Aileme rest cekecegim

Her gece disarida degilim, ki bir insan istese olabilir ama bu kimseye "yolu yol degil" anlamina gelmez. O zaman gece vardiyasinda isten cikan kizlarinda mi yolu yol degil, gece disarida olmak size karakterimiz hakkinda nasil bir etiket yapistirma hakkini veriyor anlamadim, kisaca hadsizsiniz.

Kadının evinde yasayacaksınız kendi paranızı da kazanmıyorsunuz anladıgım kadarıyla ama iletişimi keseceksiniz oyle mi? Sanki hic dışarı çıkma demisler gibi davranıyorsunuz. Kabul edin ki turkiye gibi bir yerde gece 2de eve gelmek cok tekin bir sey değil. Anneniz haklı. Kusura bakmayın ama ekmek elden su gölden yasayıp sonra da annemle iletişimi keseceğim demek cok çocukça.
Kendi paranızı kazanın ayrı eve çıkın ve istediğinizi o zaman yapın.. 24 yaşındaki biri için fazla ergence davranışlar bunlar

Bir de hep hamileliğe bekarete bağlamıyorlar mı şu konuları. Bak yarın hamile miyim diye konu açarsın ahahah şaka mı ya? Kadın 24 yaşında, sırf eve gece 2de gelmiş diye gerizekalı kandırılmaya müsait mi oluyor? Kendileri evlenip koca boyunduruğu altına girene kadar her gün bekaret kaybetme tehlikesi atlattılar demek ki. Neyse ki evlenmişler de kurtulmuşlar artık kimse kandıramaz onları.

Yaşınızı 18 sandım ne bu ergen tavırlar yüzüme muhtaç kalsınlar? 24 yaşında koca kadınsınız anneyi üzmeye hakkınız var mı?

Kendi birikmis param var, keza eve ben bakiyorum babamin sigarasina kadar cebimden para cikiyor, annemin borclarini oduyorum. Baska sehirde okurken borc harca sıkısıp bana birsey yollamayan benim gelecegime yatirip dahi yapmamislar baska yerlerde ac kalmisim falan daha sayayim mi??? Aaaa ama 2de gelmek beni bir f*hise yapar ve kotu yola dusurur yolum yol degildir falan

"Ben ağlayacağıma sen ağla"derdi annem bana o yaşlarda.30lu yaşlarımdayım,iyi ki korumuş kollamış diyorum.Anneni anlamaya çalış.

Cok tesekkur ederim, ne zihniyetler var yahu!!! Sasirdim kaldim. 21. Yy hala daha kandirirlar bekaretini alirlar, yazarken utaniyorum. Beni anladiginiz icin de size tesekkur ederim

Sana önüne gelenle yatıyorsun demedim

Hatta cinsellik yaşıyorsun da demedim
Bir gun biru kandırır demek istedim

Doğru okumani rica ederim

Yalniz o "acaba hamilemiyim" başliklari açanlar saat 2de eve gelen kizlar değil. Tam tersi, muhafazakar ailelerden geliyorlar.

Bir erkek bu konuyu açsa yorumlar çok farkli olurdu. O zaman zavalli, gençliğini yaşayamiyor olurdu. Evli erkeğin saat 4te eve gelmesi normalde, saat 2de bekar bir kizin eve gelmesi yanlişmiş!

@LaLuna22 Annen ile bir anlaşma yapmani tavsiye ediyorum. Mesela sadece haftada bir defa geç saatte geleceğini söz ver ve o günde arada hep mesaj yollayacağini söz ver ki endişelenmesin. Bunun karşiliğinda ise annen seni rahatsiz etmesin yada sürekli laf atmasin.

Diğer günlerde annenlede gez. Hatta mümkünse yani fazla genç işi değilse annenide gittiğin bir mekana götürebilirsin. Endişesi azalir.

Paranı kazanıyorsan ayrı eve çıkıp hayatını yaşayabilirsin
Geçimini ailen sağlıyorsa evin kurallarını da onlar koyar

Sen annene boyle ezıyet yaparak asıl hadsızlıgı yapıyorsun sen kızını gece yarıları geldıgınde ooo kızım hoşgeldın sana guvenım sonsuz ayda yılda bır olsun gez toz hakkın mı dersın bırazda annenın gözunden baksan hayata nasıl olur?

Zaten hep bu zihniyetler ataerkil topluma ates tutuyor, erkegin elinin kiri ama kiz yapinca yollu. Inanilir gibi degil dunden beri yazilan ithamlar. Oneri icin tesekkur ederim denicem kesinlikle

Anneler evlatlarını koruma iç güdüsüyle yaklaşıyorlar haklılarda kaldı ki tırnak içinde çok gelişmiş ülkelerde bile kadın tecavüzü ve tacizi o kadar yüksek ki..İnsanların özgürlüğü kısıtlanmamalı ama dışarda malesef sadece iyi insanlar yok canım gece iki de olmayan öğlen iki dede olabilir bunu bilemiyoruz biz anneler o yüzden fevri olabiliyoruz.Kızım yok ama bi yere gitse o çıkana kadar çaktırmadan arabanın içinde kapıda fln mı beklerdim acaba ayy korktum kendimden :) Anne kız arkadaş olmalı empati yapmalı iletişimi kesmek yerine bu şekilde yaklaşmanı tavsiye ederim

Ay ne sacmalıyorsunuz allah aşkına ben size ne öyle bir kelime kullandım ne de öyle bir sey ima ettim. Nerenizle okuyorsunuz yorumumu? Türkiye gibi bir yerde her gün taviz tecavüz cinayet olaylarının hic bitmediği bir ülkede kadınlar olarak güvende değiliz diyorum. O kadar fevrisiniz ki annenize de böyle davranıyorsanız çok yazık kadına. Once yazdıklarımı duzgunce okuyun anlayın hanımefendi. F*hiseymis... Kim dedi size bunu ya ben nerede yazdım böyle bir sey gösterir misiniz??? Allah etrafınızdaki insanlara sabır versin gerçekten.

O benim annem, bu gun kavga eder yarin barisiriz. Fakat sizin tanimadiginiz birine or*spu muamelesi yapmaya hakkiniz yok.

Siz yazdiniz demedim, onceki yorumlarda yazilanlara ithafen soyledim, sizi de belirtmedim zaten asil fevri davranan sizsiniz

Cok tesekkur ederim, ne zihniyetler var yahu!!! Sasirdim kaldim. 21. Yy hala daha kandirirlar bekaretini alirlar, yazarken utaniyorum. Beni anladiginiz icin de size tesekkur ederim
Ben sizi alıyorum hak da veriyorum ama yüzümü görmesinler istiyorum düşüncesi çok abartı. Ebeveynler çocukları kaç yaşına gelirse gelsin onları düşünür merak ederler. Küçük kardeşiniz var mı bilmiyorum, belki onun üzerinden daha iyi anlarsınız. Sevdiklerimizi düşünürüz bu çok normal. Kızmayın, öfkelenmeyin. Onlarla geçirdiğiniz zamanın tadını çıkarın. Ailem beni hiç sıkmadı sağ olsun ama ben de bunu hiç suistimal etmedim. Rahatsız olacaklarını bildiğim saatlere kadar durmaktan kaçındım, habersiz bırakmadım. Karşılıklı anlayışla idare edilemeyecek bir şey yok. 1-2 saat fazla oturmak uğruna annenizi kırmayın. Yarın o arkadaşlr gider anneniz kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…