Ailemden bıktım.. Kendimden de..

Cevap vermeye deger bir yazi yazmamissiniz.Okumadan yargilamissiniz.Ayip.

Araba yerine ev derim ben
Küçük olsun cüzi bir kredisi ve kira getirisi olsun
Para isteyene borcum var demenize yarasın yeter
Araba çok masraflı ben olsam ev alırdım

Siz hiç ailenize maddi destekte bulundunuz mu?
Neler yaptınız merak ettim ?

Evli abiye destek olmak zorunda mı ?

Bir olur iki olur..Sence o abi ve karisi bunun kıymetini bilir mi?

Siz hiç ailenize maddi destekte bulundunuz mu?
Neler yaptınız merak ettim ?

Evli abiye destek olmak zorunda mı ?

Bir olur iki olur..Sence o abi ve karisi bunun kıymetini bilir mi?
benim ne yaptığım ne yapmadığım seni ilgilendirmez bu bir.

ikincisi kardeşler birbirlerine destek olurken iyilik yaparken ama bana minnet etsin kıymetimi bilsin diye yapmazlar.
Kardeşlerden birisi evlendiğinde kardeşlik bağı kopuyor mu?

Eşiniz nasıl kabul ediyor bunu? Bilgisi var dimi gönderdiğinizin? Ya bir gün artık göndermiyorum derse ne olacak, başkasına güvenerek nasıl yaşıyorlar ki? Kardeşlerin çalışsın artık. Baban hayatta ve eli ayağı tutuyorsa o da çalışsın.

Belli ki tuzunuz kuru ..
O zaman sizde kimseyi kendiniz gibi bilip eleştirmeyeceksiniz.
Herkesin görüşü, aile yapısı farklidir saygı duyacaksınız.

Hayretler içinde okudum konuyu. Göndermeyin. Herkes kendine bakmak zorunda. Sakat değiller hasta değiller. Birde abinize ev alınacakmış yok artık! Kız çocuğu olarak sizi koruyup kollamalari gerekiyor.. Ev alın kendinize 1+1 olsun ama sizin olsun

bu türk aile modelleri böyle mi derken sen hangi ırktansın acaba

Anlamak istediğiniz şekilde kelimeleri cımbızla çekip polemik yaratmayın lütfen, konu açan arkadaşımızın derdine nacizane yorumlarımızı yapıyoruz, yorumlara katılırsınız veya katılmazsınız, elinde sopa emojisi yorumun yerine daha kibar kelimeler ile hayıflansaydınız daha güzel olurdu... Yine de saygı duyuyorum malum karakter meselesi, Tşkler....

Sizin idrak yollarında bir sorun var galiba ... aile asalak gibi kızın sırtına yapışmış ,oğulları iş kuracak kıza yüklenecek, oğulları ev alacak kıza yüklenecekler ha ama sıra kıza gelince bizden birşey bekleme başının çaresine bak! Oldu... demeyim dedim ama içim de tutamicam anam babam çocuk sahibi olmak istemiş beni doğurmuş,tabiki beni okutup büyütecek,yemeyip yedirecek ... sokakta kedi,köpek bile yavrusunu aç bırakmıyor zaten .. ha ana ,babaya sırt çevrilmez,nankörlük edilmez ama ana,baba da ana baba olacak

Pardonda bu kız az kazansın veya çok kazansın evli abisine ev alınacak diye para vermek zorunda değil..abisinin ihtiyacı varsa onunda birikmişi varsa abisine borç olarak verir o ayrı neden veriyor ben anlamadım ?

Belliki atanmış öğretmen ayrı bi şehirde o kadar emek vermiş kimse kusura bakmasın geline yedirmek zorunda değil parasını..

Aileye yardımcı olur ama belli ölçülerde iş sömürmeye doğru gidiyorsa bir kuruşunu yedirme kimseye benden sana tavsiye.

İroni mi yaptınız?

Hayır herhangi bir şekilde o paranın bana geri geleceği yok. Daha önce de babama 40 bin civarı kredi cektim ama bir türlü kurtulamadım

Öyle yapacağım insallah

Kıyamam ya. İnan ki içip parçalandı. Dur deme zamanın gelmiş de geçiyor canım. Sen yapabileceğini fazlasıyla yapmışsın. İnşallah seni mutlu edecek biri karşına çıkar da hayata yeniden başlarsın.

Hocam işin içine para girince işler genelde çirkinleşiyor.

Ben olsam 1tl göndermezdim.Enayi misin sen gönderme. Git kursa al ehliyet. Çek altına sıfır araba. Tabı onu da elınden almaya calısırlar

Iyi de nedennn diye bağırasım geliyor

Neden ya neden yolluyorsunuz normal bi adam değil ki

Şimdi arayın isteyin nokta bitti 10 bini kalsın vs vs de yok 25 yolladim geri yollayın hepsini hemen nokta bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…