- 11 Temmuz 2016
- 2.052
- 3.512
- 133
- 33
- Konu Sahibi hermionegranger
-
Bunu yaşayan biriyle konuşmak iyi geldi. Sizinde mi uzun zamandır devam ediyor arkadaşlığınız? Benim yengem yok bu iş bana kaldı gibi görünüyor :)Gerçekten bu durumu yaşayan birisi olarak bende çok stresliyim ilk ailemden en yakın hissettiğim yengeme söyledim. Onun desteğini alarak da aileme söyliycem
8 yıl oldunu söyleme sende 1 sene de 2 sene de annene söylersin amaBabanızla aranız güzel galiba esprili bir sohbet olmuş :) Sanırım ben böyle bir şey yapamam direk konuya girmem lazım ama ilişki süresi çok uzun olduğu için bunu nasıl sakladın senelerdir gibi ters bir tepkiden çok korkuyorum
Azminize hayran kaldım baya baya baskı altındaymışsınız. Babanız tüm kozları oynamış:) Galiba benimki geçen süre ve uygun bulmama ihtimalleriAnneler bugunler icin varAnnem zaten biliyordu. Ben anneme artik soyle bilsin tanismaya gelecek ailesi de falan dedim. Bi gece arkadasima kalmaya gitmistim. O gece soyledi annem de. O gun de sanssizlik ya iste darbe girisiminin oldugu geceydi. Ben arkadasimdaydim. Annem konustuktan sonra babam bi sessiz kalmis yarim saat kadar. Sonra tv.ye bi bakmis darbe oluyor. Zaten konu sonra dagilmis gitmis. Bizim is baya sonraya kalmisti. Adam bi 4 5 ay sanki hic bisey dememisiz gibi davrandi Sonrasi tamamen fiyasko. Ben polise kiz vermeeem. Onlar sinirli. Cinnet gecirir falan. Neler neler soyledi
En son ben dayanamadim. Bizim iliskimizde cinneti ben geciririm adam anormal derecede sakin sen merak etme. Ben kendim kabul ediyorum. Ya ver ya tursumu kurun o zaman dedim. Bir sure daha beni vazgecirmeye calisti. Her aksam yemeginde bikmadan usanmadan
sorardi. Bak kararli misin yavrum diye. Bikmadan evet dedim. En son mecbur kabullendi.Hatta resmi nikahtan 1 gun once aradi beni. Bak evlenmek zorunda degilsin, nisanlandin diye mecbur hissetme falan dedi. Hala vazgecirmeye calisiyordu kina gecemde bile ugrasti da yok ben yenilmedim
İleride öğrenmeleri daha kötü olmaz mı ki? Ben de ilk öyle düşünmüştüm sonra erkek arkadaşımın ailesi bir muhabbette söylerse diye vazgeçmiştimSure, zaman belirtmek zorunda değilsin. Bir süredir birlikteliğim var tanismanizi, bilmeniz istiyorum dersin
Babamin tek derdi polis olmasiydi. Korkuyordu. Cevremizde cok psikopat olunca adam napsin. Hakliydi aslinda.Azminize hayran kaldım baya baya baskı altındaymışsınız. Babanız tüm kozları oynamış:) Galiba benimki geçen süre ve uygun bulmama ihtimalleri
Babaya mı demeyelim bu da bir fikirdir tabi annem bunu saklamak istemez gibi geliyor8 yıl oldunu söyleme sende 1 sene de 2 sene de annene söylersin ama
Babanının kızacağını bildiği için söylemezBabaya mı demeyelim bu da bir fikirdir tabi annem bunu saklamak istemez gibi geliyor
Lütfen yanlış anlamayın ama bu mesajınızı okumak beni sevindirdi. Benda çok utanıyorum böyle şeyleri asla konuşamıyorum ailemle. Sanırım bizimde annemle böyle bir konuşmamız olurAyy bende böyle olmuştum.. Ben anneme söylediğimde 9 yıldır birlikteydik. Annem hic kotu bi tepki vermedigi halde ( hatta bence biraz sevinmiti bile) ben karsisinda aglamistimcok cekingen bi yapım var normalde de. Anneme soylerken de bi utandm sıkıldım birden aglamaya basladm nedense. Babama da hala soyleyemedim...
Farklı şehirlerdeyiz pek zor olmadı. Neden sakladık çünkü ikimizde okuyorduk, askerlik yoktu iş bulamadı işsiz kaldı. Bende ailem bu şekilde istemez diye söyleyemedim böyle böyle seneler geçti8 yıl nasıl sakladınız kibence ailen biri olduğunu hissetmiştir. söylemeye annenden başla
En güzeli pat diye söylemek olsa gerekGörüştüğüm birisi var evlenmeyi düşünüyoruz sizinle tanışmak istiyormuş dedimBu kadar basit.
Ben tanıştım 1 yıl sonra evlendik. Çok uzatmadık yani. Zaten süresi o kadar önemli değil. Hayatımda biri var evlenmeyi düşünüyorum bu kadar. Ailem de gayet olumlu karşılamıştı.En güzeli pat diye söylemek olsa gerek ☺Sizin de uzun bir ilişkii miydi
Sorgusuz bir baba mükemmel olurduBabamin tek derdi polis olmasiydi. Korkuyordu. Cevremizde cok psikopat olunca adam napsin. Hakliydi aslinda.
Annem bir suredir gorusuyolarmis dedi. Acikcasi babam hic sormadi
Sizinki sorarsa size uygun bir sure soyleyin. Erkek arkadasiniz da ailesini ona gore tembihlesin.
Biz annemle boyle sevgili konularını konusan anne kızlardan değildik annemle bu anlamda hic yakın degildim yani. O yüzden baya stresli olmuştu benim icin. Günlerce dusundum nasıl soylesem diye. Beni korkutan seylerden biri de süreydi. Bunca zaman nasıl sakladin bizden diyecek diye korktum suçluluk hissettim. Ne kadar zamandr birlitkesiniz dediginde 7 8 yıl falan oldu dedim (9du aslında)Lütfen yanlış anlamayın ama bu mesajınızı okumak beni sevindirdi. Benda çok utanıyorum böyle şeyleri asla konuşamıyorum ailemle. Sanırım bizimde annemle böyle bir konuşmamız olurpeki anneniz neler dedi olumlu ya da olumsuz
Sizin yerinizde olmak isterdim. Bir senede her şey yoluna giriyor. Bende burada tecrübelerimi anlattığım günü görürüm inşallahBen tanıştım 1 yıl sonra evlendik. Çok uzatmadık yani. Zaten süresi o kadar önemli değil. Hayatımda biri var evlenmeyi düşünüyorum bu kadar. Ailem de gayet olumlu karşılamıştı.
Biz aileleri herşeye karıştırmadık açıkçası, karıştırsaydık eminim çok sorun çıkardı. Maddi manevi kendimiz yaptık herşeyi diyebilirim. Ailenize söyledikten sonraki süreyi uzun tutmayın uzadıkça sarpa sarıyor. Zaten 8 yıldır adamı tanımışsınızdır. Ailelere ne kadar çok söz hakkı verip olayın içine sokarsanız herşey o kadar zorlaşıyor. İnşallah hayırlısı olur hakkınızda.Sizin yerinizde olmak isterdim. Bir senede her şey yoluna giriyor. Bende burada tecrübelerimi anlattığım günü görürüm inşallah ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?