- Konu Sahibi hermionegranger
-
Sizin de uzun bir zamanmış. Siz ailenize kaçıncı senede söylediniz ilişkiniziben 10 sene birlikte olduğum kişi ile evlendim ama ikimizde okulları bitirip iş bulup işlerde 1 sene doldurmayı tercih etmiştik. anne babalar zaten bunca yılda bişeyler seziyor da söylemiyorlar.
uygun bir anda gidip açıkca anlatmanız uygunudur. aileniz de eninde sonunda evleneceğinizin bilincinde zaten wow bir durm değil çok çok doğal
Maşallah, Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah bende böyle bir örnek olurum :)Sakın bi şekilde eve geç kızım dedi tamam baba gidiyorum dedim. Eve gittim ama babam gelene kadar sanıye geçmedi eşimde arka sokakta beklıyor çagırısa dıye :) geldiğinde oturduk ne zamandır bırlıktesınız nerelı ne iş yapar gibi sorular sordu sadece dogulu oldugu için o kısmı hosuna gitmedi biz göçmeniz sen yapamazsın onlarla kızım senş özgür rahat yetiştirdik biz kaldıramazsın dedi bende yaparım baba sen arkamda ol yeterki dedim Allah razı olsun bikere çekmedi elini üstümden. Eşimlede konuştu bir kere kızımı üzgün göreyim biter bu iş ailenide uzak tutabılıceksen herzaman arkanızdayım dedi. Çok şükür eşimde hep üstün tuttu beni ailesinden birkere ezdirmedi bizim hikayemizde böyle 7. Seneye giricez ona evet dediğimde 19 yaşımdaydım iyikim olduu Allahım ondan razı olsun
9. senede:) ama benim biliyorlardı ya tatile gitmeler vs anlıyorlar yani zatenSizin de uzun bir zamanmış. Siz ailenize kaçıncı senede söylediniz ilişkinizi
Böyle ilişkiler bana cesaret oluyor iyi ki varsınız9. senede:) ama benim biliyorlardı ya tatile gitmeler vs anlıyorlar yani zaten
sonra da 6 ay içinde evlendik
Çok teşekkür ederim duanız için Allah razı olsun sizdenAminn :) İnşallah sizde en yakın zamanda kavuşun birbirinize herşey çok kolay olsun sizin için güzel günleriniz olsunn
Evet bende ilk anneme anlatmak istiyorum. Siz kaç sene sonra paylaştınız annenizle bu durumuAnnen ılımlı karşılayacak biriyse önce annene anlat sonra annen babana konuyu açar sen de babanla konuşursun biz öyle yapmıştık
şuan evliyiz ya hala bile anneme ay biz şu sene şuraya gitmiştik çok güzeldi baş başa vs dediğimde babam kıpkırmızı oluyor annem şoklar geçiriyor nasıl ya falan diye :)Böyle ilişkiler bana cesaret oluyor iyi ki varsınızPeki siz 9 yıldır beraberiz deyince o sorular geldi mi bizden nasıl sakladın vs gibi en korkunç kısım orası da
Yok...Sizin ilişkiniz de uzun süredir mi devam ediyordu
Babalar hep aynı sanırım:) Sizi anlayışla karşılamışlar o kadar uzun seneye hiç takılmamışlar galibaşuan evliyiz ya hala bile anneme ay biz şu sene şuraya gitmiştik çok güzeldi baş başa vs dediğimde babam kıpkırmızı oluyor annem şoklar geçiriyor nasıl ya falan diye :)
evet şaşırıyolar ama uzun süredir tanıyorum dediğinizde bence onlara da bir ' hmm bak bunca yıl demekki anlaşıyorlar' düşüncesi geliyor.
çok doğal bir süreç yaşıyorsunuz Allah daim etsin, bir an önce konuşun derim.
Sizin ki en başlarmış.Yok...
Antalya'ya seminere gitmiştim orada tanıştık antalyadan ankaraya gectim babama soyledim.
Yani biz tanışalı 1 hafta olmuştu...
Zaten biz 3 ay icinde evlendik...
27 yaşındaydım, üniversite bitmiş çalışalı 1.5 yıl olmuştu herkes zaten sormaya başlamıştıBabalar hep aynı sanırım:) Sizi anlayışla karşılamışlar o kadar uzun seneye hiç takılmamışlar galiba
Kac senedir beraber olduğunuzun detaylarini vermek zorunda değilsiniz ki...Sizin ki en başlarmış.
Keşke dediğiniz gibi öyle kolay olsa.Aileler işin içine girince onlara mahcubiyet var. Ama sizinde fikrinize saygı duyuyorum8 yıl saklamayı başaran bu işi tereyağından kıl çeker gibi halleder bence. Büyük başarı
Erkek arkadaşımın ailesi bildiği için konuşulur diye düşünüyorumKac senedir beraber olduğunuzun detaylarini vermek zorunda değilsiniz ki...
Malesef bir süreye kadar söyleyemedim. Okuldur, erkek arkadaşımın okuludur askerliği yoktu işsizlik yaşadı işi yoktu ailem kabul etmez diye söyleyemedim
Tamam çok teşekkür ederim korkmuyorum sayenizde bir sürü fikir aldım27 yaşındaydım, üniversite bitmiş çalışalı 1.5 yıl olmuştu herkes zaten sormaya başlamıştı
gayet doğal karşılandı
hiiç korkmayın aa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?