Aileme senede 15 gün izin.

Teşekkür ederim desteğiniz için şuan için ilk isim bir psikiyatriden randevu almak inşallah faydasını görürüm çünkü bu durum beni gerçekten çok üzüyor

Sadece psikiyatri değil psikologa da gidin çünkü ikisi ayrı biliyorsunuz. Hatta artık online seanslar bile yapılıyor. Size iyi bir psikolog da önerebilirim. Ama bunu lütfen geçiştirmeyin ve acilen terapiye başlayın. Yaşadıklarınız kader değil, sizin seçiminiz bilinci veya bilinçsiz. O yüzden zararın neresinden dönerseniz kardır.

Onlarda uzak şehirde normal zamanlarda hemen hemen aynı sayılır bir ayı gecmez senede. Ama eşim asker 2 3 aylık göreve gittiği zaman kendi ailesine gitmemi istiyor

Şu yorumu görünce gerçekten canım sıkıldı. 2-3 ay kayinvalidemle yaşamak yerine ailemi 15 gün gormeye razı gelirdim. Tabi ikisi arasında seçim yapmam gerekseydi.
Buna benzer muhabbetleri biz de yaşamıştık. Ama tartışmadık bu konular üstüne. Ben zamanı gelince tekrar konuşur ikna ederim diye düşündüm ama hiç gerek kalmadı. Adam bana yılda sadece 10 gün gitsen daha iyi olur dedikten sonra durgunlastigimi görünce "ya da sen istediğin zaman git ama çok uzun kalma, özlerim" dedi.
10 günlük bir şehir dışı görevi vardı. Ben de annemin yanına gittim. Bugün geldim. Bu arada benim annem babam ayrı. İkisi de başka şehirlerde yaşıyorlar, ben onları özlemek yerine memleketteki akrabalarimi ozluyordum, özellikle onları görmek istiyordum. Neyse. Annemin yanında geçirdiğim 10 gün içinde eşimden başka hic kimseye, hiçbir şeye özlem duymadım. İnsanların karakterleri farklı. Sen ailene düşkünmüşsün. Ben öyle değilim. Hatta esimi de bu kadar ozleyeceğimi düşünmezdim. Şimdi dört gözle eve gelmesini bekliyorum.
Allah senin gönlüne ferahlık versin, eşine de anlayış versin,yuvanız huzurlu olsun inşallah 😊

Ben buraya yorum yazdıktan sonra konu başlığı altına yapilan yorumları okudum. Senin yazdıklarını da okudum.
Seni yargılamak için konuşmayacagim. Problemli bir baba kız ilişkin varmış anladığım kadarıyla. Eşinle yaşadığın sıkıntıların temelinde bu yatıyor muhtemelen. Daha doğrusu senin "eşim sert biri ondan korkuyorum galiba" demen bunu düşündürdü bana. Babana benzer biriyle evlenmis olabilirsin. Birkaç yorumunda da eşini çok sevdiğini ona bağlı olduğunu söylemişsin. Ama seninki bağlılık değil bağımlılık olabilir. Bu ikisi arasında çok fark var.
Buraya öyle yorumlar yazanlar olmuş ki "eşim bana bunu dese asarım keserim" gibisinden. İnsanların ne yaşadıklarını, iç dünyalarını onlardan başkası bilemez. Dışardan bakarak yorum yapmak kolay tabi. Ama aynı şeyi bu tarz yorum yapan birisi yaşasa belki de mantıklı dusunemeyecek, saçma sapan şeyler yapacakti. Her neyse.
Okumuş etmiş olmakla da bir şey olmuyor maalesef. Ben de öğretmenim. Boşan, çalış demesi kolay ama kadını kurtaracak tek şey para değil maalesef. Sağlam bir psikoloji şart!! Bir psikiyatriden veya psikologdan yardım alabilirsin. Veya kişisel gelişim kitapları okuyabilirsin. Ama asıl tavsiyem bol bol dua et ve kpssye çalışmak için de çaba göster.
Diğer türlü boşanmak da sen de ne kadar olumlu etkiler ortaya çıkarır bilmiyorum.
Ve sana net olarak söyleyebileceğim bir şey var: bu adamdan hemen çocuk YAPMA! Lütfen yapma! İnşallah evliliğiniz daha iyi bir hale gelir ama gelmeyecek gibiyse bunun faturasını çocuklarınız ödemesin. Anne-baba ayrılmış bir insan olarak söylüyorum bunu. Gerçekten bir çocuk için ızdırap verici,zor bir şey bu.

Annemle babam daha yeni evliyken, cocuk falan da yokken annem ailesine gidecekmis kalmaya. Babam anneme "Eğer 10 günden fazla kalırsan geri gelme" deme gafletinde bulunmuş. Annem tamam 10 gun sonra gelirim demiş çıkmış ailesine gitmiş, ailesi de başka şehirde. Kalmış işte 10 gün , telefonda demiş yarın geliyorum. Geleceği gün babam terminalde bekliyor bekliyor gelen giden yok. Dönmemiş annem tam 4 buçuk ay. Babam kaç kere gitmiş almaya, annem gelmemiş. Babam aile büyüklerini falan götürmüş arayi bulmaya yok yine gelmemiş kadın :halay:
4 buçuk ayın sonunda babamın dersini aldığına ikna olunca çıkmış gelmiş evine.
Annem bunu bize anlatınca kadının elini öptüm alnıma koydum.
Şimdi annemin ailesine gitme konusu açılınca babam aman beni karıştırmayın diyor.☻☻

Annemle babam daha yeni evliyken, cocuk falan da yokken annem ailesine gidecekmis kalmaya. Babam anneme "Eğer 10 günden fazla kalırsan geri gelme" deme gafletinde bulunmuş. Annem tamam 10 gun sonra gelirim demiş çıkmış ailesine gitmiş, ailesi de başka şehirde. Kalmış işte 10 gün , telefonda demiş yarın geliyorum. Geleceği gün babam terminalde bekliyor bekliyor gelen giden yok. Dönmemiş annem tam 4 buçuk ay. Babam kaç kere gitmiş almaya, annem gelmemiş. Babam aile büyüklerini falan götürmüş arayi bulmaya yok yine gelmemiş kadın :halay:
Şimdi annemin ailesine gitme konusu açılınca babam aman beni karıştırmayın diyor.☻☻
ne guzel yapmiş en baştan guzel ornek hikaye

benim yerime de öpün ellerini

Öncelikle herkese merhaba. Başkalarına gore belkide benim derdim dert değildir ama benim için büyük bir dert eşim aileme senede 15 gün izin veriyor uzak şehirlerde yaşıyoruz ve ben aileme çok bağlıyım çok duygusal naif biriyim.esimi cok seviyorum ama böyle yapması beni çok üzüyor ve bu konuda çok katı 16. Gün olursa geri dönme felan diyor sizden akıl istiyorum ne yapmaliyim
Çok üzüldüm adınıza eşinizin tavrı çok kaba gerçekten.16.gün dönme ne demek bir de iki üç ay yokken kendi ailesiyle kalmanızı isteyebilecek kadar hadsiz 😡

Öncelikle herkese merhaba. Başkalarına gore belkide benim derdim dert değildir ama benim için büyük bir dert eşim aileme senede 15 gün izin veriyor uzak şehirlerde yaşıyoruz ve ben aileme çok bağlıyım çok duygusal naif biriyim.esimi cok seviyorum ama böyle yapması beni çok üzüyor ve bu konuda çok katı 16. Gün olursa geri dönme felan diyor sizden akıl istiyorum ne yapmaliyim
Böyle saçma şey olmaz bence kesin tavrınızı koyun yani ne mantıkla böyle bişey söyleyebilir çok kızdım şahsen kusura bakmayın

On beş gün eşten ayrı kalmak için uzun süre.. Benm eşimde en fazla bir hafta izin verir.. Ama ben dert etmiyorum o da haklı insan sevdiğin çok ayrı kalmak istemez 😍

Bazı konulari okudugumda önce bir birey sonra bir kadın sonrada bir anne olarak çok sinirleniyorum. Bazı erkekler neden haddini aşıyor neden bukadar hödük neden bu kadar bencil ve afedersiniz neden kendilerini bir b-k saniyorlar diye düsünüyorum. Sonra bu tip konularida okuyunca diyorum ki onlara bu hakları biz veriyoruz. Kiz evladi olan annelere cok görevler düsüyor. Artık kızlarımızı çocuk doğuran, itaat eden duygulari haklari baskilanmis robotlar değil birey gibi yetistirelim 2020 yılındayız.

Eşim maalesef kadın ve erkeğin eşit olduğuna inanan biri değil hatta şiddetle karşı. Hatta haberlerde kadın cinayeti görünce kim bilir oda ne yapmıştır diyen biri maalesef ben bunları çok geç gördüm anladım

Psikolojik şiddeti inkar etmiyorum zaten fiziksel bir şiddet olmadı onu demek istiyorum

On beş gün eşten ayrı kalmak için uzun süre.. Benm eşimde en fazla bir hafta izin verir.. Ama ben dert etmiyorum o da haklı insan sevdiğin çok ayrı kalmak istemez 😍

Siz konu sahibinin eşini anlattığı bu ve buna benzer mesajlarını gördünüz mü? Görmeden yazdığınızı zannediyorum.

Back
X