Aileme senede 15 gün izin.

Ailemden 1200 km uzaktayım yılda iki kez gidiyorum değil 15 gün 15 ay kalsam da eşimin böyle bir şey demesine müsade etmem hele ki görece gidecek kaynanama gideceğim peh evimde dururum daha iyi ki eşim aksine kendi anneme gitmemi ister ama madem sizi tehdit ediyor valla inadına giderim de dönmem göze göz dişe diş

Öncelikle herkese merhaba. Başkalarına gore belkide benim derdim dert değildir ama benim için büyük bir dert eşim aileme senede 15 gün izin veriyor uzak şehirlerde yaşıyoruz ve ben aileme çok bağlıyım çok duygusal naif biriyim.esimi cok seviyorum ama böyle yapması beni çok üzüyor ve bu konuda çok katı 16. Gün olursa geri dönme felan diyor sizden akıl istiyorum ne yapmaliyim
davayı aç açmazsan ben açarım de. o zaman durumlar değişir :KK16::KK48:

Öğretmenmisiniz? Ailenize giderken asla izin almayın. Ne demek 15 gün izin vermek. Beni doğuran büyüten bakan bu yaşıma getiren ailemin evine giderken kimseden izin almam. Herkes yerini bilmeli cok sinirlendim eşinize

Ailemden 1200 km uzaktayım yılda iki kez gidiyorum değil 15 gün 15 ay kalsam da eşimin böyle bir şey demesine müsade etmem hele ki görece gidecek kaynanama gideceğim peh evimde dururum daha iyi ki eşim aksine kendi anneme gitmemi ister ama madem sizi tehdit ediyor valla inadına giderim de dönmem göze göz dişe diş
+1
Şunu hiç anlamıyorum. Herkes böyle bir durumda kendi ailesine gitsin ya, neden kaynanaya gideceksin ki? Evlenince kadını kendi ailesinden koparmak çok çok çok sinir bozucu ve hiçbir mantığı yok. Baştan bu kadar ezdirmeyecektiniz kendinizi. Ağzımı bozmamak için burada bitiriyorum.
Bitirdiğin yerden alıyor ve devam ediyorum. evlilik sonrası erkek tarafı istiyor ki artık onları aile bilelim kendi ailemize sırtımızı dönelim. kız aldık cümlesinin saçmalığı bu işte.

+1

Bitirdiğin yerden alıyor ve devam ediyorum. evlilik sonrası erkek tarafı istiyor ki artık onları aile bilelim kendi ailemize sırtımızı dönelim. kız aldık cümlesinin saçmalığı bu işte.
Valla kız aldılarsa oğlan da verdiler böyle saçmalıklara tahammülüm yok benim koca da olsa haddini bilecek evlendim diye esir mi olayım konu sahibi eşini çok pohpohluyor

Öncelikle herkese merhaba. Başkalarına gore belkide benim derdim dert değildir ama benim için büyük bir dert eşim aileme senede 15 gün izin veriyor uzak şehirlerde yaşıyoruz ve ben aileme çok bağlıyım çok duygusal naif biriyim.esimi cok seviyorum ama böyle yapması beni çok üzüyor ve bu konuda çok katı 16. Gün olursa geri dönme felan diyor sizden akıl istiyorum ne yapmaliyim

O ne öyle be kurumsal şirket gibi canım ister üç gün kalırım canım ister 20, ona mı kalmış. 🥳

Valla kız aldılarsa oğlan da verdiler böyle saçmalıklara tahammülüm yok benim koca da olsa haddini bilecek evlendim diye esir mi olayım konu sahibi eşini çok pohpohluyor
biraz da korkuyor sanıırım 15 gün diye gidip 1 ay sonra dönse iki surat asıp alışacak duruma bence ama konu sahibini sindirmiş eşi

2 surat asacak belki sonra alışacak aslında ya konu sahibi korkmuş bence. valla bana dicek 15 gün diye gider ağlatana kadar dönmezdim :KK70:

İpini vermiş bence zaten adamın eline. Eşi evde yokken bile kendi annesine gitmesin kaynanasını gitsin diyo ve konu sahibi dünyayı eşine zindan etmiyo

biraz da korkuyor sanıırım 15 gün diye gidip 1 ay sonra dönse iki surat asıp alışacak duruma bence ama konu sahibini sindirmiş eşi
Fena sindirmiş hem de valla o surat aşarsa konu sahibi de assın ailesine gitmiş tövbe sanki başka yere gidiyor 🤣

Burdaki konulardan birinde ya da ekşide bi üye yorum yapmıştı. Babaannesi cenazeye memlekete gidecekmiş.Dedesi de benzer şekilde "10 günü geçersen bir daha bu eve dönme" demiş..O kadar yıllık evlilikten snra bu sözü duymak babaannesinin gururunu kırmış ve bir daha o eve geri dönmemiş, köyünde yaşamaya devam etmiş.

Naparsınız ne edersiniz bilmem ama şunu sormak istiyorum. İyi bir evliliğin temeli SAYGI değil mi??? Eşiniz size psikolojik şiddet uygulayarak dediğini yaptırmaya çalışıyor.Ben olsam bu durumda olmayı kendime yakıştırmazdım.Siz yakıştırıyor musunuz?

Back
X