- 16 Haziran 2019
- 81
- 36
- 3
- Konu Sahibi hermionegranger
-
İşte tam manasıyla böyle hissediyorum bende dediğiniz gibi "Bunca zaman nasıl sakladin bizden diyecek diye korktum suçluluk hissettim. Ne kadar zamandr birliktesiniz?"Biz annemle boyle sevgili konularını konusan anne kızlardan değildik annemle bu anlamda hic yakın degildim yani. O yüzden baya stresli olmuştu benim icin. Günlerce dusundum nasıl soylesem diye. Beni korkutan seylerden biri de süreydi. Bunca zaman nasıl sakladin bizden diyecek diye korktum suçluluk hissettim. Ne kadar zamandr birlitkesiniz dediginde 7 8 yıl falan oldu dedim (9du aslında)
Ilk söylediğimde sen uygun gorduysen olur kızım ben hic bisey demem falan dedi (bizim aramızda ailemin ve cevrenin sorun yaratabilceginiz dusundugum bi durum vardı bu kadar saklama sebeplerimden biridir) Ama annem hic sorun etmedi bunu ilk basta. Sonraları bi kac ay surekli kızım emin misin bak diye 500 kere sordu ama simdi kabullendi hic bisi demiyo
Çok teşekkür ederim fikirleriniz için. Şu sıkıntıyı başımdan atarsam inşallah güzel olacak diye ümit ediyorumBiz aileleri herşeye karıştırmadık açıkçası, karıştırsaydık eminim çok sorun çıkardı. Maddi manevi kendimiz yaptık herşeyi diyebilirim. Ailenize söyledikten sonraki süreyi uzun tutmayın uzadıkça sarpa sarıyor. Zaten 8 yıldır adamı tanımışsınızdır. Ailelere ne kadar çok söz hakkı verip olayın içine sokarsanız herşey o kadar zorlaşıyor. İnşallah hayırlısı olur hakkınızda.
Atarsınız merak etmeyin tatlı telaş bunlar hakkınızda hayırlısı olsun .Çok teşekkür ederim fikirleriniz için. Şu sıkıntıyı başımdan atarsam inşallah güzel olacak diye ümit ediyorum
Annemden pek ümitli değilim o konuda babama söyler gibime geliyorBabanının kızacağını bildiği için söylemez
yani 8 yıl çok uzun bi süre adamın aklına kim bilir neler gelir söylerseniz
Annen saklar merk etme neler saklamıyolar ki onlar ☺❤
Çok teşekkür ederim.Atarsınız merak etmeyin tatlı telaş bunlar hakkınızda hayırlısı olsun .
Babalar genelde iliskinin evveliyatini bilmeyi cok tercih etmiyorlar. Belki sizinki de sormazSorgusuz bir baba mükemmel olurdusüreyi kısaltın diyorsunuz bunu arkadaşımla paylaşayım olmuşken her şey en başından bilsinler diyordu ama belki sizden aldığım fikirleri ona anlatırsam kabul eder
İnşallahBabalar genelde iliskinin evveliyatini bilmeyi cok tercih etmiyorlar. Belki sizinki de sormaz
Kaç yaşındasınız? Yani eğer 18 yaşında falansaniz 8 yıllık birliktelik aileniz tarafından hoş karşılanmaz. Ancak şuan 27-28 yaslarindaysaniz aileniz zaten bekliyodur biri var desin diyeHiç arkadaşım olmadığı için kimseye soramıyorum. Bana akıl verir misiniz? 8 yıllık bir ilişkim var. Ailem bilmiyor artık evlenmek istiyorum. Nasıl anlatacağım o kadar uzun bir süre ki çok utanıyorum anksiyete de var her şeyi kafamda kurup ya ters bir şey derler çok kötü olurum diye çok kaygılanıyorum.
Onlara da böyle açıklayın.Malesef bir süreye kadar söyleyemedim. Okuldur, erkek arkadaşımın okuludur askerliği yoktu işsizlik yaşadı işi yoktu ailem kabul etmez diye söyleyemedim
Sizin başlangıç mükemmel olmuş tabi sonrası için bir kerede hallolmuş bizde işler uzun ve karışıkanneme en başında anlatmıştım onay verince sevgili olmuştum babama da tanışmak istemişti eşim bi gün sadece ikimiz varken odada yan odaya geçip bi on dakka prova yapıp aldım karşıma açıkça anlattım dürüst ol canımı ye annene de plan yapın tanışalım demişti ahhh ne günlerdi :)
Ufak çaplı bir kalp krizi geçirmelik bir an olmuş Sorgu sual kısmı da mı olmadıBenim birşey sölememe gerek kalmadı :) eşimle el ele dolaşıyorduk ( evin arka sokagında cesarete bak ) tam köşeyi döndük annemle babam karşımda bizde el eleyiz :) tabi bi ter bastı anlatamam babam eşimi yicek gibi bakmıştı:) çok şükür birşey demedi
Çekincem dediğiniz gibi saklama kısmı. Evlenme kısmına geldik sevgili kısmı değil de. Burada da diyorlar ya nasıl sakladınız, nasıl görüştünüz falan bunları aileden duyma kısmı düşündürüyorOnlara da böyle açıklayın.
Çekinceniz ailenizin sevgiliniz olmasına vereceği tepki mi?
Yoksa sevgiliniz olabilir ama bu kadar uzun süre saklamanıza verecekleri tepki mi?
Sizin ilişkiniz de uzun süredir mi devam ediyorduvalla ben gittim babamın yanına direkt.... dedim baba senle bir şey konuşmam lazım önemli bir mevzu dedim. eee dedi... dedim böyle böyle biri ile tanıştım seninle tanışmak istiyor ne dersin dedim... o da kimdir nerelidir diye sordu. söyledim. sen beğendi isen benlik bi sorun yok ama göreyim bi konuşalım dedi. bir hafta sonra eve geldi konuştular. anlaştılar ve evlendik...
yaş iş okul durumunuz nedir?Hiç arkadaşım olmadığı için kimseye soramıyorum. Bana akıl verir misiniz? 8 yıllık bir ilişkim var. Ailem bilmiyor artık evlenmek istiyorum. Nasıl anlatacağım o kadar uzun bir süre ki çok utanıyorum anksiyete de var her şeyi kafamda kurup ya ters bir şey derler çok kötü olurum diye çok kaygılanıyorum.
İşim yok, üniversite mezunuyum.yaş iş okul durumunuz nedir?
ben 10 sene birlikte olduğum kişi ile evlendim ama ikimizde okulları bitirip iş bulup işlerde 1 sene doldurmayı tercih etmiştik. anne babalar zaten bunca yılda bişeyler seziyor da söylemiyorlar.İşim yok, üniversite mezunuyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?