Aileme nasıl anlatacağım

hermionegranger

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2019
81
36
3
Hiç arkadaşım olmadığı için kimseye soramıyorum. Bana akıl verir misiniz? 8 yıllık bir ilişkim var. Ailem bilmiyor artık evlenmek istiyorum. Nasıl anlatacağım o kadar uzun bir süre ki çok utanıyorum anksiyete de var her şeyi kafamda kurup ya ters bir şey derler çok kötü olurum diye çok kaygılanıyorum.

Anneme direk anlatmıştım. Babama da aynı odanın içinde başbaşa otururken telefonuna mesaj atarak anlatmıştım

Net süre vermene gerek yok biri var bi süredir görüşüyoruz de gec

Anneme direk anlatmıştım. Babama da aynı odanın içinde başbaşa otururken telefonuna mesaj atarak anlatmıştım
Babanızla aranız güzel galiba esprili bir sohbet olmuş :) Sanırım ben böyle bir şey yapamam direk konuya girmem lazım ama ilişki süresi çok uzun olduğu için bunu nasıl sakladın senelerdir gibi ters bir tepkiden çok korkuyorum

siz annenize anlatin babaniza uygun bir dille soylesin gerisi gelir

Bunda çekinecek ne var ki.Gayet normal hayatında biri var ve evleniyorsun harika bir sey.Eminim ailende mutlu olacak duydukları zaman.
Nedense hep o geçen süreye takılı kalıyorum bir mahçubiyet var. Ama o sürede bizim için zor geçti işsizlik falan yaşandı bunları anlatınca anlamalarını umuyorum

Nedense hep o geçen süreye takılı kalıyorum bir mahçubiyet var. Ama o sürede bizim için zor geçti işsizlik falan yaşandı bunları anlatınca anlamalarını umuyorum
Gerçekten bu durumu yaşayan birisi olarak bende çok stresliyim ilk ailemden en yakın hissettiğim yengeme söyledim. Onun desteğini alarak da aileme söyliycem

Anneler bugunler icin var Annem zaten biliyordu. Ben anneme artik soyle bilsin tanismaya gelecek ailesi de falan dedim. Bi gece arkadasima kalmaya gitmistim. O gece soyledi annem de. O gun de sanssizlik ya iste darbe girisiminin oldugu geceydi. Ben arkadasimdaydim. Annem konustuktan sonra babam bi sessiz kalmis yarim saat kadar. Sonra tv.ye bi bakmis darbe oluyor. Zaten konu sonra dagilmis gitmis. Bizim is baya sonraya kalmisti. Adam bi 4 5 ay sanki hic bisey dememisiz gibi davrandi Sonrasi tamamen fiyasko. Ben polise kiz vermeeem. Onlar sinirli. Cinnet gecirir falan. Neler neler soyledi
En son ben dayanamadim. Bizim iliskimizde cinneti ben geciririm adam anormal derecede sakin sen merak etme. Ben kendim kabul ediyorum. Ya ver ya tursumu kurun o zaman dedim. Bir sure daha beni vazgecirmeye calisti. Her aksam yemeginde bikmadan usanmadan
sorardi. Bak kararli misin yavrum diye. Bikmadan evet dedim. En son mecbur kabullendi. Hatta resmi nikahtan 1 gun once aradi beni. Bak evlenmek zorunda degilsin, nisanlandin diye mecbur hissetme falan dedi. Hala vazgecirmeye calisiyordu kina gecemde bile ugrasti da yok ben yenilmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…