Aileme senede 15 gün izin.

Öncelikle herkese merhaba. Başkalarına gore belkide benim derdim dert değildir ama benim için büyük bir dert eşim aileme senede 15 gün izin veriyor uzak şehirlerde yaşıyoruz ve ben aileme çok bağlıyım çok duygusal naif biriyim.esimi cok seviyorum ama böyle yapması beni çok üzüyor ve bu konuda çok katı 16. Gün olursa geri dönme felan diyor sizden akıl istiyorum ne yapmaliyim
Eşiniz askere hava değişimi izni vermeyi askeriye de bıraksın, siz eşisiniz ve canınız ne zaman isterse ne kadar isterse ailenize gidip kalabilirsiniz.

Çişe gideceğiniz zaman da parmak kaldırıp sessizce bekleyin 🤦🏼‍♀️

Öncelikle herkese merhaba. Başkalarına gore belkide benim derdim dert değildir ama benim için büyük bir dert eşim aileme senede 15 gün izin veriyor uzak şehirlerde yaşıyoruz ve ben aileme çok bağlıyım çok duygusal naif biriyim.esimi cok seviyorum ama böyle yapması beni çok üzüyor ve bu konuda çok katı 16. Gün olursa geri dönme felan diyor sizden akıl istiyorum ne yapmaliyim

Annene kalmaya gidersen bu kapıdan ciktigin an bosaniriz diyen kocaya bosanma davasi soku yasatmis biriyim ben:) 10 kocayi kurban ederim ben be anneme babama hele heleeee sen kimsin bana IZIN vereceksin?

bu eğitim fakültelerinde kocaya kölelik dersi var da bizim mi haberimiz yok cidden şüphelenmeye başladım artık. şu kaynanasıyla evlenmeye can atan kadının konusunda öğretmen tespiti yapan arkadaş resmen yüzde yüz haklı
Yok anacım biz böyle bir ders mers görmüyoruz lütfen sonra biri ciddiye alacak 😂😂😂 şaşkınım vallahi ekonomik özgürlüğü olan her kadın bu kadar pasif kalmamalı. Bana göre hiçbir kadın kalmamalıda hani çalışmayan kadınlar işim yok, güvencem yok gibi savunmalar yaptıkları için bir yerde diyecek bir şey kalmıyor. Burda hanım kendi sevgisi dışında bir şeyi de yok. Bu yaşadıklarına sevgide biter 🤷

Senede 15 gün izin yazınca bende çalışıyorsunuz sandım😀10 yıldan sonra mi 20 güne çıkıyordu izinler😂
Ahaha ilahi harika yorum :)))
Kamuda 10 yıla kadar 20, 10 yıldan sonra 30 gun yıllık izin hakkı var.
Özelde de yanlış hatırlamıyorsam 5 yıla kadar 14 gün 5 yıldan sonra 20 gün (bu kısımdan emin degilim ama).
Yani 16.Gün olduğunda biter dediyse biter kesinlikle dediğini yapar
Bitsin, hakim sizi hakli bulur üstüne nafaka bile alirsiniz neyden korkuyorsunuz ki?
Ayrıca madem öğretmensiniz çalışır kendi ayaklarınızın uzerinde durursunuz aileniz kabul edecek diye beklenti niye?
Yetiskin bir insan kendine yetebilmeli

Okur okumaz içimden geçen şey.
Yok anasının şeyi...
Ne demek izin. İnsan ailesine giderken gideceği gün yada ailesine gttigi için izin i alacak pardonda bu yüzü siz nasil o adama verdiniz sevgi değil bence bu saçmalık başka türlüsü kabul edilemez çünkü..

Sizin en önemli sorununuz ailenizin yanına izinle gitmeniz değil. Çok ciddi psikolojik problemleriniz var. Özgüveniniz sıfırın altında, bağımlılık ve kendine yetememe problemleriniz var. Buna da kendinizi “5 yılımı çöpe atamıyorum” şeklinde inandırmışsınız.

Sizin destek almanız şart. Biz ne dersek diyelim siz uygulayamazsınız. Ama bu insan formuyla yaşarken destek alıp sağlıklı bir birey olmanıza izin vereceğini de hiç sanmıyorum. Çünkü kölesinin gözleri açılacak...Bağlılığın artmasıyla birlikte ileride şiddetin başlaması da çok olası. Allah kolaylık versin.

Son kez söylüyorum. Destek almaya çalışın.

Sigorta, ekstra mesai, yemek, yol, doğum izni veriyor mu?

Hanımefendi, konu sahibi ne yaptı en son diye bakmaya geldim, gördüğüm mesaja bak. Tövbe tövbe ya, yapacağınız yoruma karışamam ama yorumlara katılmıyorsanız yazın nedenini, okuyanlar iki bakış açısını da görmüş olsun. Bu nedir Allah aşkına?

Konu sahibi, bak bu kadar insan sana yazdı. Lütfen kendini bu adamla heba etme rica ederim. Şu an bir uyuşturucu madde etkisi altında gibisin, çünkü içten içe bu adamsız bir hiç olduğunu düşünüyorsun. Ama bu doğru değil. Bir adım at, git iş bul ve ayrı bir eve çık. Bulunduğun şehrin barosuna git, bir avukat yardımı al. Boşanma işini avukata bırak, sen kendi ayaklarının üzerinde durmaya bak. Lütfen, yazık ediyorsun kendine göz göre göre.
Umarım çok mutlu olursun.

İzin istemek ne ya? Hele ki anne ve babama gidiceksem. Herkesin aklı fikri hür iradesi var. Eşiniz izin alıyor mu? Bir de bir arkadasın eşi özlerim diyormus. Kardesim siz de ailenizi özlüyorsunuz, aileniz de sizi. Herkesin yaşantısı farklıdır tabi ama bu kadar eşe bağımlılıkta hiç hoş değil

Hanımefendi, konu sahibi ne yaptı en son diye bakmaya geldim, gördüğüm mesaja bak. Tövbe tövbe ya, yapacağınız yoruma karışamam ama yorumlara katılmıyorsanız yazın nedenini, okuyanlar iki bakış açısını da görmüş olsun. Bu nedir Allah aşkına?

Konu sahibi, bak bu kadar insan sana yazdı. Lütfen kendini bu adamla heba etme rica ederim. Şu an bir uyuşturucu madde etkisi altında gibisin, çünkü içten içe bu adamsız bir hiç olduğunu düşünüyorsun. Ama bu doğru değil. Bir adım at, git iş bul ve ayrı bir eve çık. Bulunduğun şehrin barosuna git, bir avukat yardımı al. Boşanma işini avukata bırak, sen kendi ayaklarının üzerinde durmaya bak. Lütfen, yazık ediyorsun kendine göz göre göre.
Umarım çok mutlu olursun.
Teşekkür ederim şuan için düşüncem çocuk yapmamak ve biraz daha zaman vermek düzgünce onunla konuşmak yine olmazsa bu dediklerinizi düşünücem

Teşekkür ederim şuan için düşüncem çocuk yapmamak ve biraz daha zaman vermek düzgünce onunla konuşmak yine olmazsa bu dediklerinizi düşünücem

Aynı tas aynı hamam devam yani..Karşınızda sizi birey yerine insan yerine koyan yok ki konuşup anlaşasın.Çok samimi söylüyorum sizin için çok üzüldüm.Yukarıda bir üye de demişti sizin anne evine gitmekten daha büyük problemleriniz var diye bakın aşağı alıntılayacağım.

En azından terapiye gidin psikolojik destek alın.
Şuanki halinizle kendi başınıza herhangi bir şeye kalkışabileceğinizi ben zaten sanmıyorum

Sizin en önemli sorununuz ailenizin yanına izinle gitmeniz değil. Çok ciddi psikolojik problemleriniz var. Özgüveniniz sıfırın altında, bağımlılık ve kendine yetememe problemleriniz var. Buna da kendinizi “5 yılımı çöpe atamıyorum” şeklinde inandırmışsınız.

Sizin destek almanız şart. Biz ne dersek diyelim siz uygulayamazsınız. Ama bu insan formuyla yaşarken destek alıp sağlıklı bir birey olmanıza izin vereceğini de hiç sanmıyorum. Çünkü kölesinin gözleri açılacak...Bağlılığın artmasıyla birlikte ileride şiddetin başlaması da çok olası. Allah kolaylık versin.

Son kez söylüyorum. Destek almaya çalışın.

Aynı tas aynı hamam devam yani..Karşınızda sizi birey yerine insan yerine koyan yok ki konuşup anlaşasın.Çok samimi söylüyorum sizin için çok üzüldüm.Yukarıda bir üye de demişti sizin anne evine gitmekten daha büyük problemleriniz var diye bakın aşağı alıntılayacağım.

En azından terapiye gidin psikolojik destek alın.
Şuanki halinizle kendi başınıza herhangi bir şeye kalkışabileceğinizi ben zaten sanmıyorum
Haklisiniz benim kendime guvenim yok,cesaretim yok, korkularım var gerçekten psikoljik destek almalıyım sağlıklı dusunemedigimin farkındayım.

Konu sahibi daha nisanliyken gercek yüzünü gosterdi size esiniz herkes burada uyardi. Bu ay evlenecektiniz. Kendinize yazik ettiniz bile bile lades diyerek. Bunlar daha baslangic bu adamla buraya yazıyorum

Back
X