- Konu Sahibi nuripapacium
-
Neden adil davranmıyorlar ? Ben ikinci defa şansımı denemek istediğimde süründürmüşlerdi beni.o neden ilk senesinde kazanamadığı için süründürülmedi?Ayrım yapıldığını düşünmekte haklısın, ben de yerinde olsam aynı şekilde kırılırdım.
Ama kardeşinin bunda bir suçu yok. Yaşadığınız şehirde bir yeri tutturamamış, farklı şehirde daha güzel bir bölüme gidecek durumdaysa ve buna engel oluyorsan sen de ilerde çok pişman olursun.
Sana yapılanın aynısını neden kardeşin de yaşasın?
Hayırdiğer kardeşli konuyu açan da siz miydiniz??
Kardeşimi bu sebeplerden ötürü sevmiyorum ben.
Onların kararıysa bende adaletten bir haber anne ve babamı reddederim işte.Gayet mantıklı yaptığımBu kadar haklı olup bu kadar haksız duruma düşmek,
Tavır önemli.
Çok sinir bozucu ayrım yapmaları ama maalesef onların kararı.
Kardeşim kötü birisi.Beni her açığımı koz olarak kullanıp tehdit eden birisi.Onu sevmiyorumBu arada halen kızarım aileme bu ayrımdan dolayı da kırgınım okumak istemediği halde zorla okuttular ben istedim desteklemedileri için ama bunun suçlusu kardeşim değil asla, şu an yapıyorum bende hayalim olan bölümü okuyorum üstelik evliyim ve çocuğum var ,kendin başarmanın tadı ayrı güzel, ayrıca kardeşim halen kendi ayakları üzerinde duramaz ,ben ise her şekilde kendimi idare ederim ,aslında farkında olmadan bana çok iyilikleri oldu :) merak etme sende öyle olacaksın tek başımayım bilinci daha farklı oluyor ve hayata daha farkı sarılıyorsun, kardeşine öfke duyma hatta destek ol
Korkun ne yapayıminsan nasil kardesini sevmez onun kotulugunu ister. ben korkarim boyle insanlardan.
Ben daha iyisi için çabaladığımda neden süründürüldüm ve destek çıkan olmadı o Zaman? O da bu şehirde puanının yettiği bölümü okusun o halde.sizin mantıklınızla hareket edeceksek öyle olsun yaniYok aetik
aklınızı başınıza toplayın
madem çok istiyordunuz tip
oturup biraz daha calissaydiniz onun ne suçu var
gün gelir o kardeşe muhtaç olursunuz
size ne yapmış kardes ben anlamadım zararı sadece kendine aileniz de daha fazla ortada kalmasın diye ona fazla destek oluyor ne var bunda
demek ki sizin yapabileceginuze daha çok guveniyorlar
Onların kararıysa bende adaletten bir haber anne ve babamı reddederim işte.Gayet mantıklı yaptığım
Ömrünüzde görebileceğiniz en ukala,hadsiz,terbiyesiz ve çevresine karşı aşırı saygısız birisi.Benide her türlü tehdit eden biri o.Evladım olsa sevmem.Annem bile aynı düşünüyor.Kimse sevmiyor onu bu yüzden.Ben aynı evin içinde ona katlanmak zorunda olan biriyim.Bu kadar basit nedeni sevmememinsevmeyebilirsiniz sizin tercihiniz. ama hala o annenizin, babanizin yavrusu. ona bunu yapamazsiniz deme hakkin yok. sen calis okut demiyorlar. benim arkadaslarima da benzer seyler oldu. birtanesinin ailesi kendi vicdan azabi cekip haksizlik yaptigina araba aldi, digeri kendi istedi aldirdi. siz mutevazi davransaydiniz aileniz dusunurdu birseyleri belki, kardesinizi sevmeyecek ne yasadiniz bilmiyorum ama saglikli degil dusunme biciminiz.
HaksızsınBaskı altında büyütüldüm ve üniversite son sınıfa geçtim ben. Bitirdiğimde iyi bir işim olacak. Kpss'den de yüksek puanı aldım ve atanmam garanti oldu. Üniversitede hazırlıktan sonra bir sene daha tıp okumak istediğim için kaydımı dondurup dersaneye yazılmak istedim ama ailem destek çıkmadı. Öğrenci olduğum halde bankalardan tek tek kredi istedim. Hem çalışıp hem okumayı bile göze almıştım. Üniversite tercihleri döneminde istediğim bölümlerin %50 Burslularını da yazmıştım ama babam tercihlerin bitmesine 15 dk kala seni özelde okutacak durumum yok diyerek sildirmişti hepsini. Annemlerin yanında okuyorum hala. Aylık harçlığım dışında pek bir masrafım yok.
Kız kardeşim geçen sene hazırlandı ama yerleşemedi bir üniversiteye. Bir sene daha 10-15 bin masraf yaparak etüt merkezine gönderdiler. O gezmesinden, arkadaşlarından, televizyonundan vazgeçmedi ve bana o dersaneye yazılmak istediğim dönemde destek çıkmayan babam ona o kadar masraf yapıp gönderdi sonuç yine benden daha kötü oldu. Kardeşim evde de terbiyesizin ukalalık teki. Hepimizn sinirlerini bozuyor her gün. Şimdi bir yerde okusun diye şehir dışına göndermeyi de kabul ettiler ama ben artık bu adaletsizliğe sinirlendim. Dışarda okursa beni silersiniz dedim. Bir evladınızı kaybedersiniz dedim. Haklı mıyım sizce?
Ailelerin kafa yapılarını çözmek çok zor. Belki senin ilk senede kazandığın bölüm onun kazanabileceği bölümlere göre daha iyi gelmiştir, bir daha denemeye gerek olmadığını düşünmüşlerdir. Bunu oturup konuştunuz mu hiç?Neden adil davranmıyorlar ? Ben ikinci defa şansımı denemek istediğimde süründürmüşlerdi beni.o neden ilk senesinde kazanamadığı için süründürülmedi?
Kardeşim kötü birisi.Beni her açığımı koz olarak kullanıp tehdit eden birisi.Onu sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?