- Konu Sahibi benkahvecanavari
-
Yaptıgın sey yanlış gece eglenmeye gıtmek nedemek senın yolun yol degıl annen cok haklı basına buyruk yasayamassın yasın cok kucuk buyuk olsa ne yazar bır dusun senın evladın olsa gece yarıları eve donmesını ıstermisin.
Yine cahil bı ergen konusu...
Kadının evinde yasayacaksınız kendi paranızı da kazanmıyorsunuz anladıgım kadarıyla ama iletişimi keseceksiniz oyle mi? Sanki hic dışarı çıkma demisler gibi davranıyorsunuz. Kabul edin ki turkiye gibi bir yerde gece 2de eve gelmek cok tekin bir sey değil. Anneniz haklı. Kusura bakmayın ama ekmek elden su gölden yasayıp sonra da annemle iletişimi keseceğim demek cok çocukça.Evi terk etmeyecegim, iletisimimi bitirmek istiyorum. Ornegin yarin kahvaltimi kendim hazirlayacagim, annemin yaptigi yemegi yemem kendime yaparim gibi... okul acilinca da muhtemelen yasadigim sehiri ziyaret etmeyecegim, normalde sıklikla gelen biriydim
Bir de hep hamileliğe bekarete bağlamıyorlar mı şu konuları. Bak yarın hamile miyim diye konu açarsın ahahah şaka mı ya? Kadın 24 yaşında, sırf eve gece 2de gelmiş diye gerizekalı kandırılmaya müsait mi oluyor? Kendileri evlenip koca boyunduruğu altına girene kadar her gün bekaret kaybetme tehlikesi atlattılar demek ki. Neyse ki evlenmişler de kurtulmuşlar artık kimse kandıramaz onları.Bazen KK'nin her kesimden kadının olduğu bir mecra olduğunu düşünüyorum, bazen de yorumları okuyup sasip kalıyorum.
Nasıl bir siteyse hiç kimse gece vakti dışarıda olmamış, akşam arkadaşlarıyla eğlenmeye gitmemiş, sevgilisinde kalmamiş, ailesine zinhar yalan söylememiş, "birinci yıl donumumuzde sevgilim beni öpmek istedi" diyen konu sahibine "adamın niyeti kötü, terket şerefsizi, sevse dokunmaya kıyamazdi" diyen insanlarla dolu bir site...
Gece 2 tabii ki geç bir saat ama altlarında araba var ve kadını eve kadar bırakıyorlar.
Kaldı ki bir konsere gitsen ortalama 12.30da biter, şurada bir kokoreç yiyip eve geçeyim desen yollar beraber eve varman ikiyi bulur. Çoğu mekanda saat 11de kapılar açılır.
Ben de ailemle yaşıyorum. Eve giriş saati konusunda ben de çok problem yaşıyorum. Ki saat 12yi gectigim nadirdir.
Arkadaş ortamından her zaman ilk ayrılan kişi olmak benim için de fazlasıyla rahatsız edici. Ama ailemi de anlamaya çalışıyorum. Gittiğim yerleri asla haber vermem ve arkadaşlarımın ismini bile bilmezler. Arabam yok, kimseye kendimi eve bıraktıracak biri değilim, o saatte tek başıma geliyorum.. bir de benim için istiklal hala tıklım tıklım ve saat henüz ortam itibariyle erkenken onlar yemeklerini yemiş, Tv'de dizilerini izlemiş,coktan yatma saati gelip gözleri yollarda beni beklemis oluyorlar. Zaman kavramı göreceli oluyor yani.
Ben de çözümü fazla geç saate gelmemekte, eğlence hayatima sık sık gittiğim tatillerde devam etmekte buldum.
Ha mutlu muyum? Tabii ki hayır. Keşke kendi evimde yaşasaydim da eve giriş saati diye bir problemim olmasaydı. Ya da muhabbet çok guzelken arkadaşımın evinde kalabilseydim. Ama bir evde yasiyorsan onun da kurallarına uymak lazım. Sonucta yurtların,bazı otellerin bile bir giriş saati oluyor.
Konu sahibineyse tavsiyem fevri davranıp yarın yüzüne bakacağin insanların kalbini gereksiz yere kırma.
Zaten Ağustos bitmek üzere. Eylül'de bir bahaneyle gidersin sehrine, dilediğin gibi yaşarsın. Görüşmek istemiyorsan yaz tatilinde de staj - yurtdışı bilmemnesi falan ayarlarsın.
Yani yine görüşmezsin. Ama kavga Edip kalpler kırıp gitmeye gercekten değer mi?
Bence değmez.
Ha yine gelme yanlarına,ama dersaneye başladım falan de. Bir bahane sun. Böyle köprüleri yıkıyorsun ama insanın başına herşey gelebilir. Bir sonraki şehre gelişin onlar için hastaneye gitmek için olabilir, sen kötü bir olay yaşayabilirsin, onlar yanına gelebilir ya da uzuuun sure işsiz kalip onlardan gelen harcliga muhtaç olabilirsin. Her şey insanlar için. Böyle atar trip yapıp köprüleri yakma derim ben.
Ama oyle davranıyorsun...Yok yav degilim
Kadının evinde yasayacaksınız kendi paranızı da kazanmıyorsunuz anladıgım kadarıyla ama iletişimi keseceksiniz oyle mi? Sanki hic dışarı çıkma demisler gibi davranıyorsunuz. Kabul edin ki turkiye gibi bir yerde gece 2de eve gelmek cok tekin bir sey değil. Anneniz haklı. Kusura bakmayın ama ekmek elden su gölden yasayıp sonra da annemle iletişimi keseceğim demek cok çocukça.
Kendi paranızı kazanın ayrı eve çıkın ve istediğinizi o zaman yapın.. 24 yaşındaki biri için fazla ergence davranışlar bunlar
Bir de hep hamileliğe bekarete bağlamıyorlar mı şu konuları. Bak yarın hamile miyim diye konu açarsın ahahah şaka mı ya? Kadın 24 yaşında, sırf eve gece 2de gelmiş diye gerizekalı kandırılmaya müsait mi oluyor? Kendileri evlenip koca boyunduruğu altına girene kadar her gün bekaret kaybetme tehlikesi atlattılar demek ki. Neyse ki evlenmişler de kurtulmuşlar artık kimse kandıramaz onları.
Sana önüne gelenle yatıyorsun demedim
Hatta cinsellik yaşıyorsun da demedim
Bir gun biru kandırır demek istedim
Doğru okumani rica ederim
Sen annene boyle ezıyet yaparak asıl hadsızlıgı yapıyorsun sen kızını gece yarıları geldıgınde ooo kızım hoşgeldın sana guvenım sonsuz ayda yılda bır olsun gez toz hakkın mı dersın bırazda annenın gözunden baksan hayata nasıl olur?Her gece disarida degilim, ki bir insan istese olabilir ama bu kimseye "yolu yol degil" anlamina gelmez. O zaman gece vardiyasinda isten cikan kizlarinda mi yolu yol degil, gece disarida olmak size karakterimiz hakkinda nasil bir etiket yapistirma hakkini veriyor anlamadim, kisaca hadsizsiniz.
Yalniz o "acaba hamilemiyim" başliklari açanlar saat 2de eve gelen kizlar değil. Tam tersi, muhafazakar ailelerden geliyorlar.
Bir erkek bu konuyu açsa yorumlar çok farkli olurdu. O zaman zavalli, gençliğini yaşayamiyor olurdu. Evli erkeğin saat 4te eve gelmesi normalde, saat 2de bekar bir kizin eve gelmesi yanlişmiş!
@LaLuna22 Annen ile bir anlaşma yapmani tavsiye ediyorum. Mesela sadece haftada bir defa geç saatte geleceğini söz ver ve o günde arada hep mesaj yollayacağini söz ver ki endişelenmesin. Bunun karşiliğinda ise annen seni rahatsiz etmesin yada sürekli laf atmasin.
Diğer günlerde annenlede gez. Hatta mümkünse yani fazla genç işi değilse annenide gittiğin bir mekana götürebilirsin. Endişesi azalir.
Ay ne sacmalıyorsunuz allah aşkına ben size ne öyle bir kelime kullandım ne de öyle bir sey ima ettim. Nerenizle okuyorsunuz yorumumu? Türkiye gibi bir yerde her gün taviz tecavüz cinayet olaylarının hic bitmediği bir ülkede kadınlar olarak güvende değiliz diyorum. O kadar fevrisiniz ki annenize de böyle davranıyorsanız çok yazık kadına. Once yazdıklarımı duzgunce okuyun anlayın hanımefendi. F*hiseymis... Kim dedi size bunu ya ben nerede yazdım böyle bir sey gösterir misiniz??? Allah etrafınızdaki insanlara sabır versin gerçekten.Kendi birikmis param var, keza eve ben bakiyorum babamin sigarasina kadar cebimden para cikiyor, annemin borclarini oduyorum. Baska sehirde okurken borc harca sıkısıp bana birsey yollamayan benim gelecegime yatirip dahi yapmamislar baska yerlerde ac kalmisim falan daha sayayim mi??? Aaaa ama 2de gelmek beni bir f*hise yapar ve kotu yola dusurur yolum yol degildir falan
Sen annene boyle ezıyet yaparak asıl hadsızlıgı yapıyorsun sen kızını gece yarıları geldıgınde ooo kızım hoşgeldın sana guvenım sonsuz ayda yılda bır olsun gez toz hakkın mı dersın bırazda annenın gözunden baksan hayata nasıl olur?
Ay ne sacmalıyorsunuz allah aşkına ben size ne öyle bir kelime kullandım ne de öyle bir sey ima ettim. Nerenizle okuyorsunuz yorumumu? Türkiye gibi bir yerde her gün taviz tecavüz cinayet olaylarının hic bitmediği bir ülkede kadınlar olarak güvende değiliz diyorum. O kadar fevrisiniz ki annenize de böyle davranıyorsanız çok yazık kadına. Once yazdıklarımı duzgunce okuyun anlayın hanımefendi. F*hiseymis... Kim dedi size bunu ya ben nerede yazdım böyle bir sey gösterir misiniz??? Allah etrafınızdaki insanlara sabır versin gerçekten.
Benim yorumuma cevap yazıp beni belirtmemiş mi oluyorusnuz? Pes doğrusu..Siz yazdiniz demedim, onceki yorumlarda yazilanlara ithafen soyledim, sizi de belirtmedim zaten asil fevri davranan sizsiniz
Ben sizi alıyorum hak da veriyorum ama yüzümü görmesinler istiyorum düşüncesi çok abartı. Ebeveynler çocukları kaç yaşına gelirse gelsin onları düşünür merak ederler. Küçük kardeşiniz var mı bilmiyorum, belki onun üzerinden daha iyi anlarsınız. Sevdiklerimizi düşünürüz bu çok normal. Kızmayın, öfkelenmeyin. Onlarla geçirdiğiniz zamanın tadını çıkarın. Ailem beni hiç sıkmadı sağ olsun ama ben de bunu hiç suistimal etmedim. Rahatsız olacaklarını bildiğim saatlere kadar durmaktan kaçındım, habersiz bırakmadım. Karşılıklı anlayışla idare edilemeyecek bir şey yok. 1-2 saat fazla oturmak uğruna annenizi kırmayın. Yarın o arkadaşlr gider anneniz kalır.Cok tesekkur ederim, ne zihniyetler var yahu!!! Sasirdim kaldim. 21. Yy hala daha kandirirlar bekaretini alirlar, yazarken utaniyorum. Beni anladiginiz icin de size tesekkur ederim
Benim yorumuma cevap yazıp beni belirtmemiş mi oluyorusnuz? Pes doğrusu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?