Aileme kardeşimi şehir dışında okutursanız beni kaybedersiniz dedim.Haklı mıyım?

Anlasilan bugun bdv kardes sorunlarina kucak aciyor.

Neden adil davranmıyorlar ? Ben ikinci defa şansımı denemek istediğimde süründürmüşlerdi beni.o neden ilk senesinde kazanamadığı için süründürülmedi?

Bu arada halen kızarım aileme bu ayrımdan dolayı da kırgınım okumak istemediği halde zorla okuttular ben istedim desteklemedileri için ama bunun suçlusu kardeşim değil asla, şu an yapıyorum bende hayalim olan bölümü okuyorum üstelik evliyim ve çocuğum var ,kendin başarmanın tadı ayrı güzel, ayrıca kardeşim halen kendi ayakları üzerinde duramaz ,ben ise her şekilde kendimi idare ederim ,aslında farkında olmadan bana çok iyilikleri oldu :) merak etme sende öyle olacaksın tek başımayım bilinci daha farklı oluyor ve hayata daha farkı sarılıyorsun, kardeşine öfke duyma hatta destek ol

Kardeşimi bu sebeplerden ötürü sevmiyorum ben.

Yok aetik
aklınızı başınıza toplayın
madem çok istiyordunuz tip
oturup biraz daha calissaydiniz onun ne suçu var
gün gelir o kardeşe muhtaç olursunuz
size ne yapmış kardes ben anlamadım zararı sadece kendine aileniz de daha fazla ortada kalmasın diye ona fazla destek oluyor ne var bunda
demek ki sizin yapabileceginuze daha çok guveniyorlar

Bu kadar haklı olup bu kadar haksız duruma düşmek,
Tavır önemli.
Çok sinir bozucu ayrım yapmaları ama maalesef onların kararı.
Onların kararıysa bende adaletten bir haber anne ve babamı reddederim işte.Gayet mantıklı yaptığım

Kardeşim kötü birisi.Beni her açığımı koz olarak kullanıp tehdit eden birisi.Onu sevmiyorum

sevmeyebilirsiniz sizin tercihiniz. ama hala o annenizin, babanizin yavrusu. ona bunu yapamazsiniz deme hakkin yok. sen calis okut demiyorlar. benim arkadaslarima da benzer seyler oldu. birtanesinin ailesi kendi vicdan azabi cekip haksizlik yaptigina araba aldi, digeri kendi istedi aldirdi. siz mutevazi davransaydiniz aileniz dusunurdu birseyleri belki, kardesinizi sevmeyecek ne yasadiniz bilmiyorum ama saglikli degil dusunme biciminiz.

Ben daha iyisi için çabaladığımda neden süründürüldüm ve destek çıkan olmadı o Zaman? O da bu şehirde puanının yettiği bölümü okusun o halde.sizin mantıklınızla hareket edeceksek öyle olsun yani

Onların kararıysa bende adaletten bir haber anne ve babamı reddederim işte.Gayet mantıklı yaptığım

tamam reddettiniz de naptın iz Evo mi terk ettiniz yemeği mi ayirdiniz
hem reddedip
hala aynı evde yaşayıp hala onlardan harçlık alıp onlara muhtaç olmak da ayrı ironi

Ömrünüzde görebileceğiniz en ukala,hadsiz,terbiyesiz ve çevresine karşı aşırı saygısız birisi.Benide her türlü tehdit eden biri o.Evladım olsa sevmem.Annem bile aynı düşünüyor.Kimse sevmiyor onu bu yüzden.Ben aynı evin içinde ona katlanmak zorunda olan biriyim.Bu kadar basit nedeni sevmememin

Haksızsın

Değilsin. Abla dediğin kardeşim daha iyi olsun, benim gibi zorluk yaşamasın diyeceğinize bunları düşünmenizi yakıştırıyor musunuz kendinize? Tepkiniz ailenize olmalı ama kardeşiniz üzerinden onun geleceğini etkileyecek şekilde değil.

Neden adil davranmıyorlar ? Ben ikinci defa şansımı denemek istediğimde süründürmüşlerdi beni.o neden ilk senesinde kazanamadığı için süründürülmedi?
Ailelerin kafa yapılarını çözmek çok zor. Belki senin ilk senede kazandığın bölüm onun kazanabileceği bölümlere göre daha iyi gelmiştir, bir daha denemeye gerek olmadığını düşünmüşlerdir. Bunu oturup konuştunuz mu hiç?
Bazen de ilk çocuk olmanın dezavantajını yaşıyorsun. Büyük çocukta yapılan hatalar fark edilip diğer çocuğa sıra gelince düzeltilmek istenir.. Ama bütün çileyi hep büyük olan çeker

kardeşler arasındaki nefret tohumlarına anlam veremiyorum.
kardeş= karındaş.. aynı anne aynı baba...
bilemiyorum. ben kardeşlerim bir tırnakları için canımı veririm..
nasıl kıyabiliyorsunuz kardeşlerinize?
üniversite son sınıftasınız, üstünden 4sene geçmiş.. şartlar olgunlaşmış belkide..
napacaksın evden mi ayrılacaksın amacın nedir

Kardeşim kötü birisi.Beni her açığımı koz olarak kullanıp tehdit eden birisi.Onu sevmiyorum

Sen neden bu kadar herşeye öfkelisin, için öfke dolu, kinlisin mutsuzluğun kardeşine duyduğun öfkeden değil, senin ruhun böyle bana geçen enerji vböyle hissettiriyor, benim kardeşimde öyleydi çocuktuk şimdi aramız iyi kardeşim ya benim o , ne kadar kötü olabilir, insan toyken cahillik yapar ,kötülükten değil o toyluktan ama siz bu öfke ve kinle iyi yerlerde olamazsınız kendinize yazık ediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…