- 3 Şubat 2018
- 25.836
- 111.113
- 598
- Konu Sahibi Melek Pembeli
Yani aynen onu tanıyorum 0 yabancı değiliz.. 3 defa buluştum ama sadece sohbet ettik. Mesajlaşıyoruz tabiki (belirli seviyede derken yani şuanlık gereksiz konulara girmeden demek istemiştim) halada konuşuyoruz. Yarın evlenmeye eğim. Daha 2 yılda onu tanıyacağım.. Bu yaşına kadar neden üni okumamış diyenler bende sordum tabiki bunu. Lise çıkışında kendi bölümünden makina bölümünden bi yerde çalışmaya başlamış fakat işi sevmiyormuş. Sonra zaten askere gitmiş 1 yıl askerlik sürmüş geldiğinde de benle tanıştı. Ve sınava çalışmaya karar verdi. Sağlık istiyorum dedi. Bunu belki benim için yaptı bilmiyorum.. Sigara içiyordu.. Sigarayı sevmediğimi biliyor sigarayı bıraktı.. Yani birşeyler yapmaya çalışıyor sonuçta. Ve üni sınavına geçen sene olmadı bu sene mezuna kaldı bu sene yapacağım diyor ve dersine çalışıyor.. Karakter olarakta hiç küfürlü konuşmaz. Namazında niyazında. Bana bağırmaz.. Alttan alır kavgalarda. Ve çok seviyor. (bu kadar tanıyorum yani sizin yorumlarınızdaki gibi kötü körüne evlenmiyorum. Daha 2 yıl daha tanıyacağım ayrıca)
Siz hayat sartlarinizi hepimizden daha iyi bilirsiniz. Bu sekilde tanisip iliskiyi sürdürüp evlenenler var sonucta. Zaten sorun aslinda iliskiden cok ailenize bunu zamani gelince nasil söylerim korkusu. Hakkinizda hayirlisi olsun. Insallah istediginiz gibi olur hersey