında aktif bir şekilde Annenize aksini ispatlaması gerekirdi.
Defalarca ispatladı yanında ki iş arkadaşlarıni eve getirdi hatta bir gün annem abimle babamın is yerine gittiler habersiz herkes işinde gücünde ekmeğinde sonuçta babama diyor söyle patronunuza çıkarsın o bayanı diye çok üzücü bir şey annem bile olsa kimse kimsenin ekmeği ile oynayamaz ki o bayan evli ve çocuğu var bu tarz düşünceler çok kötü geliyor.. Annem bu konuyu anneanneme anlattı ve anneannem rüya görmüş o kadının güya babama ilgisi varmış bu olaydan sonra annem bambaşka biri oldu (yazım hatam varsa kusura bakmayın umarım anlatabilmişimdir)

Defalarca ispatladı yanında ki iş arkadaşlarıni eve getirdi hatta bir gün annem abimle babamın is yerine gittiler habersiz herkes işinde gücünde ekmeğinde sonuçta babama diyor söyle patronunuza çıkarsın o bayanı diye çok üzücü bir şey annem bile olsa kimse kimsenin ekmeği ile oynayamaz ki o bayan evli ve çocuğu var bu tarz düşünceler çok kötü geliyor.. Annem bu konuyu anneanneme anlattı ve anneannem rüya görmüş o kadının güya babama ilgisi varmış bu olaydan sonra annem bambaşka biri oldu (yazım hatam varsa kusura bakmayın umarım anlatabilmişimdir)

Estağfurullah çok güzel anlatıyorsunuz.
Yani bilemedim, bir yanım Kadın hisseder vardır muhtemelen altında birşey diyor diğer yanım düşmez kalkmaz bir Allah yanılıyordur'da olabilir diyor.
Peki Babanızın iş değiştirme gibi bir olasılığı yok mu?
Bide fazla özel değilse, annenizin kuşkulanacağı hadiseler mi oldu?

Estağfurullah çok güzel anlatıyorsunuz.
Yani bilemedim, bir yanım Kadın hisseder vardır muhtemelen altında birşey diyor diğer yanım düşmez kalkmaz bir Allah yanılıyordur'da olabilir diyor.
Peki Babanızın iş değiştirme gibi bir olasılığı yok mu?
Bide fazla özel değilse, annenizin kuşkulanacağı hadiseler mi oldu?
Annem 14 yaşında evlenmiş babamla çocuk sonuçta babaannem de çok iyi birisi değildir anneme çok eziyet etmişler annem abimi o yaşta evde doğurmuş benide aynı şekilde geçmişi yaşadıklarını unutamiyor babamın onu korumasını istiyor ailesine sert çıkmasını babamda uysal birisidir iki tarafı da mutlu etmeye çalışıyor annem canının acısını şimdi babamdan çıkarıyor onunda canı yansın istiyor sürekli geçmişi yüzüne vuruyor, iş değiştirme olasılığı malesef yok maaşı daha iyi abim askere ben üniversiteye gidicem bunlar için maddi olarak ihtiyaç çok fazla, bir keresinde babam eve geldiğinde bu bayan babamı aramış abi yemek saati herkes bekliyor seni diye annem bunu büyüttü o gün bu gündür bu kadın yüzünden kavga ediyorlar :(

Annem 14 yaşında evlenmiş babamla çocuk sonuçta babaannem de çok iyi birisi değildir anneme çok eziyet etmişler annem abimi o yaşta evde doğurmuş benide aynı şekilde geçmişi yaşadıklarını unutamiyor babamın onu korumasını istiyor ailesine sert çıkmasını babamda uysal birisidir iki tarafı da mutlu etmeye çalışıyor annem canının acısını şimdi babamdan çıkarıyor onunda canı yansın istiyor sürekli geçmişi yüzüne vuruyor, iş değiştirme olasılığı malesef yok maaşı daha iyi abim askere ben üniversiteye gidicem bunlar için maddi olarak ihtiyaç çok fazla, bir keresinde babam eve geldiğinde bu bayan babamı aramış abi yemek saati herkes bekliyor seni diye annem bunu büyüttü o gün bu gündür bu kadın yüzünden kavga ediyorlar :KK43:

Annenizin hayatı eminim ki hiç kolay değildi.
Yılların birikintisi ile beraber bu olay'da tuzu biberi olmuş AMA hiçbirşey ne kendisini ne de ailesini bu denli huzursuz etmesine gerekçe olamaz.
Belki de gerçekten sevgisi tükendi.
Anneniz ile eminim konuşmuşsunuzdur ama tekrar konuşun, gidin bir cafe'ye alın annenizi karşınıza ama bu sefer nötr bir şekil de konuşun.
Yani: o'na her halükarda destek olacağınıza, hayatının kolay olmadığını ve o'na minnettar olduğunuzu ama artık kendisini de düşünmesi gerektiğini ve artık 2 yetişkin çocuğunun olduğunu, aldığı kararların saygı ile karşılanacağının bilincinde olmasını söyleyin.
Korkarım bir çok kadın gibi annenizde artık tükenmiş, her anlamda. Ama 2 çocuğu olduğundan kestirip atamıyor, ama bu durumun devam ettiği müddetçe herkese zararınolacağını da kestiremiyordur.
Yanlış anlamayın, annenizle konuşun dememde ki kastım illa ayrılsınlar diye değil, ama arkasının evlatlarından yana sağlam olduğunu bilmesi annenize bir nebze de olsa iyi gelecektir.

Orta yaş bunalımı çatışması gibi duruyor.
Hiç karışmayın derim, evlat dahi olsanız karı koca arasına girmeyin.

Haklısınız ama biz çok mutlu bir aileydik bu durumu kabullenmek çok zor :KK43: abim var Umursamaz o böyle şeyleri sürekli evde olduğum için ben de etkileniyorum sorun mu bende acaba diye düşünüyorum kocaman 18 yaşında bir birey oldum etkilenmek saçma diyorum fakat yaşı yok galiba bu tarz şeylerin :KK43: çok teşekkürler yorumunuz için

Rica ederim... Bayan olduğumuz için daha çok etkilenebiliriz. Ben olsam ben de etkilenirdim ki senden büyüğüm. Erkekler hem daha umursamaz, hem de dışarıda daha farklı bir hayatları var. O yüzden daha az etkilenir.

Demek ki ailen kötü bir dönemden geçiyor, eskiden beri böyle gelmiyormuş. Belki de düzelirler, her ailede olabilir zaman zaman.

Back
X