- 16 Haziran 2019
- 81
- 36
- 3
- Konu Sahibi hermionegranger
-
Anneme direk anlatmıştım. Babama da aynı odanın içinde başbaşa otururken telefonuna mesaj atarak anlatmıştımHiç arkadaşım olmadığı için kimseye soramıyorum. Bana akıl verir misiniz? 8 yıllık bir ilişkim var. Ailem bilmiyor artık evlenmek istiyorum. Nasıl anlatacağım o kadar uzun bir süre ki çok utanıyorum anksiyete de var her şeyi kafamda kurup ya ters bir şey derler çok kötü olurum diye çok kaygılanıyorum.
Net süre vermene gerek yok biri var bi süredir görüşüyoruz de gecHiç arkadaşım olmadığı için kimseye soramıyorum. Bana akıl verir misiniz? 8 yıllık bir ilişkim var. Ailem bilmiyor artık evlenmek istiyorum. Nasıl anlatacağım o kadar uzun bir süre ki çok utanıyorum anksiyete de var her şeyi kafamda kurup ya ters bir şey derler çok kötü olurum diye çok kaygılanıyorum.
Babanızla aranız güzel galiba esprili bir sohbet olmuş :) Sanırım ben böyle bir şey yapamam direk konuya girmem lazım ama ilişki süresi çok uzun olduğu için bunu nasıl sakladın senelerdir gibi ters bir tepkiden çok korkuyorumAnneme direk anlatmıştım. Babama da aynı odanın içinde başbaşa otururken telefonuna mesaj atarak anlatmıştım
Erkek arkadaşımın ailesi bildiği için bir sohbette konusu geçerse falan en baştan söylemek daha uygun olur diye düşünmüştümNet süre vermene gerek yok biri var bi süredir görüşüyoruz de gec
Malesef bir süreye kadar söyleyemedim. Okuldur, erkek arkadaşımın okuludur askerliği yoktu işsizlik yaşadı işi yoktu ailem kabul etmez diye söyleyemedimBu kadar yıl saklamanızın nedenini merak ettim.
siz annenize anlatin babaniza uygun bir dille soylesin gerisi gelirBabanızla aranız güzel galiba esprili bir sohbet olmuş :) Sanırım ben böyle bir şey yapamam direk konuya girmem lazım ama ilişki süresi çok uzun olduğu için bunu nasıl sakladın senelerdir gibi ters bir tepkiden çok korkuyorum
Anneler bu konuda denge görevi görüyor galiba. Haklısınız ilk annemle paylaşmam gerekiyor en mantıklısı bu gibisiz annenize anlatin babaniza uygun bir dille soylesin gerisi gelir
evet biraz öyle oluyor cekinecek bir sey yok sonucta evlenmek istiyorsunuz bi sekilde soylenmesi gerekiyorAnneler bu konuda denge görevi görüyor galiba. Haklısınız ilk annemle paylaşmam gerekiyor en mantıklısı bu gibi
Nedense hep o geçen süreye takılı kalıyorum bir mahçubiyet var. Ama o sürede bizim için zor geçti işsizlik falan yaşandı bunları anlatınca anlamalarını umuyorumBunda çekinecek ne var ki.Gayet normal hayatında biri var ve evleniyorsun harika bir sey.Eminim ailende mutlu olacak duydukları zaman.
Evet artık iş o noktada ve benim söylemem gerekiyor. İlk anneme söyleyeceğim galiba babamla da o konuşsun :)evet biraz öyle oluyor cekinecek bir sey yok sonucta evlenmek istiyorsunuz bi sekilde soylenmesi gerekiyor
Gerçekten bu durumu yaşayan birisi olarak bende çok stresliyim ilk ailemden en yakın hissettiğim yengeme söyledim. Onun desteğini alarak da aileme söyliycemNedense hep o geçen süreye takılı kalıyorum bir mahçubiyet var. Ama o sürede bizim için zor geçti işsizlik falan yaşandı bunları anlatınca anlamalarını umuyorum
Ne güzel kurtarıcılarınız varmış :) Biraz utangaç bir tipim ailemle samimi bir ilişki kuramadığım için bu paylaşım beni zorluyor. Ben daha çok o geçen seneye takarlar diye endişe ediyorumBenim için ablalarım konuştu mesela. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?