Aileme senede 15 gün izin.

Konu sahibi daha nisanliyken gercek yüzünü gosterdi size esiniz herkes burada uyardi. Bu ay evlenecektiniz. Kendinize yazik ettiniz bile bile lades diyerek. Bunlar daha baslangic bu adamla buraya yazıyorum
Evet ama o zaman da dini nikah vardı ve ilişki yaşamıştık. Her şeyi onunla yaşadım vazgecemedim şimdi de korkuyorum

Öncelikle herkese merhaba. Başkalarına gore belkide benim derdim dert değildir ama benim için büyük bir dert eşim aileme senede 15 gün izin veriyor uzak şehirlerde yaşıyoruz ve ben aileme çok bağlıyım çok duygusal naif biriyim.esimi cok seviyorum ama böyle yapması beni çok üzüyor ve bu konuda çok katı 16. Gün olursa geri dönme felan diyor sizden akıl istiyorum ne yapmaliyim
oooo esini kafaya alamamısın valla ben anansında 2 gun kalınca deliriyorum mecbur geliyooo cıngarı cıkarınca oda alıstı artık ama benim gitmeme asla karıstırmam annem kardesimle tatile giderim aksam cayları haftasonu gezmeleri falan ama esime asla istemem :))))))))))))bunuda buraya benden baska kimse cesaret edip yazamaz

Teşekkür ederim şuan için düşüncem çocuk yapmamak ve biraz daha zaman vermek düzgünce onunla konuşmak yine olmazsa bu dediklerinizi düşünücem

Rica ederim, bakın ama mesela benimle oturup düzgünce konuşabilirsiniz. Sizi anlamaya çalışırım çünkü, saygım var size. Ama hayatınızdaki bu insan bunu yapmıyor ki? Zaten düzgünce konuşup halledebileceğiniz bir şey olsaydı meseleler buraya kadar gelmezdi. Sorun aileye belli sürede gidip gelmek değil ki. Sorun size saygı duymayan, yanımda değil arkamda yürürsün diyen bir eş ve ben bunu hak etmediğinize adım kadar eminim.

Bu aileni belli bir süre görebilirsin meselesi bizimkilerde de vardı. Ayrıntıya girmeyeyim ifşa olmamak adına. Ama annem için hayat hiç o kadar güzel geçmedi, geçmiyor bunu bilir bunu söylerim.
En azından doğru bir terapist bulup destek alın lütfen.

Rica ederim, bakın ama mesela benimle oturup düzgünce konuşabilirsiniz. Sizi anlamaya çalışırım çünkü, saygım var size. Ama hayatınızdaki bu insan bunu yapmıyor ki? Zaten düzgünce konuşup halledebileceğiniz bir şey olsaydı meseleler buraya kadar gelmezdi. Sorun aileye belli sürede gidip gelmek değil ki. Sorun size saygı duymayan, yanımda değil arkamda yürürsün diyen bir eş ve ben bunu hak etmediğinize adım kadar eminim.

Bu aileni belli bir süre görebilirsin meselesi bizimkilerde de vardı. Ayrıntıya girmeyeyim ifşa olmamak adına. Ama annem için hayat hiç o kadar güzel geçmedi, geçmiyor bunu bilir bunu söylerim.
En azından doğru bir terapist bulup destek alın lütfen.
Evet destek alacağım almalıyım. Gerçekten böyle yaşamak çok zor hiç bir şeyin tadı tuzu yok çok üzülüyorum boşansam bu sefer de başka sorunlar yaşayacağım ne yapacağımı bilmiyorum

Evet destek alacağım almalıyım. Gerçekten böyle yaşamak çok zor hiç bir şeyin tadı tuzu yok çok üzülüyorum boşansam bu sefer de başka sorunlar yaşayacağım ne yapacağımı bilmiyorum

Vallahi boşanma davalarını sevmiyorum, ama yine de görevimiz, elimizden geleni yapıyoruz tabii ki. Benim gördüğüm boşanmanın sıkıntısı iki-üç yıl sürüyor, çocuk yoksa ve kişinin işi varsa daha da kısa.
Ama böyle bir insanla aynı yastığa baş koymak bir ömür sürüyor, en azından bir ömür için söz veriyorsunuz.
Yazık değil mi size. Ben kötü geçecek iki yıla eyvallah derdim, bir ömürdense.

Terapi için adım atın. Psikiyatrınızın doğru eğitimlere sahip olmasına dikkat edin. Sonra güçleneceksiniz umuyorum. Hayat çok kısa aslında. Uzun vadedeki mutluluğunuz için kısa süre mutsuz olmaktan çekinmeyin.

Vallahi boşanma davalarını sevmiyorum, ama yine de görevimiz, elimizden geleni yapıyoruz tabii ki. Benim gördüğüm boşanmanın sıkıntısı iki-üç yıl sürüyor, çocuk yoksa ve kişinin işi varsa daha da kısa.
Ama böyle bir insanla aynı yastığa baş koymak bir ömür sürüyor, en azından bir ömür için söz veriyorsunuz.
Yazık değil mi size. Ben kötü geçecek iki yıla eyvallah derdim, bir ömürdense.

Terapi için adım atın. Psikiyatrınızın doğru eğitimlere sahip olmasına dikkat edin. Sonra güçleneceksiniz umuyorum. Hayat çok kısa aslında. Uzun vadedeki mutluluğunuz için kısa süre mutsuz olmaktan çekinmeyin.
Teşekkür ederim desteğiniz için şuan için ilk isim bir psikiyatriden randevu almak inşallah faydasını görürüm çünkü bu durum beni gerçekten çok üzüyor

Teşekkür ederim desteğiniz için şuan için ilk isim bir psikiyatriden randevu almak inşallah faydasını görürüm çünkü bu durum beni gerçekten çok üzüyor

Rica ederim, güzel haberlerinizi bekliyoruz. Ama böyle bir insanla bir ömür geçmez bu da kafanızın gerisinde olsun hep. Hak ettiğiniz bu değil.

gelecekteki konular
eşim psikolog için para vermiyor,zaten psikoloğa da izin vermiyor
eşim korunmama izin vermedi hamile kaldım
3 çocukla kocam beni kapıya koydu hem de aldattı bana saygısı? sevgisi? kalmamış gidecek yerim yok
yıllar sonradan gelen edit öğretmenim ama eşim çalıştırmadı bu saatten sonra kpss çalışsam olur mu baba evinde 3 çocukla tek odada sığıntıyım
çok enteresan insanlar değişiyor hayat senaryo hiç değişmiyor

Aslında rest çeksen muma döner yani bir daha gün vermez, yada restine rest der boşanırsınız ee kurtulmuş olursunuz.. yani iki seçenekte senin için kötü görünmüyor

Eşim bana böyle bi kısıtlama yapamaz asla. Yaparsa ben dönmem zaten. Ailemle ne kadar görüşeceğime de karışamaz orada bi haddini bilsin.

Lakin ben kendim gidipte 3 hafta kalmam açıkcası. Herkes evinde iyi ve rahat. Ben evimde istediğim saat yatıyorum kalkıyorum istemezsem yemek yapmıyorum istemezsem bulaşıklar bekleyebiliyor. Ama annem yaşlı başlı insan gidiyorum yardım ediyorum erkencidir erkenden kaldırır tuvalet banyoda bile rahat edemiyorum kendi evim gibi olmuyor. Az az kalırım ama sık giderdim. Maksimum 2 hafta kalırımki o bile çok zor nadir bir iki kere oldu. Kendim gidicem diye tutturuyorum. Annem zorla tutuyo sanki beni:KK48:

Zaten siz boşanamazsınız, bu söz konusu bile olamaz. O kadar pasif ve güçsüz birisiniz ki herhangi psikologdan destek alabileceğinizi de sanmıyorum. Eşiniz izin vermez çünkü. Bir kadın olarak sizin adınıza gerçekten üzüldüm. Böyle gelmiş böyle gider sizde, bence bu gerçeğe alışın.

Benim eşimde süresiz izin verir biryere gidecek olsam sormaz kaç gün diye bende bunu dert ederim bilemedim 🙄Şu dönemde bile devlet 65 yaş üstüne biryere gideceksen bir ay kal ondan önce gelme derken eşiniz tuhaf...

Yok anacım biz böyle bir ders mers görmüyoruz lütfen sonra biri ciddiye alacak 😂😂😂 şaşkınım vallahi ekonomik özgürlüğü olan her kadın bu kadar pasif kalmamalı. Bana göre hiçbir kadın kalmamalıda hani çalışmayan kadınlar işim yok, güvencem yok gibi savunmalar yaptıkları için bir yerde diyecek bir şey kalmıyor. Burda hanım kendi sevgisi dışında bir şeyi de yok. Bu yaşadıklarına sevgide biter 🤷
Haklısınız hiçbir kadın pasif kalmamalı, çalışmayan kadınlar belki kızabilir ama sonuçta ben de çalışan biri değilim.
Konu sahibesinin eşi daha evlenmeden yüzünü göstermiş ama yine de evlenmişler, erkekler ve kadınlar evlenmeden önce aslında nasıl biri olduğunun sinyalini veriyor, hadi bu sinyalleri almadınız diyelim evlendikten birkaç ay sonra karakterleri ortaya çıkıyor, o yüzden ister çalışan kadın olun ister ev kadını size ters gelen, yapmak istemediğiniz şeyler için taviz vermeyeceksiniz, herhangi bir durumda, ki bu illa ki evliliğin kötüye gitmesi olmayabilir, eşin işsiz kalması, kaza vb durumlarda maddi olarak nasıl ayakta kalabilirim diye düşünmek gerekiyor, mesleğim yok, eğitimim yok diye düşünülmemeli, bugün hiç mesleği olmayan bir kadın çocuk bakar, temizliğe gider yine kendini döndürür, ki haftanın her günü temizliğe giden bir kadın tanıyorum, yıllardır hem evinin kirasını tüm giderlerini, hem çocuklarının okul masrafı ve diğer giderlerini tek başına halledip memleketinde de ev yaptırdı, onun gibi nicesini tanıyorum kurslara gidip sertifikalar alarak evlere ağda, makyaj, manikür pedikür yapmaya giden, çocuk bakan, kadınlara yönelik teşviklerden yararlanıp kendine işyeri açan, evde çalışayım deyip her yıl kilolarca tarhana, salça yapıp satanlar dahi var, yeter ki siz isteyin kafanıza koyup uygulamaya geçin, bir şey yapmadan durur da ama mesleğim yok, çocuklarım babasız kalmasın, çocuklarım için katlanıyorum derseniz olmaz, çok çok hayati bir durum olmadıkça isteyen hayatını sil baştan kimseye minnet etmeden kurabilir.

Kaldı ki konu sahibesinin mesleği var, KPSS'ye çalışacak, olmadı özel okulların kapısını çalacak, o da mı olmadı evinde ders verecek, öğretmenlik yapamıyor mu mesleğiyle alakalı iş mi yok başka bir alanda çalışmak için uğraşacak.
Pasifliği kader gibi görürseniz, adam da sizi askeri gibi görüp ailenize bile izin kağıdı imzalamadan göndermez.

16.gün olsun ve dönme
O nasıl bir manyakmış ya sizde pabuç bırakmayın böyle tiplere allah aşkına

Back
X