- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi nuripapacium
-
Anlayan anlıyor sizler gibi.Allah böyle kardeşi düşmanıma bile vermesin denecek cinsten bir kardeşim var.Keşke tek çocuk olsaydım sizin gibi. Kardeşim bakkala git dendiğinde bile olay yaratan,yiyici bir tip.Hep bakkala giden benim veya olay yaratmasın diye babam koşa koşa gider en basitinden ve geçenlerde terliydim,kötü koktuğumu düşünüyordum evde süt bitmişti.Babama gidebilir misin dediğimde öyle bir tavrı vardı ki.. Resmen kayırıyorlar onu ve bende bu adaletsizliği kendim gidermeye çalışıyorum.Birilerinin ne saçmaladığını pek umrumda değil o yüzden.Yaşamayan bilmezÇok haklısın aile içerisinde dengeler çok önceden kurulmalıydı ama ailen becerememiş
İlk çocuksun diye mütemadiyen haksızlıkları hakediyor değilsin
Kardeşin tam bir baş belasıymış üstelik bunu tek çocuk olan kardeş özlemi çeken birisi yazıyor (böyle olacağına olmasın daha iyi-tabi çok güzel kardeş ilişkileride var ama bugünlük okuduklarım bana yetti)
Ama ailene şuan ihtiyacın var resti iş güç sahibi olunca çekseydin keşke
Bence konunu kapat yorumlara şöyle bi baktımda empatiden yoksun bi hayli..
zaten asabın bozuk burda hepten kafayı çizersin.
oo hemen hakaret
ayrıca tercihler daha başlamadi
ee peki sonunda ne kazanacaksınız
Evet aynen öyleyani başka şehire gittikten sonra ne olacak?
öyle bir ailem yok deyip hayatına devam etmeyi mi düşünüyorsun?
zeki mürende bizi görecek mi gibi oldu bu
Onların kararıysa bende adaletten bir haber anne ve babamı reddederim işte.Gayet mantıklı yaptığım
Adaletsiz büyüdüğüm bu aileyle bağım kalmasa da olurSadece kaybedecek..
Bazı aileler ilk çocuklarına biraz daha baskıcı olabiliyorlar.
İkincilerde daha relax oluyorlar..
Ama sonuçta aile herkesten kıymetlidir..
Ailesini kaybedecek..
Şimdi dibine kadar da haksız değil. Sadece tepkiyi yanlış yere yöneltiyor hepsi bu. Öfke çok yoğun, ondan düşünemiyor.
Ona henüz bir yıl var ama benden çaldıkları şeyleri ona vererek hayatını yaşattıklarını görmek istemiyorum ben.Bu sene gideceğim ve sileceğim ailemiCnm nefret etmen gereken kişi annen baban satmislar seni resmen tercih yaparken 15 dk kala fikir değiştirerek
Yorumum.kardeşine Ailene mesafe koy okul bitince işe gir ayrı eve çık tek çözüm bu
Anlayan anlıyor sizler gibi.Allah böyle kardeşi düşmanıma bile vermesin denecek cinsten bir kardeşim var.Keşke tek çocuk olsaydım sizin gibi. Kardeşim bakkala git dendiğinde bile olay yaratan,yiyici bir tip.Hep bakkala giden benim veya olay yaratmasın diye babam koşa koşa gider en basitinden ve geçenlerde terliydim,kötü koktuğumu düşünüyordum evde süt bitmişti.Babama gidebilir misin dediğimde öyle bir tavrı vardı ki.. Resmen kayırıyorlar onu ve bende bu adaletsizliği kendim gidermeye çalışıyorum.Birilerinin ne saçmaladığını pek umrumda değil o yüzden.Yaşamayan bilmez
madem saçmalıyoruz kapat konunu bizi de terketAnlayan anlıyor sizler gibi.Allah böyle kardeşi düşmanıma bile vermesin denecek cinsten bir kardeşim var.Keşke tek çocuk olsaydım sizin gibi. Kardeşim bakkala git dendiğinde bile olay yaratan,yiyici bir tip.Hep bakkala giden benim veya olay yaratmasın diye babam koşa koşa gider en basitinden ve geçenlerde terliydim,kötü koktuğumu düşünüyordum evde süt bitmişti.Babama gidebilir misin dediğimde öyle bir tavrı vardı ki.. Resmen kayırıyorlar onu ve bende bu adaletsizliği kendim gidermeye çalışıyorum.Birilerinin ne saçmaladığını pek umrumda değil o yüzden.Yaşamayan bilmez
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah çok sevindim KPSS'den yeterli puanı almanıza aileniz diye size doğru düzgün davranmayan insanlara katlanmak zorunda değilsiniz. Herşey gönlünüzce olsun en güzel yerlere gelin kendi hayatınızı kurun ve eğer size yapılan yanlışın farkına varılmadıysa hala kimseninde yüzüne bakmayın.Anlayan anlıyor sizler gibi.Allah böyle kardeşi düşmanıma bile vermesin denecek cinsten bir kardeşim var.Keşke tek çocuk olsaydım sizin gibi. Kardeşim bakkala git dendiğinde bile olay yaratan,yiyici bir tip.Hep bakkala giden benim veya olay yaratmasın diye babam koşa koşa gider en basitinden ve geçenlerde terliydim,kötü koktuğumu düşünüyordum evde süt bitmişti.Babama gidebilir misin dediğimde öyle bir tavrı vardı ki.. Resmen kayırıyorlar onu ve bende bu adaletsizliği kendim gidermeye çalışıyorum.Birilerinin ne saçmaladığını pek umrumda değil o yüzden.Yaşamayan bilmez
bir anlık öfke ile söylediğini düşünüyorum. çünkü bu söylediklerim hiç kolay şeyler değilEvet aynen öyle
Neden adil davranmıyorlar ? Ben ikinci defa şansımı denemek istediğimde süründürmüşlerdi beni.o neden ilk senesinde kazanamadığı için süründürülmedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?