Kızlar merhaba, öğretmenim, bir yıldır çalışmıyorum, çocuğum yok, kendi ailem yaşadığım yere çok uzak, şöyle söyleyeyim, direk uçak ya da otobüs yok aktarmayla da otobüsle sadece yolculuk 15-16 saat sürüyor aktarma yapmadan bekleme süresini saymazsak. 5 aydır görmedim ailemi. Önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum. Şuan bazı sıkıntılarım da var, psikolojim çok iyi değil. ailemi görmek bana iyi gelecek, yaşadığım yerde eşimin ailesi dışında kimsem yok tek bir arkadasım bile. Sizce ne kadar kalmalıyım daha önce lafı olmuştu çok kalmanı istemiyorum demişti eşim. Şuan pek birşey demiyor ama ne yapmalıyım.
aynen ona kalsa hergün gidelim der ailesine. ben burda garip kuş gibi kimsem de yok.15 gun diyorum yok mu arttıran. Saka bi yana ailemi özlemisken 15 saatlik yolu da çekmişken 15 gun ki kalırım. Eşin de bi zahmet ses etmesin. O hep ailesiyle zaten.
Mumkunse esının ıznı falan varsa bi kısmında da o gelsin yanınıza.aynen ona kalsa hergün gidelim der ailesine. ben burda garip kuş gibi kimsem de yok.
aynen ona kalsa hergün gidelim der ailesine. ben burda garip kuş gibi kimsem de yok.15 gun diyorum yok mu arttıran. Saka bi yana ailemi özlemisken 15 saatlik yolu da çekmişken 15 gun ki kalırım. Eşin de bi zahmet ses etmesin. O hep ailesiyle zaten.
evet kötüyüm..Minimum 10 maksimum 15 gun kalirdim galiba. Ama eger gercekten kotuysem iyi hissedene ve donmeye cesaret bulana kadar kalirdim.
eşim zaten gelse de 2 gün sonra sıkıldım diyor..Mumkunse esının ıznı falan varsa bi kısmında da o gelsin yanınıza.
evet kötüyüm..
Kızlar merhaba, öğretmenim, bir yıldır çalışmıyorum, çocuğum yok, kendi ailem yaşadığım yere çok uzak, şöyle söyleyeyim, direk uçak ya da otobüs yok aktarmayla da otobüsle sadece yolculuk 15-16 saat sürüyor aktarma yapmadan bekleme süresini saymazsak. 5 aydır görmedim ailemi. Önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum. Şuan bazı sıkıntılarım da var, psikolojim çok iyi değil. ailemi görmek bana iyi gelecek, yaşadığım yerde eşimin ailesi dışında kimsem yok tek bir arkadasım bile. Sizce ne kadar kalmalıyım daha önce lafı olmuştu çok kalmanı istemiyorum demişti eşim. Şuan pek birşey demiyor ama ne yapmalıyım.
Yok oyle yagma madem aileye deger veren biri senin ailene de verecek.eşim zaten gelse de 2 gün sonra sıkıldım diyor..
ben de zaten sıkıldım deyince ben her hafta hatta haftada iki kez ailenin yanına gidiyorum diyorum o zamn ses cıkaramıyor. biraz bencil eşim kendi ailesine gelinceYok oyle yagma madem aileye deger veren biri senin ailene de verecek.
ben min. 1 ay kalırım.ben de zaten sıkıldım deyince ben her hafta hatta haftada iki kez ailenin yanına gidiyorum diyorum o zamn ses cıkaramıyor. biraz bencil eşim kendi ailesine gelince
5 ay oldu evt3-4 hafta bence makul.
2 hafta 5-6 ay görüşülmediyse kısa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?