- Konu Sahibi depresif34
-
işim evime 20 dk yürüme mesafesinde maalesefSuçlu arama. Olan olmuş. Eşin haklı en başta onu söyleyeyim. 2+1 uzakta eve taşının. Eşinin işine, senin işine ya da oğlunun okuluna yakın olabilir. Yol çekmek zor geldi bahanen olur. Tatlılıkla halledersin. Diğer türlü gücenme olur.
geçen hafta boşandıbence kardeşi evlendirin annenizi yanınıza alın annenizin evi kiraya verin eşinizin sesi çıkmaz o zaman bir anneyide idare edin artık en ideal bu bence
Siz o evden çıkın ,Merhaba hanımlar öncelikli olarak en baştan kısaca özet geçeyim isterim.15 yıllık evliyim 1 oğlum var .Annem baktı ben çalıştığım için Allah razı olsun .Tabiki mecbur değildi bakmaya ama sorunumuz yoktu .Ayrıca ben ailemin evinde oturuyorum .Kardeşiminde var anneminde var onda da bir sorun yok .Sorun ne diyeceksiniz başlıyorum .Yıllarca annem oğluma baktığı için bizde yemek yedi evine gitti en doğrusu oydu çünkü ,kardeşimde evliydi .Babam çalışıyordu haftanın bazı günleri gelirdi onda da benim evde yemek yenirdi .Yıllarca bu böyle devam eti. Tabiki katkıları oldu mutfak masrafına da.Kardeşimin kızı oldu gelin yemek yapmıyordu her akşam bana gelip yemek yiyip gittiler yıllarca sürdü .sesimi evladım için çıkaramadım.Oğlum ezildi bu arada çok, onun hakkını nasıl öderim o da ayrı.Daha sonra babam kanser oldu tedavi süreci başladı .Evlerine gidip geliyorlardı .2017 temmuz a kadar .Babam terapiden kötü olunca benim evde kamaya başladılar.Nisan da gidelim dedi babam .Durumu kötüye gidince yollamadım .Hazran da da vefat etti.Annem yok 40 ı çıksın yok 52 si çıksın gidicam dedi dedi gitmedi .bu arada kardeşim de eşinden ayrı yaşıyordu o da geliyor kızı da annem bakıyor .Benim ev aşevi gibi oldu.İnsan fazlalığından gına geldi .Kardeşim boşandı ve halaa aynı süreç devam bizim evde .Annem evine geçmiyor.Tamam geçmesin dedim yemek yedikten sonra gitsinler yok saat 11:00 olmadan gitmiyor plan yapmış kendine .Kardeşim gece çalışıyor zaten saat 10:00 da yemek yemeye geliyor sonra annem gitme peşine düşüyor.Eşim artık katlanamıyor bu duruma ve huzursuzluk çıkıyor aramızda .ima ediyorum anneme yaşım 40 ama 60 gibiyim insan fazlalığından yıprandım evli gibi değilim ,hiç yalnız değiliz gibi gibi şeyler söylüyorum .Ama yok evliliğim çatırdıyor aramız iyi değil sürekli insan sirkülasyonu .cmt kardeşim izinli gece olmuş 11 oturuyorlar eşim haklı çekiyor kenara bu ne hal niye burdalar diyor.çekicam gidicam evden dedi en son .Tmm evlerinde oturuyoruz ama bu kadar da olmaz ki diyor.özel hayat kalmadı bizde.konuşmak için bile yer yok .annem benim evde mutlu .ama tek annem olsa başım üstüne o bana emenet ama tek değil işte kardeşim de var gün içinde kızı da geliyor öğlene kadar bakılıyor.Oğlumla anlaşamıyorlar ordan da sıkıntı .Ama herkes memnun biz dışında .Nasıl bir yol izlerim nolurr akıl verin aklımı oynatıcam .Birde çalışıyorum .Kardeşimin evliliğine gösterilen saygı benimkine olmadı.herkesin kahrını çek ve devam et halaa.
kusura bakmayın çok uzun olmuş özet demiştim ama roman olmuş resmen
Şimdiye kadar sesini çıkarmamış
Çünkü bitecek işi varmış
Şimdi ihtiyacı yok .
Ama bir tabak yemek cirkinligini kendisi yazısında belirtiyor ben uydurmuyorum ki ?!
Bağlarını keseceklerdi şimdiye kadar.
anneme laf söz ettirmem ki zaten kardelim 7 aydır ayrı yaşıyordu karısından her akşam evimde kanser hastası ne uyku ne bişry iş çocuk okul hasta ev bende bittim artık psikolojik olarakdaaklıma annem geldi yazdıklarınızı okuyunca...
kadın evlendikten sonra 15 yıla yakın bir zaman hem kayınvalidesi, hem görümcesi hem de zaman zaman olmak üzere kendi kardeşiyle beraber yaşadı
babaannem bize bakıyordu bizden sonrA da amcamın çocuklarına biizm evde bakmaya devam etti
koloni gibiydik
bize bişe duyurmazdı annem o yüzden sorunsuz yaşarlar zannederdim mutluyduk da aslında
niye anlattım biilmiyorum ama aklıma geldi ben olsam yapabilir miydim bilmiyorum ama annemin kızıyım ben sizin durumunuzda olsam ağzımı açamazdım heralde mutsuz bile olsam
bence konudaki tek fazlalık kardeşinizin gidip gelmesi gibi duruyor
o konuyu hallederseniz anneniz sizinle yaşasın zaten tek başına belki kalamıyor belki korkuyor belki yalnız hissediyor
eşinize de annenle ilgili jhık mık ederse senin annen de olsa tek bırakmazdım deyin daha da bişe diyemesin
eşim anneme babama asla laf etmedi hakkını yiyemem de çok iyi de karşıladı hep.Bizim sınavımız dedi sürekli telknde bulundu .ama artık şimdi annem için yine aynı diyor tmm kardeşinde yesin ama gece 1 e kadar nedir bu durum haklı olarak isyanı buna .Bide haftasonu evdeyiz pazarları yine kahvaltıya geliyor çünkü evine götürmüyor bende mecburen sabah erken kalkıp çağırıyorum .eşimde pazar günü bari rahat bıraksınlar da rahat edelim oturalım sohbet edelim yada kavga edelim ama yalnız olalım diyor .Bende sadece haklısın diyebiliyorumInsan annesinin yedigini ictigini mi hesaplar siz de anneymissiniz ne kadar zorlukla buyuyor cocuklar anlamis olmalisiniz kardesiniz icin bisey diyemiyorum onunla konusup cocuguna bakici tutmasini tavsiye edebilirsiniz ama anneniz annelerimiz bas taci kaldi ki babaniz da vefat etmis yalniz birakmak bana yine ters. Esinizi psikologa goturun sizin annenize nasil saygi duymaz benim esim annem bize geldiginde gitme diye israr ediyo saygida benden cok kusursuz davraniyo. Hayat sizi cok bunaltmis ama annemiz bitane kiymetini bilin lutfen
diyorum ya kardeşiniz ve yeğeninizin sürekli gelip gitmesi konusunda haklısınızanneme laf söz ettirmem ki zaten kardelim 7 aydır ayrı yaşıyordu karısından her akşam evimde kanser hastası ne uyku ne bişry iş çocuk okul hasta ev bende bittim artık psikolojik olarakda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?