• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aileme senede 15 gün izin.

Siz de bir zamanlar ailenizle cekirdek aileydiniz. Bugun kocanizla sorun olsa aile var. Pes.
aileme güvenip evlenmedim ki aileme güvenip boşanayım...hiç niyetim yok şu anda ama öyle bir karar alsam , boşansam , en son ailemin haberi olur...ne onları üzerim ne de tereddüt ederim, yeni düzenimi dört dörtlük kurar öyle söylerim adresim şudur diye...eşim de bilir bunu ve bana ona göre davranır...yani bizde kimse kimseye saygısızlik yapamaz, baski kuramaz, nasilsa gidecek yeri yok diyip saçmalayamaz...hele kök aileyle iliskilerde kimse kimseye karışmaz....ileride kizimin da bu kadar güçlü ve mutlu olabilmesi için elimden gelen maddi manevi yatırımı da fazlasiyla yapıyorum siz merak etmeyin...

Ee eski çekirdek ailenizi özlemiyor musunuz mesela? Yeni aileye transfer olunca eskisi siliniyor

anneme kızgınım şu ara pek özlemiyorum, babamı da özleyince market yapıp corona bahanesiyle kapıdan görüp kaçıyorum, kimsenin evinde yatılı kalmaktan da hoşlanmam zaten,bu yüzden her yaz eşim ve çocuk için uzun süre yazlıkta onlarla kalmak zordu benim için normalde de, bu yıl iyi oldu uzak kalmak

Bizim ailelerimiz farklı ülkelerde yaşıyor, biz iki ülkeden de farklı üçüncü bir ülkede yaşıyoruz. Geçen kış daha 6 aylık evliydik eşim kendi ülkesine gitti ailesini gördü, ben Türkiye' ye geldim kendi ailemi gördüm 3 hafta kaldım. Şu an Türkiye'den 8500km uzakta yaşıyorum ve kısıtlı süreli tatilimi tabii ki kendi ailemde değerlendireceğim eşimden ayrı kalmayayım diye düşünemem açıkçası, Türkiye' ye yakın bir ülkeye taşınırsak o zaman değerlendiririz bu mevzuyu bir daha. Eşim de bana ailene şu kadkar gün gideceksin diye kısıtlama yapamaz yani ne münasebet. Nasıl izin veriyorsunuz buna?
Ne
Bizim ailelerimiz farklı ülkelerde yaşıyor, biz iki ülkeden de farklı üçüncü bir ülkede yaşıyoruz. Geçen kış daha 6 aylık evliydik eşim kendi ülkesine gitti ailesini gördü, ben Türkiye' ye geldim kendi ailemi gördüm 3 hafta kaldım. Şu an Türkiye'den 8500km uzakta yaşıyorum ve kısıtlı süreli tatilimi tabii ki kendi ailemde değerlendireceğim eşimden ayrı kalmayayım diye düşünemem açıkçası, Türkiye' ye yakın bir ülkeye taşınırsak o zaman değerlendiririz bu mevzuyu bir daha. Eşim de bana ailene şu kadar gün gideceksin diye kısıtlama yapamaz yani ne münasebet. Nasıl izin veriyorsunuz buna?
Ne kadar güzel. Benim eş secimim maalesef çok üzgünüm:(

Öncelikle herkese merhaba. Başkalarına gore belkide benim derdim dert değildir ama benim için büyük bir dert eşim aileme senede 15 gün izin veriyor uzak şehirlerde yaşıyoruz ve ben aileme çok bağlıyım çok duygusal naif biriyim.esimi cok seviyorum ama böyle yapması beni çok üzüyor ve bu konuda çok katı 16. Gün olursa geri dönme felan diyor sizden akıl istiyorum ne yapmaliyim
Güdülmeyi çok seviyormuşsunuz onu anladım. Ağzınızı kapatmaya, ezilmeye ve senede 2 ay kaynana görmeye devam

Ben senin yerinde olsam dönmezdim :)

Evet nerden tutsam elimde kalıyor hiçbir zaman cesaret edemicem bu hayat böyle sürüp gidecek buraya yazmam hataydı
Eşinizi alın karşınıza, iki kahve yapın oturun ve iki mantıklı birey gibi konuşun. Bu durumdan dolayı mutsuz olduğunuzu belirtin. Eşlerin birbirini yönetmeye çalışan iki insan değil, bir gemiyi yürüten yol arladaşı olması gerektiğini söyleyin. Eşler hem sevgili, hem en iyi arkadaş hem de dertleşebileceğin dert ortağı olmalı.
Hiç birinizin ailesinin birbirine üstünlüğü yok. Güzellikle eşitlik konuşun.

Öyle şey mi olurmuş hasta olsa ailenize bişey olsa senede 15 gün mü dicek çok saçma yüz verme dişini göster biraz

Öncelikle herkese merhaba. Başkalarına gore belkide benim derdim dert değildir ama benim için büyük bir dert eşim aileme senede 15 gün izin veriyor uzak şehirlerde yaşıyoruz ve ben aileme çok bağlıyım çok duygusal naif biriyim.esimi cok seviyorum ama böyle yapması beni çok üzüyor ve bu konuda çok katı 16. Gün olursa geri dönme felan diyor sizden akıl istiyorum ne yapmaliyim
Muallime nikli üyelerde hep bu durum oluyor. Eşleri aşırı odun oluyor nedense kusura bakma genelleme oldu ama valla kocana yeni beyin takamayiz sen kimsin deyip kalcan mecbur

Eşinizi alın karşınıza, iki kahve yapın oturun ve iki mantıklı birey gibi konuşun. Bu durumdan dolayı mutsuz olduğunuzu belirtin. Eşlerin birbirini yönetmeye çalışan iki insan değil, bir gemiyi yürüten yol arladaşı olması gerektiğini söyleyin. Eşler hem sevgili, hem en iyi arkadaş hem de dertleşebileceğin dert ortağı olmalı.
Hiç birinizin ailesinin birbirine üstünlüğü yok. Güzellikle eşitlik konuşun.
Eşim maalesef kadın ve erkeğin eşit olduğuna inanan biri değil hatta şiddetle karşı. Hatta haberlerde kadın cinayeti görünce kim bilir oda ne yapmıştır diyen biri maalesef ben bunları çok geç gördüm anladım

Eşim maalesef kadın ve erkeğin eşit olduğuna inanan biri değil hatta şiddetle karşı. Hatta haberlerde kadın cinayeti görünce kim bilir oda ne yapmıştır diyen biri maalesef ben bunları çok geç gördüm anladım

Sonuçta gördünüz, anladınız ama değil mi? Eğitimli öğretmen bir kadının kendine sırf bir deftere imza attı diye bir ömür kölelik çekmeyi reva görmesini anlayamıyorum.

Ve sne onunla yaşamaya devam ediyorsun

Ya bu kadar pasif olmayın lütfen. Kendinize bu kadar kötülük yapmayın. Biraz gözünü korkutun. Çocuk var mı.

Back
X