- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi depresif34
-
Çocuğumu alıp kendi evinde baksın diyorsunuz ama bakmak mecburiyetinde bile değil. Siz hem bana yardım etsin hem de benim istediğim şekilde etsin diyorsunuz. Her şey sizin istediğiniz gibi olsun, özgür olun istiyorsanız önce annenizden göbek bağınızı kesin. Ayrıca neden kardeşinize "gelme" diyemiyorsunuz?evet masraf derim çünkü 3 kişilik aile 7 kişilik ailenin masrafı bir olmaz değilmi
ihtiyacım var tabiki konu ihtiyaç değilki annem basımın üstüne sadece her sorun her durum aklınıza gelecek herşey benim başımda ben nim oğlum 9 yaşında evine götür ordan alırım dedim ama yok illaki benim ev
evet bir düzen kurulmuş ama şartlar değişiyor işte .aynı değil ki
oğluna da ev verdi bir kere evine giremedi ekstra maddi yardım yaptı her ay aynı şey zaten şartlar o dönemde eşit sayılırdıKonu o değil bence
Annesinin de masraflara yardım ettiğini söylüyor zaten.
Konu artık onların hanım ablaya batması .
Anne baba tabii ki yedirecek .
Aile değil mi onlar?
E onlar sorun etmiyorsa
Hanım ablanın da bi tabak yemek koyması problem olmamalı .
Yıllarca kira ve bakıcı parası vermemiş .
En kötü ihtimalle 1000 lira bi bakıcı o da bulabilirse
oğluna da ev verdi bir kere evine giremedi ekstra maddi yardım yaptı her ay aynı şey zaten şartlar o dönemde eşit sayılırdı
Çocuğumu alıp kendi evinde baksın diyorsunuz ama bakmak mecburiyetinde bile değil. Siz hem bana yardım etsin hem de benim istediğim şekilde etsin diyorsunuz. Her şey sizin istediğiniz gibi olsun, özgür olun istiyorsanız önce annenizden göbek bağınızı kesin. Ayrıca neden kardeşinize "gelme" diyemiyorsunuz?
Gerçekten olayın 1 tabak yemek olduğunu mu düşünüyorsun?Konu o değil bence
Annesinin de masraflara yardım ettiğini söylüyor zaten.
Konu artık onların hanım ablaya batması .
Anne baba tabii ki yedirecek .
Aile değil mi onlar?
E onlar sorun etmiyorsa
Hanım ablanın da bi tabak yemek koyması problem olmamalı .
Yıllarca kira ve bakıcı parası vermemiş .
En kötü ihtimalle 1000 lira bi bakıcı o da bulabilirse
Nasıl bu kadar acımasızca eleştirebiliyorsunuz çok üzüldüm şahsenoğlana bakarken iyi
Evinde para vermeden yayılmak iyi ..
Evin düzeni varken iyi .
Şimdi kadına ihtiyaç olmayınca mi kötü.
Eşiniz rahatsız oluyorsa vars
Çok kırıcı olmadı mı buOğlu dediginiz sizin kardeşiniz
Herhalde ona da vericek
O evi de mi size verecekti pardon?!?!?!
O zaman iç güveysi ile adlandırılan eşiniz sesini çıkarmazdı belki
Him ?
konuyu saptırmayın isterseniz ev verdi vermedi değil benim sıkıntım farkındaysanızOğlu dediginiz sizin kardeşiniz
Herhalde ona da vericek
O evi de mi size verecekti pardon?!?!?!
O zaman iç güveysi ile adlandırılan eşiniz sesini çıkarmazdı belki
Him ?
Gerçekten olayın 1 tabak yemek olduğunu mu düşünüyorsun?
Kızcağız 11'e kadar oturuyorlar,eşimle özelim kalmadı diyor.
Bak bakalım kaç akşam dayanabilir insan hergün bu şekilde yaşamaya?
Kocanla muhabbet mi edeceksin,sevişecek misin,afedersin tuvalete,banyoya mı gireceksin?
Nasıl bu kadar acımasızca eleştirebiliyorsunuz çok üzüldüm şahsen
az biraz empati lütfen
le yaşıyor zaten
konuyu saptırmayın isterseniz ev verdi vermedi değil benim sıkıntım farkındaysanız
demek istediğim ev de oturuyorum evet zaten yeteri kadar bedelini ödedim ben ayrıca ev de bedavadan benim değil 80 milyarda para verdim ben
sanırım size kimse ev filan vermedi onun verdiği üzerinizdeki durumValla ben annesiyle empati yapıyorum.
Içimden bu geliyor .
Isı bitince arkasını dönmek isteyen kızı.
Ona empati yapamam ...
O zaman hiç baktırmayacaktı çoluk çocuk
Coreklenmeyeceklerdi bedava eve de ..
Tırnağın varsa başını kası demişler..
Her şeyin bi bedeli var
Gerçekten olayın 1 tabak yemek olduğunu mu düşünüyorsun?
Kızcağız 11'e kadar oturuyorlar,eşimle özelim kalmadı diyor.
Bak bakalım kaç akşam dayanabilir insan hergün bu şekilde yaşamaya?
Kocanla muhabbet mi edeceksin,sevişecek misin,afedersin tuvalete,banyoya mı gireceksin?
Merhaba hanımlar öncelikli olarak en baştan kısaca özet geçeyim isterim.15 yıllık evliyim 1 oğlum var .Annem baktı ben çalıştığım için Allah razı olsun .Tabiki mecbur değildi bakmaya ama sorunumuz yoktu .Ayrıca ben ailemin evinde oturuyorum .Kardeşiminde var anneminde var onda da bir sorun yok .Sorun ne diyeceksiniz başlıyorum .Yıllarca annem oğluma baktığı için bizde yemek yedi evine gitti en doğrusu oydu çünkü ,kardeşimde evliydi .Babam çalışıyordu haftanın bazı günleri gelirdi onda da benim evde yemek yenirdi .Yıllarca bu böyle devam eti. Tabiki katkıları oldu mutfak masrafına da.Kardeşimin kızı oldu gelin yemek yapmıyordu her akşam bana gelip yemek yiyip gittiler yıllarca sürdü .sesimi evladım için çıkaramadım.Oğlum ezildi bu arada çok, onun hakkını nasıl öderim o da ayrı.Daha sonra babam kanser oldu tedavi süreci başladı .Evlerine gidip geliyorlardı .2017 temmuz a kadar .Babam terapiden kötü olunca benim evde kamaya başladılar.Nisan da gidelim dedi babam .Durumu kötüye gidince yollamadım .Hazran da da vefat etti.Annem yok 40 ı çıksın yok 52 si çıksın gidicam dedi dedi gitmedi .bu arada kardeşim de eşinden ayrı yaşıyordu o da geliyor kızı da annem bakıyor .Benim ev aşevi gibi oldu.İnsan fazlalığından gına geldi .Kardeşim boşandı ve halaa aynı süreç devam bizim evde .Annem evine geçmiyor.Tamam geçmesin dedim yemek yedikten sonra gitsinler yok saat 11:00 olmadan gitmiyor plan yapmış kendine .Kardeşim gece çalışıyor zaten saat 10:00 da yemek yemeye geliyor sonra annem gitme peşine düşüyor.Eşim artık katlanamıyor bu duruma ve huzursuzluk çıkıyor aramızda .ima ediyorum anneme yaşım 40 ama 60 gibiyim insan fazlalığından yıprandım evli gibi değilim ,hiç yalnız değiliz gibi gibi şeyler söylüyorum .Ama yok evliliğim çatırdıyor aramız iyi değil sürekli insan sirkülasyonu .cmt kardeşim izinli gece olmuş 11 oturuyorlar eşim haklı çekiyor kenara bu ne hal niye burdalar diyor.çekicam gidicam evden dedi en son .Tmm evlerinde oturuyoruz ama bu kadar da olmaz ki diyor.özel hayat kalmadı bizde.konuşmak için bile yer yok .annem benim evde mutlu .ama tek annem olsa başım üstüne o bana emenet ama tek değil işte kardeşim de var gün içinde kızı da geliyor öğlene kadar bakılıyor.Oğlumla anlaşamıyorlar ordan da sıkıntı .Ama herkes memnun biz dışında .Nasıl bir yol izlerim nolurr akıl verin aklımı oynatıcam .Birde çalışıyorum .Kardeşimin evliliğine gösterilen saygı benimkine olmadı.herkesin kahrını çek ve devam et halaa.
kusura bakmayın çok uzun olmuş özet demiştim ama roman olmuş resmen
sanırım size kimse ev filan vermedi onun verdiği üzerinizdeki durum
oğlum tek kalıyor zaten evde onda sorun yokki .zaten geçen haftadan beri sağlık sorunu yaşıyor dizinden .Kaç kere dedim oğluna öyle diye yok demiyor.Yine ben aldım götürdüm dr a. zamanım yok benimde izin alamıyoeum sürekli .sonuçlar gösterilecek yine beklerler beni .herşeyi artık üzerime almak istemiyorum .Babamda ki yaptığımı yapmak istemiyorum .Sanki babam sadece benim babamdıBağınızı koparmaktan başka çareniz yok. Once oğlunuz için okul sonrası gidebileceği güvenli bir yer bulun. Zaten 9 yaşına gelmiş, yavaş yavaş tek kalmayı öğrenmeli. Annenize kocanızla sorun yaşadığinızi anlatin ama suçlamadan, kırmadan. Gerekirse taşının. Maddi olarak zorlar ama evliliğinizi kurtarmak için değer. Kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?