- Konu Sahibi Muallimee1
Lütfetmiş paşam,neden dinliyorsunuz o kim sahibiniz mi? Saçmalık,gelmeymiş.İzin vermeyin şu hareketlere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana ileri derecede kıskançlık var gibi geldi eşinde. Öyle bir hissiyat verdiAnladığım kadarıyla esiniz size hep köle muamelesi yapıyor sizin onu birakmayacaginizi bildigi için. Siz bu adamla baştan evlenmekle hata etmişsiniz. Insallah cocuk yoktur
davayı aç açmazsan ben açarım de. o zaman durumlar değişirÖncelikle herkese merhaba. Başkalarına gore belkide benim derdim dert değildir ama benim için büyük bir dert eşim aileme senede 15 gün izin veriyor uzak şehirlerde yaşıyoruz ve ben aileme çok bağlıyım çok duygusal naif biriyim.esimi cok seviyorum ama böyle yapması beni çok üzüyor ve bu konuda çok katı 16. Gün olursa geri dönme felan diyor sizden akıl istiyorum ne yapmaliyim
+1Yalnız senın ki senı yalandan ozluyorum adı altında manıpule edip uc bucuk yıldır ailene gitmene engel olup hıc gondermemıs.
Farkında mısın bunun.
Konu sahıbı gene on bes gunde olsa goruyor.
Zaten 3.5 yıldır gitmiyormussunuz nasıl dönme diyebilsin adam.Ha benimki dönme demiyor bunu belirteyim ama oda böyle gitmemi istemiyor
+1Ailemden 1200 km uzaktayım yılda iki kez gidiyorum değil 15 gün 15 ay kalsam da eşimin böyle bir şey demesine müsade etmem hele ki görece gidecek kaynanama gideceğim peh evimde dururum daha iyi ki eşim aksine kendi anneme gitmemi ister ama madem sizi tehdit ediyor valla inadına giderim de dönmem göze göz dişe diş
Bitirdiğin yerden alıyor ve devam ediyorum. evlilik sonrası erkek tarafı istiyor ki artık onları aile bilelim kendi ailemize sırtımızı dönelim. kız aldık cümlesinin saçmalığı bu işte.Şunu hiç anlamıyorum. Herkes böyle bir durumda kendi ailesine gitsin ya, neden kaynanaya gideceksin ki? Evlenince kadını kendi ailesinden koparmak çok çok çok sinir bozucu ve hiçbir mantığı yok. Baştan bu kadar ezdirmeyecektiniz kendinizi. Ağzımı bozmamak için burada bitiriyorum.
Sanırım siz pek sorun etmiyorsunuz bu durumuBenim eşimde öyle çok özlüyorum dayanamıyorum diyo izin vermiyor üç buçuk yıl oldu gitmedim annem geldi ben seneye gidecem inşallah vuruş kardeş izin verirse![]()
Valla kız aldılarsa oğlan da verdiler böyle saçmalıklara tahammülüm yok benim koca da olsa haddini bilecek evlendim diye esir mi olayım konu sahibi eşini çok pohpohluyor+1
Bitirdiğin yerden alıyor ve devam ediyorum. evlilik sonrası erkek tarafı istiyor ki artık onları aile bilelim kendi ailemize sırtımızı dönelim. kız aldık cümlesinin saçmalığı bu işte.
2 surat asacak belki sonra alışacak aslında ya konu sahibi korkmuş bence. valla bana dicek 15 gün diye gider ağlatana kadar dönmezdimSize çocuk gibi davranip tehdit eden adamın yanına 15 değil 25 gün dönmeyin. Bakalım napicak?
Öncelikle herkese merhaba. Başkalarına gore belkide benim derdim dert değildir ama benim için büyük bir dert eşim aileme senede 15 gün izin veriyor uzak şehirlerde yaşıyoruz ve ben aileme çok bağlıyım çok duygusal naif biriyim.esimi cok seviyorum ama böyle yapması beni çok üzüyor ve bu konuda çok katı 16. Gün olursa geri dönme felan diyor sizden akıl istiyorum ne yapmaliyim
Valla bacım içimdekileri yazmışsınÖğretmenmisiniz? Ailenize giderken asla izin almayın. Ne demek 15 gün izin vermek. Beni doğuran büyüten bakan bu yaşıma getiren ailemin evine giderken kimseden izin almam. Herkes yerini bilmeli cok sinirlendim eşinize
biraz da korkuyor sanıırım 15 gün diye gidip 1 ay sonra dönse iki surat asıp alışacak duruma bence ama konu sahibini sindirmiş eşiValla kız aldılarsa oğlan da verdiler böyle saçmalıklara tahammülüm yok benim koca da olsa haddini bilecek evlendim diye esir mi olayım konu sahibi eşini çok pohpohluyor
2 surat asacak belki sonra alışacak aslında ya konu sahibi korkmuş bence. valla bana dicek 15 gün diye gider ağlatana kadar dönmezdim![]()
Bunları babamdan gördüm düşkün olduğum annem ve kardesimBu aileye mi çok düşkünsünüz?
Fena sindirmiş hem de valla o surat aşarsa konu sahibi de assın ailesine gitmiş tövbe sanki başka yere gidiyorbiraz da korkuyor sanıırım 15 gün diye gidip 1 ay sonra dönse iki surat asıp alışacak duruma bence ama konu sahibini sindirmiş eşi
ben 15 gün diye gider eşim ağlayana yalvarana kadar dönmezdim vallaFena sindirmiş hem de valla o surat aşarsa konu sahibi de assın ailesine gitmiş tövbe sanki başka yere gidiyor![]()