Aileme senede 15 gün izin.

Muallimee1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2020
152
109
33
28
Öncelikle herkese merhaba. Başkalarına gore belkide benim derdim dert değildir ama benim için büyük bir dert eşim aileme senede 15 gün izin veriyor uzak şehirlerde yaşıyoruz ve ben aileme çok bağlıyım çok duygusal naif biriyim.esimi cok seviyorum ama böyle yapması beni çok üzüyor ve bu konuda çok katı 16. Gün olursa geri dönme felan diyor sizden akıl istiyorum ne yapmaliyim

Öncelikle herkese merhaba. Başkalarına gore belkide benim derdim dert değildir ama benim için büyük bir dert eşim aileme senede 15 gün izin veriyor uzak şehirlerde yaşıyoruz ve ben aileme çok bağlıyım çok duygusal naif biriyim.esimi cok seviyorum ama böyle yapması beni çok üzüyor ve bu konuda çok katı 16. Gün olursa geri dönme felan diyor sizden akıl istiyorum ne yapmaliyim
Onun ailesini ne sıklıkla görüyorsunuz

Konunun duygusal naif olmakla ılgısı yok, 16gun olursa donme diyen adama o yuzu nasil verdin temeline inmek Lazım. Bı de karsılıklı karara varın, ızın istemeyin. Kocanız sızın velınız degıl.

15 gunden sonrası fazla seni ozlerım demekle, 15 gunden fazla olursa donme demek okuzlukten baska bisey degıl.

Eğer o da ailesine böyle bir şekilde yanaşıyorsa hakkı var. Ben de aileleri en fazla bir hafta çağırıyorum yoksa tadı kaçıyor. Evlendiyseniz birey olmak zorundasınız. Ailenize çok düşkünseniz en baştan evlenemeyecektiniz. Erkeklere anne kuzusu deyip çemkiriyoruz ya kadınların da bir farkı YÖK. Bireysel olmaktan, bağımsız olmaktan zarar gelmez. Çocuk olur; hastalık olur vs. onu anlarım ama normal şartlarda eşiniz haklı. Aile sizin aileniz onun için yabancı. Zorlayamazsınız; üzgünüm.

Siz veriyorsunuz bu adamlara bu hakları. Biz ne yapabilirizki buradan. O adam sadece eşiniz sahibiniz değil.

Benim eşimde öyle çok özlüyorum dayanamıyorum diyo izin vermiyor üç buçuk yıl oldu gitmedim annem geldi ben seneye gidecem inşallah vuruş kardeş izin verirse 😂

Zoe bir çocukluk geçirdim şiddetle ve sevgisizlikle büyüdüm onun yaşadık bir çok şeyi bu yüzden vazgeçemiyorum doğru insan olmadığının farkindayim
Bu aileye mi çok düşkünsünüz?

Onlarda uzak şehirde normal zamanlarda hemen hemen aynı sayılır bir ayı gecmez senede. Ama eşim asker 2 3 aylık göreve gittiği zaman kendi ailesine gitmemi istiyor
Sende tamam dıyıp gidiyor ve onun ailesiyle mı kalıyorsun onca ay? Ama kendi ailende sadece 15 gun 16 olursa boşar seni oyle mı?

Tek gidişinizde mi 15 gun birden kaliyorsunuz?
Yani izin vermeme gibi şeylere eşinizin hakki yok ama eşim 15 gun boyunca annesinde kalsa ve ustune daha eve gelmek istemese ben baya bozulurum acikcasi.

Benim de ailem şehirdisinda, 6 yillik evliyim gidip 15 gun kendim kalmadim hiç.
Eşimle birlikte 1 hafta kaliriz arada da hafta sonlari cumadan gider pazar doneriz.🙄
Yurtdisindan gelen kuzenim bile en fazla 1 hafta onceden geliyor sonra eşi geliyor arkasindan.

Senede 15 gun yerine daha kisa ziyaretlerle ara ara birlikte gitseniz daha iyi olur belki.

Ha benimki dönme demiyor bunu belirteyim ama oda böyle gitmemi istemiyor

Onlarda uzak şehirde normal zamanlarda hemen hemen aynı sayılır bir ayı gecmez senede. Ama eşim asker 2 3 aylık göreve gittiği zaman kendi ailesine gitmemi istiyor
Şunu hiç anlamıyorum. Herkes böyle bir durumda kendi ailesine gitsin ya, neden kaynanaya gideceksin ki? Evlenince kadını kendi ailesinden koparmak çok çok çok sinir bozucu ve hiçbir mantığı yok. Baştan bu kadar ezdirmeyecektiniz kendinizi. Ağzımı bozmamak için burada bitiriyorum.

Benim eşimde öyle çok özlüyorum dayanamıyorum diyo izin vermiyor üç buçuk yıl oldu gitmedim annem geldi ben seneye gidecem inşallah vuruş kardeş izin verirse 😂
3 bucuk yıldır kocan,ozlerım gitme dedıgı ıcın ailene gitmedin mi?

E yani illa birilerinin yanında olmanız gerekiyor. Kendi başınıza kalamıyor musunuz? Yoksa bu eşinizin tercihi mi?

Ha benimki dönme demiyor bunu belirteyim ama oda böyle gitmemi istemiyor
Yalnız senın ki senı yalandan ozluyorum adı altında manıpule edip uc bucuk yıldır ailene gitmene engel olup hıc gondermemıs.
Farkında mısın bunun.
Konu sahıbı gene on bes gunde olsa goruyor.

Tayinli bir evlilikte eve alınacak eşyalardan önce konuşulması gereken bir konu bence buydu. Bende aynı durumdayım 3 yıldır aileme yakınım ama bu sene uzağa gidiyorum. İçimde en ufak acaba yok. Çünkü bunu konuştum. Ben bir bireyim istediğimi yapma durumuna sahibim ama evlilik ortaklaşa birşey ben eşten izin almam,almadım da şimdiye kadar. İzin verir mi demedim üzülür mü diye baktım hep. Kocam ailemle ilişkime ne karışır? He ben gidiceğim zaman dolabı yemekle dolduruyorum 3 gün için bile hrr türlü ihtiyacını hazırlıyorum kendi yapabilir ama ben içimden geldiği için yapıyorum. Tavsiyem eşinizle bunu konuşun rahatsızlığınızı belirtin anlayacağı dilde. Böyle gitmez çünkü. Sizin hayatınızda karar verme hakkına sahip değil fikir verebilir sizde zaten ciddiye alırsınız eş sonuçta. Uyarın, bu durumun mutsuz ettiğini söyleyin ısrarla

Back
X