ben de zaten sıkıldım deyince ben her hafta hatta haftada iki kez ailenin yanına gidiyorum diyorum o zamn ses cıkaramıyor. biraz bencil eşim kendi ailesine gelince
Sen çagır ailenın yanına gelmezse bi daha ailesine gitmek istediğinde sıkıldım de.ben de zaten sıkıldım deyince ben her hafta hatta haftada iki kez ailenin yanına gidiyorum diyorum o zamn ses cıkaramıyor. biraz bencil eşim kendi ailesine gelince
Çok tatlısınız, doğru söylüyorsunuz, ancak öyle anlar.Sen çagır ailenın yanına gelmezse bi daha ailesine gitmek istediğinde sıkıldım de.
Esının ailesiyle aran nasıl sever mısın onlar sever mı seniÇok tatlısınız, doğru söylüyorsunuz, ancak öyle anlar.
seviyor gibi görünüyorlar, şöyle söyleyeyim, kayınpeder ve dedesi var onlar seviyor da, kayınvalidem de seviyor gibi gösteriyor kendisini ama ben inanmıyorum daha önce yaptığı şeylere bakarak bende başlarda önyargılı değildim fakat yaptığı şeylerden bıktığım için soğudum. sevmiyorum annesini. Sürekli hükmetmeye sözünü geçirmeye uğraşıyor. Düğün günü bile takılan paraları aldı kaç gün sonra verdi bir bileziklerim kaldı onlar da elimde takılıydı ondan. Artık göre göre bazı seyleri soğudum. Mesela gideriz iki gün sonra arar gelin diye.Esının ailesiyle aran nasıl sever mısın onlar sever mı seni
ben de öğretmenim benim 1 saat gibi bir mesafe var 10 gün gidip kalıp geliyorum arada yine canim sıkıldı mi giderim , 2 ay gibi kalamıyorum ister istemez kendi evimin yalnızlığını da istiyorum çocuğum yok . Basta benim eşim de fazla kalmami istemiyorum diyordu şimdi anlayışla karşılıyor . Yengem en doğudan en batıya kadar gidiyor basta 2 ayı bitirip geliyordu şimdi çocuğu da var bayramdan önce gitti bu ay bitince geliyor. Evinde de az dinlenmek istiyormuş .Kızlar merhaba, öğretmenim, bir yıldır çalışmıyorum, çocuğum yok, kendi ailem yaşadığım yere çok uzak, şöyle söyleyeyim, direk uçak ya da otobüs yok aktarmayla da otobüsle sadece yolculuk 15-16 saat sürüyor aktarma yapmadan bekleme süresini saymazsak. 5 aydır görmedim ailemi. Önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum. Şuan bazı sıkıntılarım da var, psikolojim çok iyi değil. ailemi görmek bana iyi gelecek, yaşadığım yerde eşimin ailesi dışında kimsem yok tek bir arkadasım bile. Sizce ne kadar kalmalıyım daha önce lafı olmuştu çok kalmanı istemiyorum demişti eşim. Şuan pek birşey demiyor ama ne yapmalıyım.
ilk değil 3 yıllık evliyim de önceki senelrde çalıştığım için bayramda tatillerde gidebiliyordum. Bu sene çalışmıyorum ve 5 aydır ailemi görmüyorum ondan sordum yani şu zaman döneyim diye sıkıntım yok aslında eşim çok uzak kalmak istemiyorum diyor, fakat ben çok bunaldım burda psikolojim iyi değil sorunlarım var birazMin. 1. Max. 2 hafta..
Bİde yanlış anlamadıysam bu ilk gidişiniz. BAştan nasıl alıştırırsan öyle gider. Baştan alıştırın 1-2 haftaya
şuan izni yok o yüzden, gelse de 2 gün sonra sıkılıyor beyfendi10-15 gun kalin derim de esiniz niye gelmiyor sizinle?
O zaman 10 gun idealdir ya. 1 haftadan kisada olmasin bence.şuan izni yok o yüzden, gelse de 2 gün sonra sıkılıyor beyfendi
ilk değil 3 yıllık evliyim de önceki senelrde çalıştığım için bayramda tatillerde gidebiliyordum. Bu sene çalışmıyorum ve 5 aydır ailemi görmüyorum ondan sordum yani şu zaman döneyim diye sıkıntım yok aslında eşim çok uzak kalmak istemiyorum diyor, fakat ben çok bunaldım burda psikolojim iyi değil sorunlarım var biraz
çevrem vardı küçük de olsa fakat yakın arkadslarımın hepsi tayin oldu.15 gun normal bence.
Yasadigin sehirde calismissin da. 3 yildir neden hic sosyallesmedin, arkadas komsu edinmedin? Sadece es ailesiyle gorusursen sıkılırsın tabi. Psikolojin icin çaba sarf etmeni oneririm. Onlemini almazsan sorun her neyse, ilerleyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?