ailemden çok çekiyorum suçlu kim

Çocuğumu alıp kendi evinde baksın diyorsunuz ama bakmak mecburiyetinde bile değil. Siz hem bana yardım etsin hem de benim istediğim şekilde etsin diyorsunuz. Her şey sizin istediğiniz gibi olsun, özgür olun istiyorsanız önce annenizden göbek bağınızı kesin. Ayrıca neden kardeşinize "gelme" diyemiyorsunuz?

oğluna da ev verdi bir kere evine giremedi ekstra maddi yardım yaptı her ay aynı şey zaten şartlar o dönemde eşit sayılırdı

oğluna da ev verdi bir kere evine giremedi ekstra maddi yardım yaptı her ay aynı şey zaten şartlar o dönemde eşit sayılırdı

Oğlu dediginiz sizin kardeşiniz
Herhalde ona da vericek
O evi de mi size verecekti pardon?!?!?!
O zaman iç güveysi ile adlandırılan eşiniz sesini çıkarmazdı belki
Him ?

Gerçekten olayın 1 tabak yemek olduğunu mu düşünüyorsun?
Kızcağız 11'e kadar oturuyorlar,eşimle özelim kalmadı diyor.
Bak bakalım kaç akşam dayanabilir insan hergün bu şekilde yaşamaya?
Kocanla muhabbet mi edeceksin,sevişecek misin,afedersin tuvalete,banyoya mı gireceksin?

oğlana bakarken iyi
Evinde para vermeden yayılmak iyi ..
Evin düzeni varken iyi .
Şimdi kadına ihtiyaç olmayınca mi kötü.
Eşiniz rahatsız oluyorsa vars
Nasıl bu kadar acımasızca eleştirebiliyorsunuz çok üzüldüm şahsen
az biraz empati lütfen

le yaşıyor zaten
Oğlu dediginiz sizin kardeşiniz
Herhalde ona da vericek
O evi de mi size verecekti pardon?!?!?!
O zaman iç güveysi ile adlandırılan eşiniz sesini çıkarmazdı belki
Him ?
konuyu saptırmayın isterseniz ev verdi vermedi değil benim sıkıntım farkındaysanız
demek istediğim ev de oturuyorum evet zaten yeteri kadar bedelini ödedim ben ayrıca ev de bedavadan benim değil 80 milyarda para verdim ben

ben evde değilim oğlum okulda benim evde bakılıyor ama kardeşimin kızı, tmm çok seviyorum o çok ayrı birşey ama 2 çocuk perişan ediyor işte annesi evinde rahat .Aynı durumda ben olsam asla kardeşimin evinde benim oğlum duramazdı böyle bir gerçek var

Nasıl bu kadar acımasızca eleştirebiliyorsunuz çok üzüldüm şahsen
az biraz empati lütfen

Valla ben annesiyle empati yapıyorum.
Içimden bu geliyor .
Isı bitince arkasını dönmek isteyen kızı.
Ona empati yapamam ...
O zaman hiç baktırmayacaktı çoluk çocuk
Coreklenmeyeceklerdi bedava eve de ..
Tırnağın varsa başını kası demişler..
Her şeyin bi bedeli var

Bağınızı koparmaktan başka çareniz yok. Once oğlunuz için okul sonrası gidebileceği güvenli bir yer bulun. Zaten 9 yaşına gelmiş, yavaş yavaş tek kalmayı öğrenmeli. Annenize kocanızla sorun yaşadığinızi anlatin ama suçlamadan, kırmadan. Gerekirse taşının. Maddi olarak zorlar ama evliliğinizi kurtarmak için değer. Kolay gelsin.

sanırım size kimse ev filan vermedi onun verdiği üzerinizdeki durum

Şimdiye kadar sesini çıkarmamış
Çünkü bitecek işi varmış
Şimdi ihtiyacı yok .
Ama bir tabak yemek cirkinligini kendisi yazısında belirtiyor ben uydurmuyorum ki ?!
Bağlarını keseceklerdi şimdiye kadar.

Acik acik konusacaksiniz baska caresi yok.
15 yillik evliyseniz cocugunuz kucuk degildir ki, hala mi anneniz bakiyor?
Koca delikanlidir artik oglan.

Esiniz ne kadar sabırlı biran eşinizle ayrısiniz zannettim çünkü öyle olsa tamam .ama bu kadar sacma ya konuş annenle yada ev alım gidin bu ne böyle kâbus gibi ben de kendi ailemde olsa saçmalık ev değil de ozel apart gibi şaka mı bu

oğlum tek kalıyor zaten evde onda sorun yokki .zaten geçen haftadan beri sağlık sorunu yaşıyor dizinden .Kaç kere dedim oğluna öyle diye yok demiyor.Yine ben aldım götürdüm dr a. zamanım yok benimde izin alamıyoeum sürekli .sonuçlar gösterilecek yine beklerler beni .herşeyi artık üzerime almak istemiyorum .Babamda ki yaptığımı yapmak istemiyorum .Sanki babam sadece benim babamdı

Esin hakli
Yapacak tek sey anneni kenara cekip,
Kocanin rahatsiz oldugunu boyle giderse evliligin bitecegini soylemek.

Cekinmeyeceksin annenden soyleyeceksin.

Baska caresi yok.

Anne de olsa kardes de olsa insanin ozel hayati var malesef

Konus cekinme
Esin hakli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…