Aileme senede 15 gün izin.

Kocanı izin vermedi diye 3.5 yıldır annenizin evine gitmedini mi 😱
Çünkü bazı kadınları, kocaları 9 ay karnında taşıyıp doğuruyor. Malum koca hakkı ödenmez.
Cennet kocaların ayakları altında.

Cevap vermiyor nedense.
Izın vermemezlik etmemıs, senı cok ozlerım demıs 😂😂 hanım da bununla asırı mutlu olup gitmemis. Adam manıpule etmıs basbayağı yanı.
Ve bunu sevilmek sanıyor.
Uc bucuk yıldır aileye kocam ozler diye gitmedim kocam beni cok seviyor sanıyor.
Allahım esirgesin baban bugun olse gıdıp gormediğinle kalacaksın.
eşim ailemin yanına gidip onları görmeme izin vermiyor özlüyor çünkü beni seviyor :D şey gibi çok kıskanç dışarı çıkmam yasak ama olsun beni seviyor :D kuru sevginin bir işe yaramadığını sevginin yanında saygı ve hoşgörü olursa sevginin anlam kazanacağını bilmiyor sanırım yorumu yapan. ilginç

Haklı tabi eğer izin vermeseydı problem olurdu ama özlediği için hayatı boyunca gitmesin sorun yok özlem önemli bi detay :KK66:
Aynen oyle. Cocugum yok diye bazen uzuluyorum ama,boyle seyleri okuyunca da bak buyut sevgiyle saclarını tara, okut, ilk askını dinle bir an olsun sevmekten vazgecme senelerce of demeden sorumlulugunu seve seve tası... Yeme yedir.

Sonra evlensin ve evine gelmesin?
Sebep kocam ozler..
Of.

Başkalarına göre büyük bir dert bu değilse ne olabilir sizce? Eşiniz sizin veliniz mi izin almanız bile saçmayken ne haddine sınır belirlemek. Hele ki 16.gün dönme demesi gerçekten terbiyesizlik. Bunu normal bulanlar olmuş hayret ettim, hanımlar eşiniz sizin sahibiniz değil

Bir gittigimd2
O halde izin almak yerine ben gidiyorum diyeceksiniz.
Ki siz bu adam için ailenizi çiğnemişsiniz. Evlenmek için elinizden geleni yapmışsınız.
Şimdi ne oldu?
Ya işte böyle. Evlenince kıymete biniyor aileler.

Ki bence kocanız gün sayısında haklı.
Ne gerek var aile evinde 15 günden fazla kalmaya?
Eşiniz göreve gittiğinde de kendi evinizde kalın.
[/QUOTE haklisiniz ama ben bir gittiğimde 15 günden fazla kalayım demiyorum zaten sorumluluklarını bilen biriyim senede 15 gün olması beni üzüyor sadece

İzin isterseniz vermeyen çok olur. Ben denerim açıkçası 16.gün gitmedim diye benden vazgeçecek adamın benim hayatımda yeri yok 😎.
aynen ! izin değil makul şartlar altında haber veririm veya fikir sorarım. haftaya ailemin yanına gidiyim diyorum ne dersin? veya ailemin yanında şu kadar kalıcam haberin olsun gibi.

Benim eşimde öyle çok özlüyorum dayanamıyorum diyo izin vermiyor üç buçuk yıl oldu gitmedim annem geldi ben seneye gidecem inşallah vuruş kardeş izin verirse 😂
Sağlıkla kucağınıza alın.
Evladınız da evlenince 3-5-7 yıl eşi istemediği için sizi görmediğinde annenize yaptığınız haksızlık için vicdan azabı çekeceğinize eminim.

Çünkü bazı kadınları, kocaları 9 ay karnında taşıyıp doğuruyor. Malum koca hakkı ödenmez.
Cennet kocaların ayakları altında.
zaten anlamıyorum ben bu evlendikten sonra anasını babasını görmek isteyenleri. Senin kocan var daha ne olsun ne gerek var anneye babaya!!1vlenirken soyadınla beraber onları da bırakıver dimi?1KOCAMMM KOCA KOCACIMM :D (ironi yapıyorum aman diyim )

Benim eşimde öyle çok özlüyorum dayanamıyorum diyo izin vermiyor üç buçuk yıl oldu gitmedim annem geldi ben seneye gidecem inşallah vuruş kardeş izin verirse 😂
Kizlar iki oğlum var 93 luyum eşimle mutlu değilim askerlik arkadaşının sanki ayrılmak istiyorum iki çocuk var onlar ne olcak bu durumda olan boşanan mutlu olan varmı
Hangisine inansak ki?

Öncelikle herkese merhaba. Başkalarına gore belkide benim derdim dert değildir ama benim için büyük bir dert eşim aileme senede 15 gün izin veriyor uzak şehirlerde yaşıyoruz ve ben aileme çok bağlıyım çok duygusal naif biriyim.esimi cok seviyorum ama böyle yapması beni çok üzüyor ve bu konuda çok katı 16. Gün olursa geri dönme felan diyor sizden akıl istiyorum ne yapmaliyim
Yemin ederim konu başlığını okuyunca aileniz eşinizin yanında çalışıyor da eşiniz ailenize yıllık izin olarak sadece 2 hafta veriyor sandım. Tabii öyle olsa daha mantıklıydı bence.
en azından maaş alırlardı bişeye değerdi :D

Back
X