Aileme nasıl anlatacağım

İşte tam manasıyla böyle hissediyorum bende dediğiniz gibi "Bunca zaman nasıl sakladin bizden diyecek diye korktum suçluluk hissettim. Ne kadar zamandr birliktesiniz?"

Çok teşekkür ederim fikirleriniz için. Şu sıkıntıyı başımdan atarsam inşallah güzel olacak diye ümit ediyorum

Babanının kızacağını bildiği için söylemez
yani 8 yıl çok uzun bi süre adamın aklına kim bilir neler gelir söylerseniz
Annen saklar merk etme neler saklamıyolar ki onlar ☺❤
Annemden pek ümitli değilim o konuda babama söyler gibime geliyor Aslında belki şu okul, işsizlik olayını iyi anlatırsam tepki vermez saklamamı anlar benim tek çekincem geçen sene

Sorgusuz bir baba mükemmel olurdu süreyi kısaltın diyorsunuz bunu arkadaşımla paylaşayım olmuşken her şey en başından bilsinler diyordu ama belki sizden aldığım fikirleri ona anlatırsam kabul eder
Babalar genelde iliskinin evveliyatini bilmeyi cok tercih etmiyorlar. Belki sizinki de sormaz

8 yıl ve hala aıle bılmıyor gorusurken falan evden nasıl cıkıyordunuz ne diyorsunuz nasıl gorusuyorsunz merak ettım. Allah daım etsın ınsallah sorunsuz evlenırsınz

anneme en başında anlatmıştım onay verince sevgili olmuştum babama da tanışmak istemişti eşim bi gün sadece ikimiz varken odada yan odaya geçip bi on dakka prova yapıp aldım karşıma açıkça anlattım dürüst ol canımı ye annene de plan yapın tanışalım demişti ahhh ne günlerdi :)

Kaç yaşındasınız? Yani eğer 18 yaşında falansaniz 8 yıllık birliktelik aileniz tarafından hoş karşılanmaz. Ancak şuan 27-28 yaslarindaysaniz aileniz zaten bekliyodur biri var desin diye

Benim birşey sölememe gerek kalmadı :) eşimle el ele dolaşıyorduk ( evin arka sokagında cesarete bak ) tam köşeyi döndük annemle babam karşımda bizde el eleyiz :) tabi bi ter bastı anlatamam babam eşimi yicek gibi bakmıştı:) çok şükür birşey demedi

valla ben gittim babamın yanına direkt.... dedim baba senle bir şey konuşmam lazım önemli bir mevzu dedim. eee dedi... dedim böyle böyle biri ile tanıştım seninle tanışmak istiyor ne dersin dedim... o da kimdir nerelidir diye sordu. söyledim. sen beğendi isen benlik bi sorun yok ama göreyim bi konuşalım dedi. bir hafta sonra eve geldi konuştular. anlaştılar ve evlendik...

Malesef bir süreye kadar söyleyemedim. Okuldur, erkek arkadaşımın okuludur askerliği yoktu işsizlik yaşadı işi yoktu ailem kabul etmez diye söyleyemedim
Onlara da böyle açıklayın.
Çekinceniz ailenizin sevgiliniz olmasına vereceği tepki mi?
Yoksa sevgiliniz olabilir ama bu kadar uzun süre saklamanıza verecekleri tepki mi?

Sizin başlangıç mükemmel olmuş tabi sonrası için bir kerede hallolmuş bizde işler uzun ve karışık

Ufak çaplı bir kalp krizi geçirmelik bir an olmuş Sorgu sual kısmı da mı olmadı

Onlara da böyle açıklayın.
Çekinceniz ailenizin sevgiliniz olmasına vereceği tepki mi?
Yoksa sevgiliniz olabilir ama bu kadar uzun süre saklamanıza verecekleri tepki mi?
Çekincem dediğiniz gibi saklama kısmı. Evlenme kısmına geldik sevgili kısmı değil de. Burada da diyorlar ya nasıl sakladınız, nasıl görüştünüz falan bunları aileden duyma kısmı düşündürüyor

Sizin ilişkiniz de uzun süredir mi devam ediyordu

yaş iş okul durumunuz nedir?

İşim yok, üniversite mezunuyum.
ben 10 sene birlikte olduğum kişi ile evlendim ama ikimizde okulları bitirip iş bulup işlerde 1 sene doldurmayı tercih etmiştik. anne babalar zaten bunca yılda bişeyler seziyor da söylemiyorlar.
uygun bir anda gidip açıkca anlatmanız uygunudur. aileniz de eninde sonunda evleneceğinizin bilincinde zaten wow bir durm değil çok çok doğal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…