- Konu Sahibi depresif34
-
İşi düşüp düşmemekle alakası yok ki durumun bence. Aileler anlayışlı olmalı. Evlerine ihtiyacı olsaydı zaten vermezlerdi. Ananeler babaannelerin imkanı varsa ve sağlığı yerindeyse torunlarına bakar tabi. Torunlar çocuklardan daha çok sevilir genelde:) kendi evleri olmasa da amenna tabi. Ama hiç özelleri kalmayacak durumda yakında daha büyük tartışmalar çıkabilir evde valla ne diyelim Allah yardımcınız olsun.Eeeeee siz evlenene kadar onlarda yemek yediniz
Ayrıca oğlana bakarken iyi
Evinde para vermeden yayılmak iyi ..
Evin düzeni varken iyi .
Şimdi kadına ihtiyaç olmayınca mi kötü.
Eşiniz rahatsız oluyorsa varsa güveni kendinize uzak bir yerden ev alın kurtulun
Nasıl olsa işiniz düşmez artık ..
Hele hele mutfak masraf i dediniz ya
Pesssss !
İşi düşüp düşmemekle alakası yok ki durumun bence. Aileler anlayışlı olmalı. Evlerine ihtiyacı olsaydı zaten vermezlerdi. Ananeler babaannelerin imkanı varsa ve sağlığı yerindeyse torunlarına bakar tabi. Torunlar çocuklardan daha çok sevilir genelde:) kendi evleri olmasa da amenna tabi. Ama hiç özelleri kalmayacak durumda yakında daha büyük tartışmalar çıkabilir evde valla ne diyelim Allah yardımcınız olsun.
evet masraf derim çünkü 3 kişilik aile 7 kişilik ailenin masrafı bir olmaz değilmiEeeeee siz evlenene kadar onlarda yemek yediniz
Evin düzeni varken iyi .
Eşiniz rahatsız oluyorsa varsa güveni kendinize uzak bir yerden ev alın kurtulun
Pesssss !
ihtiyacım var tabiki konu ihtiyaç değilki annem basımın üstüne sadece her sorun her durum aklınıza gelecek herşey benim başımda ben nim oğlum 9 yaşında evine götür ordan alırım dedim ama yok illaki benim evBaşınız sağolsun öncelikle.
Anneniz oğlunuza bakarken uzun sürede böyle bir düzen oturmuş anladığım kadarıyla.
Şimdi sana ihtiyacımız yok gidebilirsin olabilir mi sizce bu durumda?
evet masraf derim çünkü 3 kişilik aile 7 kişilik ailenin masrafı bir olmaz değilmi
ihtiyacım var tabiki konu ihtiyaç değilki annem basımın üstüne sadece her sorun her durum aklınıza gelecek herşey benim başımda ben nim oğlum 9 yaşında evine götür ordan alırım dedim ama yok illaki benim ev
evet bir düzen kurulmuş ama şartlar değişiyor işte .aynı değil ki
Torun bakma konusunda hemfikirim de ana babanın görevi değil mi evladını okutmak,beslemek vs.Kimse yaşlı başlı haliyle çocuk bakmak istemez sanmıyorum.
Kendi anneannem var sırf ev yer sahibi olsunlar bakıcıya para vermesjnler diye bakıyordu teyzemin ufaklığa .
Ama cani gibi sevse de bazen buhran geçiriyordu kadın.
E haklı zaten büyütmüş 4 tane.
Herkes kendi doğurduğuna baksın bi zahmet.
Ev de vermek zorunda değil
Kira ya verir mis gibi kocasıyla takilirdi
Okutmuş etmiş
Bi gün verdiği yemeği gözüne koymamış
Kızı ne diyor
Benim ev as evi oldu .
Biri kardeşi biri annesi .
Eeeeee siz evlenene kadar onlarda yemek yediniz
Evin düzeni varken iyi .
Pesssss !
Torun bakma konusunda hemfikirim de ana babanın görevi değil mi evladını okutmak,beslemek vs.
Anam babam beni o kadar yedirdi,içirdi cümlesi hep komik gelmiştir,iyi bari bir de yedirmeselerdi.
Kadın şimdi maddi olarak yetemiyorsa ne yapmalı acaba?
Kimse yaşlı başlı haliyle çocuk bakmak istemez sanmıyorum.
Kendi anneannem var sırf ev yer sahibi olsunlar bakıcıya para vermesjnler diye bakıyordu teyzemin ufaklığa .
Ama cani gibi sevse de bazen buhran geçiriyordu kadın.
E haklı zaten büyütmüş 4 tane.
Herkes kendi doğurduğuna baksın bi zahmet.
Ev de vermek zorunda değil
Kira ya verir mis gibi kocasıyla takilirdi
Okutmuş etmiş
Bi gün verdiği yemeği gözüne koymamış
Kızı ne diyor
Benim ev as evi oldu .
Biri kardeşi biri annesi .[/QUOTE
peki sizler olsaydınız her akşam çekermiydiniz kardeş gelin yeğen
sürekli sesimi çıkardım istemiyorum dedim yok yok yok olmadı her akşam karısını aldı geldi annem orada yemek yapıtor diye o da mecburen mutfak masrafına ortak oldu oğlu gelini gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?