Aileme nasıl anlatacağım

Sakın bi şekilde eve geç kızım dedi tamam baba gidiyorum dedim. Eve gittim ama babam gelene kadar sanıye geçmedi eşimde arka sokakta beklıyor çagırısa dıye :) geldiğinde oturduk ne zamandır bırlıktesınız nerelı ne iş yapar gibi sorular sordu sadece dogulu oldugu için o kısmı hosuna gitmedi biz göçmeniz sen yapamazsın onlarla kızım senş özgür rahat yetiştirdik biz kaldıramazsın dedi bende yaparım baba sen arkamda ol yeterki dedim Allah razı olsun bikere çekmedi elini üstümden. Eşimlede konuştu bir kere kızımı üzgün göreyim biter bu iş ailenide uzak tutabılıceksen herzaman arkanızdayım dedi. Çok şükür eşimde hep üstün tuttu beni ailesinden birkere ezdirmedi bizim hikayemizde böyle 7. Seneye giricez ona evet dediğimde 19 yaşımdaydım iyikim olduu Allahım ondan razı olsun

Sizin de uzun bir zamanmış. Siz ailenize kaçıncı senede söylediniz ilişkinizi

Maşallah, Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah bende böyle bir örnek olurum :)

Annen ılımlı karşılayacak biriyse önce annene anlat sonra annen babana konuyu açar sen de babanla konuşursun biz öyle yapmıştık

Böyle ilişkiler bana cesaret oluyor iyi ki varsınız Peki siz 9 yıldır beraberiz deyince o sorular geldi mi bizden nasıl sakladın vs gibi en korkunç kısım orası da
şuan evliyiz ya hala bile anneme ay biz şu sene şuraya gitmiştik çok güzeldi baş başa vs dediğimde babam kıpkırmızı oluyor annem şoklar geçiriyor nasıl ya falan diye :)
evet şaşırıyolar ama uzun süredir tanıyorum dediğinizde bence onlara da bir ' hmm bak bunca yıl demekki anlaşıyorlar' düşüncesi geliyor.
çok doğal bir süreç yaşıyorsunuz Allah daim etsin, bir an önce konuşun derim.

Babalar hep aynı sanırım:) Sizi anlayışla karşılamışlar o kadar uzun seneye hiç takılmamışlar galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…