- 27 Eylül 2012
- 915
- 148
- 123
- 32
- Konu Sahibi nuripapacium
-
Ne tarz bi sevgisizlik bu?Kardeşim evde de terbiyesizin ukalalık teki. Hepimizn sinirlerini bozuyor her gün.
Ben zaten devlette okuyorum masrafım yokHaksızsın. Bunun kararını anne baban ve kardesin verir sana söz düşmez. Ve bence bu çıkışı yaptığın icin silmeliler seni.
Siz de cok çalışıp kazansaydıniz o halde devlet üniversitelerinde tıbbı. Madem böyle acımasız düşünebiliyorsunuz. Siz de haketmemissiniz demekki.
Böyle aileye böyle evlat işte.
Kardeşimi bu sebeplerden ötürü sevmiyorum ben.haksizsiniz yaptığınız çok ayıp
ben de tip fakültesini çok az farkla kaybettim hukuk Fakültesine gittim o zaman paramiz yoktu özele tipa gidemedim
ama şimdi para var ve kardeşim de aynı bu şekilde benim gibi az farkla kacirsaydi özelde okumasını ben kendim özellikle destekleyecektim hatta bu sene ikinci senesi olmasına rağmen isterse üçüncü kez hazirlanabilecegini özellikle söyledik ama kendisi tercih etmedi
siz de destek olmalısınız kardeşinize
Sevmiyorum çünküKardeş var kardeş var . Benim kardeşim olsa anneme babama ben ısrar ederim şehir dışında okusun beni okutmadınız bari o okusun derim. Üvey kardeşin gibi yazmışsın.
Amin.Beni türlü şekilde tehdit eden bir kardeşe sempati duyacak değilimaAalh ablaninda hayirlisini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?