ailemde ne kadar kalmalıyım?

Hiç akrabam yok anlamında dedim. Onun sülalesi burda. Istedigi zamn istediği arabasını görüyor. Mesafe de çok uzak yakın olsa bu kadar sknti yapmam. Bir de dediğim gibi bazı skntilarim var

bende öğretmenim.. 5yillik evliyim... bahsettiginiz gibi aktarmalı 13 saat yolculuk ailem uzakta... eşimin ailesi ile aynı ilçedeyiz... 2 yaşında oğlum var ... torunları olmadan önce yaz tatilinde 2 hafta kalıyordum 1 haftada eşim gelip kalıyordu... 15 tatilde de ailemin yanında geciriyordum... şimdi iki yıldır 1 ay kalıyorum 1 haftada eşim geliyor kalıyor... çünkü torunlarını 5 aydır göremiyor lar cok olzuyorlar....bence 15-20 gün kalıp eşin gelip bi haftada o şekild e kalabilirsin

Yaşamayan anlamıyor gerçekten. Ben mi abartıyorum diyorum bazen ama sonra çevreye bakıyorum yok diyorum.

Canın nekadar istiyorsa okadar kal. Dönüş biletini açık al. Dönmek istediğinde yazdır tarihi. Eşinede canım isteyince dönerim de. Bukadar tavizde vermeyin.

15günden az kalmayın. Benim 3 hafta iznim var, çocuklarla tatile 3 hafta gidiyorum, eşim tatili sevmiyor çünkü. 3 hafta bile kalabilirsiniz bence
Eşine göre çok ne? 2 hafta çok mu diyor mesela?

2 hafta kal, sonra seni almaya gelip 1 hafta da o kalsın. Gayet yeterli olur sanki, değil mi?
aynen katılıyorum

Hiç akrabam yok anlamında dedim. Onun sülalesi burda. Istedigi zamn istediği arabasını görüyor. Mesafe de çok uzak yakın olsa bu kadar sknti yapmam. Bir de dediğim gibi bazı skntilarim var
ben iki haftada bir geliyordum okul açıkken ,yine de tatilde 1 hafta evde 2 haftada ailemde kalıyorum . Bence gidip kalın canınız sıkıldığında kalkıp gelin , yani bu okul acılana kadar da olabilir . Çünkü yıl boyunca eşimizin memleketindeyiz ve onlar istediği zamanda ailesini görebiliyor , uzak olan evliler en az 1 ay kalmalı diye düşünüyorum

Evliliklerde eşlerin birbirinden ayrı kalmasını çok hoş karşılaşıyorum zorunluluk dışında...
Mümkünse o kadar yolu birlikte gidin. Girişken belki bir yerlere geçer zihninizi rahatlatırsiniz.
Eşimin izni yok diyorsanız da 10 gün ideal gibi görünüyor.

haklisiniz da keske öyle eşlerimiz olsa da her şeyi birlikte yapsak , aileleri olunca hiç birseye hayır demezler ama sıra bizim aileler olunca ya 1 gün ya da gidip dönmek istiyorlar . Ya onların istediği şekilde bir hayatımız olacak ya da onlar olmadan ailelerimizin yanina gidip kalırız , tabi ki mecburiyetten 2 . Seçeneği seçiyoruz

Evet mesafe uzak olunca az
Aynen katılıyorum

e sonrasında sizi almaya gelsin o da bir gün kalsın.

e sonrasında sizi almaya gelsin o da bir gün kalsın.
mecbur öyle bir çözüm bulduk son 2 gün gelir kalır takılırız gideriz , yapacak bisey yok neden eşim diğer esler gibi değil diyip hayıflanmaya ya da kendimize ceza verip gitmemeye gerek yok .
Bana da anlamsız gelirdi eşim olmadan aileme gitmem ama sonra fark ettim ki zaten ikimiz de öğretmeniz sürekli birlikteyiz ve bazen bu ikimizi de bunaltmaya basladi , ben ilgi isterim o sürekli beni mutlu etmek icin çırpınır sonuçta onun memleketindeyim ondan başka kimsem yok . Son iki senedir beni bırakır o da gider arkadaşlarıyla takılır birbirimizin kıymetini bu süreçte daha iyi anlıyoruz, tabi bu süreçte 1 hafta 10 gün geçmeden eve gider gelirim .

O kadar zorlu bir yolu, fırsatınız da varken, 5-6 gün için çekmeyeceksiniz heralde.
En az 15 gün en fazla 1 ay kalın bence. Elbette eşinizin de bu durumu nasıl karşılayacağı önemli. Ama 15 ten azın hiçbir anlamı yok. Yakın bir yer değil çünkü.

Benim ailem de bana aynı mesafede. Yani otobüsle 16 saat. Uçakla da aktarmalı ve en iyi ihtimalle 4 saat. Şuan ücretsiz izindeyim. Bebeğim var. Geldiğimde 1 aydan az kalmıyorum. Ama çalışırken iznim az olduğu için sadece 1 hafta kalabiliyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…