Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden tutsam elimde kaldı.Herkes sizinle aynı şeye inanmıyor.Bu hakkı kendinizde nasıl görüyorsunuz? Zina da suç kapsamından çıkalı yıllar oldu bu arada
Kişinin eylemleri kendisini bağlar.Evlenmeden önce ilişkiye girdi diye sokak ortasında taşlamayacağız heralde.Başına ne gelecek allasen? Daha kötü demişsiniz bir de.Ha cinsel ilişki kötü,başına bir şey gelirse(!) bu daha kötü.Size bol esenlikler ve hayırlı işler dilerim ne deyim.
bence en doğru,objektif yorumu shezfren yapmış.Bu yaşına gelmişsin yap ya da yapma diyemeyiz herkesin kendi bileceği şey bu, sonuçta herkesin değer verdiği şeyler inandığı şeyler aynı olmak zorunda değil. Fakat altında ezileceğin bir yük olacaksa daha sonra zar diktirmek için doktor doktor dolaşacaksan yapma derim.
Merhaba hanimlar. Ben bir ay once 21 yasima girdim. 2 yillik cok guzel bir ilIskim var Allah bozmasin. Ben kendimi ruhen ve fiziken cinsellige hazir hissediyorum ve istiyorum. Ancak ailem daha muhafazakar insanlar ve onlara gore bu cok cok yanlis. 21 yasimdayim artik ve kendi dogrularimla yasamaliyim artik diyorum kendime. Sen bunu istiyorsan yapmalisin diyorum. Ailemle ayni dusunmek zorunda degilim sonucta dimi. Hanimlar gelgitlerimi anliyorsunuzdur siz ben bircok konuda yasiyorum bu dusunceleri. Bana yardimci olur musunuz
Merhaba hanimlar. Ben bir ay once 21 yasima girdim. 2 yillik cok guzel bir ilIskim var Allah bozmasin. Ben kendimi ruhen ve fiziken cinsellige hazir hissediyorum ve istiyorum. Ancak ailem daha muhafazakar insanlar ve onlara gore bu cok cok yanlis. 21 yasimdayim artik ve kendi dogrularimla yasamaliyim artik diyorum kendime. Sen bunu istiyorsan yapmalisin diyorum. Ailemle ayni dusunmek zorunda degilim sonucta dimi. Hanimlar gelgitlerimi anliyorsunuzdur siz ben bircok konuda yasiyorum bu dusunceleri. Bana yardimci olur musunuz
şu ten uyumu meselesi de ayrı bir komedi. seviyorsun seviliyorsun, cinsel anlamda iki tarafta da bir problem yok ama "tenimiz uyuşmadı"
bla bla bla.. o zaman ortaya "sevdiğim ayrı, seviştiğim ayrı" politikası çıkıyor.. bu da sadece aldatmaya kılıf arayan kocişlerin işine yarayacak türden..
Ailen için değil lütfen kendin için yapma bunu.gelecekte çok canın yanabilir insanlar çok acimasiz bugün cinsellik yasagdn kişi yarin dusmanin olabilir ve canın yanabilir kimse hcbseyi haketmyor bukdr değerli.evlenince zAten yaşayacaksın şimdi gençliğini yasa nacizhane tavsiyem ben tam anlamyla yasamadgm ama bedelini çok ağır tek başıma ödediğim biseklde yasadim bunu.bir Ablan olarak senden rica ediyorum.
Arkadasim karsindaki insanin degeritle ne alakasi var bunun.Sanki bu kadinin gorevide kadin bundan hic zevk almiyormus gibi konusuyorsunuz.Hic evlenmeyenler napsin peki?
Biraz saçmalamamışmısıniz?Tamam seviyorsan ve seviliyorsan ortada bir sorun yok gibi gorulebilir ama oyle degil iste.Her sey sevmekle sevilmekler olmuyor.Arada tutku olmasi lazim,aşk olmasi lazim,birbirini arzulamak lazim.Birbirlerini cok sevmelerine ragmen iliskiden zevk almayan,eşiyle iliskiye girmek istemeyen bir suru kadin ve erkek var bu dunyada.Kadinlar kulubunde bile goruyoruz bir suru konu eşim benle iliskiye girmiyor diye.Buna da ten uyumu deniyor.
Arkadaslar herkese tek tek yanit veremiyorum. Ama soyle ki gercekten seviliyorum, seviliyorum. Korunma yontemlerinden haberim var. Ailem baska bir sehirde ben istanbulda okuyorum. Evlilik dusunme zamanin degil cunku daha okumayi dusunuyorum. Yani bu sevgilime tabiki sonuna kadar evlenmek isterim ama ne olacagi belli degil. İlerde beni zardan ibaret goren bir kisiyle evlilik yapmam soz konusu bile degil. Aileme maddi acidan bagliyim. Ailem ogrenirse cok cok buyuk tepkiler alirim. Sanirim tum sorulari cevapladim. Arkasinda dururum yani sonuna kadar ama ailem ogrenir mi ne olur bilemiyorum. Ayrica sevgilimin israri yok tabiki ister ama israr yok.
Kesinlikle durum boyle degil. Ailem parayi kesmez ancak bana kusecekleri asikar. Ben buna uzulurum.Sen aslinda ne yapacagini cok iyi biliyorsun da ailenin para muslugunu kapatmasindan korkuyorsun. Bu da demektir ki aileni maddi acidan kullaniyorsun.![]()
Kesinlikle durum boyle degil. Ailem parayi kesmez ancak bana kusecekleri asikar. Ben buna uzulurum.