- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.195
- 78
- 32
- Konu Sahibi hermionegranger
-
Hmm... o zaman onlarla bi konuşup deyin su kadar oldu demeyin falan diye...Erkek arkadaşımın ailesi bildiği için konuşulur diye düşünüyorum
Askerlik evet ama işi pek iyi değil. Öğretmen ama bir yerde depoculuk yapıyor her anda çıkabilir . Atanmasını beklersek zaten bir 8 yıl daha geçecekŞimdi herşey yoluna gir di mi
Askerlik iş
Biz 5 yıllık ilişkiden sonra evlenmeye karar verdik ilk yılımızdan beri biliyordu annemEvet bende ilk anneme anlatmak istiyorum. Siz kaç sene sonra paylaştınız annenizle bu durumu ☺
Evet konuşulmamasını isteyeceğim.Hmm... o zaman onlarla bi konuşup deyin su kadar oldu demeyin falan diye...
Yardımcı olsunlar artık...
Allah mesut etsin sizide siz evlenmişsiniz ne güzel. Bu aşamaları geçmişsinizBiz 5 yıllık ilişkiden sonra evlenmeye karar verdik ilk yılımızdan beri biliyordu annem ☺
Kız kardeşiniz çok şanslıymış. Başından böyle bir şey geçen daha iyi anlıyorBen ilk görüşmeye başladığımızda tanımak istediğim biri var diye anlatmıştım. Yani başından beri biliyordu. Kız kardeşimin olayını ben anlattım.
Çok şükür atlattık hayırlısıylaAllah mesut etsin sizide siz evlenmişsiniz ne güzel. Bu aşamaları geçmişsiniz
Kaç yaşındasınızHiç arkadaşım olmadığı için kimseye soramıyorum. Bana akıl verir misiniz? 8 yıllık bir ilişkim var. Ailem bilmiyor artık evlenmek istiyorum. Nasıl anlatacağım o kadar uzun bir süre ki çok utanıyorum anksiyete de var her şeyi kafamda kurup ya ters bir şey derler çok kötü olurum diye çok kaygılanıyorum.
İnşallahÇok şükür atlattık hayırlısıyla ☺ sabır lazım kolay değil inşallah siz de kolayca aradaki süreçleri atlatıp evlenirsiniz
Zamanla söylemen daha kolay olur diye düşünüyorum.tanisip sevdiklrinde tepki gosyermeyebilirler.İleride öğrenmeleri daha kötü olmaz mı ki? Ben de ilk öyle düşünmüştüm sonra erkek arkadaşımın ailesi bir muhabbette söylerse diye vazgeçmiştim
dürüst olmak her zaman atılacak en iyi adımdırSizin başlangıç mükemmel olmuş tabi sonrası için bir kerede hallolmuş bizde işler uzun ve karışık ☺
Evet 4 yıl oldu ve hiç bi şekilde aileme söylemedim emin olmadan şimdi söyliycem işte iş ciddiye binsin artık diyeBunu yaşayan biriyle konuşmak iyi geldi. Sizinde mi uzun zamandır devam ediyor arkadaşlığınız? Benim yengem yok bu iş bana kaldı gibi görünüyor :)
Ayrıldık ...Evet 4 yıl oldu ve hiç bi şekilde aileme söylemedim emin olmadan şimdi söyliycem işte iş ciddiye binsin artık diyeyengeme de anneme söyler misin dedim o söyleyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?