• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aileme senede 15 gün izin.

Sebep? Adamın dönüp size "Ama sen benimle düğünden önce yattın" diyebileceği için mi? "başkası sevemez" düşüncesi olamaz çünkü bu sevgi değil
Onun için değil tabi ama ne bileyim kimsesiz kalmaya, hayatımı değiştirmeye, 5yildir o var hayatımda alışkanlık bağlılık vs.

Başka nedenlerde var herkes bana takılmış😂
Yazdıgını okuyoruz baska nedenleri nerden bilelim. Yazdıgında kocam ozleyecegı ıcın gitmedim uc bucuk yıldır ( cok sevgi dolu kocam var alt metınlı)
Bana gidersen donme demedı (asırı anlayışlı aslan kocam alt metınlı)
Cumlelerıne istinaden yazdık.

Onun için değil tabi ama ne bileyim kimsesiz kalmaya, hayatımı değiştirmeye, 5yildir o var hayatımda alışkanlık bağlılık vs.
5 yıldır demekten bıkmadın mı, sevgiliyken de dunyanın en mutsuz insanıydın 5 yılıma kıyamıyorum yazmıstın.

Anladım Sizin durumunuz çok farklı Konu sahibi anladığım kadarıyla ailesiyle mesafe olarak baya uzak Öyle günübirlik gidecek halde değil Bu durumda eşin 16.gun lafı ukalalik hatta daha fena bence
Siz de mutlaka ailenize düşünsünüzdür ama mesafenin kısa olmasinin rahatlığı vardir
Tabii ki herkes sever ailesini ( ortada çok nahoş durumlar yoksa) ama ben konuyu ilk okuduğum zaman aileden göbek bağı kopmamış bir kişi canlandı gözümde ve ben kızın ailesinin iki hafta boyunca kızının evinde kaldığını ve bu durumun konu sahibi tarafından uzatılmak istediğini ama erkek tarafının böyle bir talebi olmadığını düşündüm. 🤷🏼‍♀️Baya senaryo yazmışım ben sonradan farkettim. Bir yandan çocukla oynayıp inatla burayı da okumaya devam edince hatlar karıştı 👀

Bir insan boşanıyor diye kimsesiz kalmıyor. Değişimden korktuğunuz için böyle bir hayatı sürdürmenin anlamı yok bence

Buraya yazmamın sebebide bu zaten vazgeçemiyorum korkuyorum belki ama böyle yaşamakta istemiyorum ne yapacağımı bilmediğim için buraya yazdim
Yazıyor herkes bende yazdım.
Bosanacaksın.
Bunu yazanlara da kimsesiz kalmaktan korkuyorum diyorsun, kocan senın kimsen degıl sahibın. Sabıhınden kurtulup birey olacaksın kolelıgın bitecek.
Bu sefer de alıstım diyorsun.

Yazıyor herkes bende yazdım.
Bosanacaksın.
Bunu yazanlara da kimsesiz kalmaktan korkuyorum diyorsun, kocan senın kimsen degıl sahibın. Sabıhınden kurtulup birey olacaksın kolelıgın bitecek.
Bu sefer de alıstım diyorsun.
Evet nerden tutsam elimde kalıyor hiçbir zaman cesaret edemicem bu hayat böyle sürüp gidecek buraya yazmam hataydı

davayı aç açmazsan ben açarım de. o zaman durumlar değişir :KK16::KK48:
Eğer blöf yaparsanız sen açmazsan ben açarım filan diye karşı taraf bunu anlıyabiliyor inanın ki karşısındaki kadının gerçekten gidip gidemeyeceğini sözleri değil davranışları gösterir o yüzden çok bişey değişeceğini sanmıyorum ama eşinin Bi daha dönme demesi çok çirkin insan karısına böyle Bi laf der mi çok bozulurdum bana yapılsa

Sen hastayken senı hastaneye goturmeyen, ustune ustluk aksam misafir gelecek dıyen adam ıcın ailene neden gitmemezlık ediyosun, baban yarın Allah gecınden versın ölse gitse gormedıgınle kalacaksın. Senın de evlatların var yarın sana kocam ozluyor dıyıp gelmeseler uzulmez mısın, anne baba hakkını dusun dedik diye mı Begenmedın yorumlarımızı?
Canın sagolsun, boyle devam.

Back
X