- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.156
- 298
- Konu Sahibi nuripapacium
-
Atanacakmış ya. Bırakıp gidecek herhalde. Onu kastediyor.tamam reddettiniz de naptın iz Evo mi terk ettiniz yemeği mi ayirdiniz
hem reddedip
hala aynı evde yaşayıp hala onlardan harçlık alıp onlara muhtaç olmak da ayrı ironi
olaylardan dolayı haklısınBaskı altında büyütüldüm ve üniversite son sınıfa geçtim ben. Bitirdiğimde iyi bir işim olacak. Kpss'den de yüksek puanı aldım ve atanmam garanti oldu. Üniversitede hazırlıktan sonra bir sene daha tıp okumak istediğim için kaydımı dondurup dersaneye yazılmak istedim ama ailem destek çıkmadı. Öğrenci olduğum halde bankalardan tek tek kredi istedim. Hem çalışıp hem okumayı bile göze almıştım. Üniversite tercihleri döneminde istediğim bölümlerin %50 Burslularını da yazmıştım ama babam tercihlerin bitmesine 15 dk kala seni özelde okutacak durumum yok diyerek sildirmişti hepsini. Annemlerin yanında okuyorum hala. Aylık harçlığım dışında pek bir masrafım yok.
Kız kardeşim geçen sene hazırlandı ama yerleşemedi bir üniversiteye. Bir sene daha 10-15 bin masraf yaparak etüt merkezine gönderdiler. O gezmesinden, arkadaşlarından, televizyonundan vazgeçmedi ve bana o dersaneye yazılmak istediğim dönemde destek çıkmayan babam ona o kadar masraf yapıp gönderdi sonuç yine benden daha kötü oldu. Kardeşim evde de terbiyesizin ukalalık teki. Hepimizn sinirlerini bozuyor her gün. Şimdi bir yerde okusun diye şehir dışına göndermeyi de kabul ettiler ama ben artık bu adaletsizliğe sinirlendim. Dışarda okursa beni silersiniz dedim. Bir evladınızı kaybedersiniz dedim. Haklı mıyım sizce?
Ne kadar sabırsızsınız ve küstahlaşmaya meraklısınız öyle.Tercihler bugün başladı.Şehir dışını kazanırsa evden ayrılıp ailemin bana ulaşmasını engelleyeceğimtamam reddettiniz de naptın iz Evo mi terk ettiniz yemeği mi ayirdiniz
hem reddedip
hala aynı evde yaşayıp hala onlardan harçlık alıp onlara muhtaç olmak da ayrı ironi
Ben daha iyisi için çabaladığımda neden süründürüldüm ve destek çıkan olmadı o Zaman? O da bu şehirde puanının yettiği bölümü okusun o halde.sizin mantıklınızla hareket edeceksek öyle olsun yani
Ben daha iyisi için çabaladığımda neden süründürüldüm ve destek çıkan olmadı o Zaman? O da bu şehirde puanının yettiği bölümü okusun o halde.sizin mantıklınızla hareket edeceksek öyle olsun yani
Hayır bu sene onlarla birlikte olmayacağım.Sonra da gideceğim başka şehireAtanacakmış ya. Bırakıp gidecek herhalde. Onu kastediyor.
Atanacakmış ya. Bırakıp gidecek herhalde. Onu kastediyor.
Kardeşim kötü birisi .Sevmiyorum bu yüzdenpeki bunu kardeşle ilgisi ne
ilgisi olan anne baba
kardeşe niye nefret ediyorsunuz ki
Hayır bu sene onlarla birlikte olmayacağım.Sonra da gideceğim başka şehire
Peki öyle yap. Evet ayrım yapılıyor ama kardeşinin yoluna taş koyma. Gitsin nereye istiyorsa. Ki adalet her zaman er ya da geç tecelli eder. Sen önünde durma. Madem gitmek seni daha iyi hissettirecek, yaz ülkenin bir ucunu bas git.Hayır bu sene onlarla birlikte olmayacağım.Sonra da gideceğim başka şehire
Atanıyorum rahat olunaman işte eline bir fırsat geçmiş (her iyi puan da atamanın garantisi değil ne yazık ki ) guya
evde üstünlük kurma çabası içinde
halbuki karşıdaki düşman değil kardes
Peki öyle yap. Evet ayrım yapılıyor ama kardeşinin yoluna taş koyma. Gitsin nereye istiyorsa. Ki adalet her zaman er ya da geç tecelli eder. Sen önünde durma. Madem gitmek seni daha iyi hissettirecek, yaz ülkenin bir ucunu bas git.
Ne sonra ?sonra?
Bizi de terkedecek misin ? :)Ne kadar sabırsızsınız ve küstahlaşmaya meraklısınız öyle.Tercihler bugün başladı.Şehir dışını kazanırsa evden ayrılıp ailemin bana ulaşmasını engelleyeceğim
Şimdi dibine kadar da haksız değil. Sadece tepkiyi yanlış yere yöneltiyor hepsi bu. Öfke çok yoğun, ondan düşünemiyor.aman işte eline bir fırsat geçmiş (her iyi puan da atamanın garantisi değil ne yazık ki ) guya
evde üstünlük kurma çabası içinde
halbuki karşıdaki düşman değil kardes
Ömrünüzde görebileceğiniz en ukala,hadsiz,terbiyesiz ve çevresine karşı aşırı saygısız birisi.Benide her türlü tehdit eden biri o.Evladım olsa sevmem.Annem bile aynı düşünüyor.Kimse sevmiyor onu bu yüzden.Ben aynı evin içinde ona katlanmak zorunda olan biriyim.Bu kadar basit nedeni sevmememin
iyi de siz ilk sene kazanmışsınız ,kardeşiniz kazanamamış..ne yapsın aileniz evden mi kovsunlar..Neden adil davranmıyorlar ? Ben ikinci defa şansımı denemek istediğimde süründürmüşlerdi beni.o neden ilk senesinde kazanamadığı için süründürülmedi?
Ne kadar sabırsızsınız ve küstahlaşmaya meraklısınız öyle.Tercihler bugün başladı.Şehir dışını kazanırsa evden ayrılıp ailemin bana ulaşmasını engelleyeceğim
Kardeşimi bu sebeplerden ötürü sevmiyorum ben.
Ne sonra ?
zeki mürende bizi görecek mi gibi oldu buBizi de terkedecek misin ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?