• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aileme senede 15 gün izin.

O da ailesini de senede 15 gün görüyorsa mesele yok. Ama öteki türlüyse çifte standarda gelemezdim ben.

Yeni evliyiz daha öyle uzun görevi henüz olmadi ama olunca onun ailesine gideceğimi soyluyor
Bunun kararını nasil eşiniz verebilir?! Istediğiniz yerde kalirsiniz, ayrica kendi evinizde neden tek başınıza kalamıyorsunuz? Ya bu insanin böyle olmadığını yeni farketmediniz heralde. Sizi bastırmış, izin vermeyin lütfen göz yummayın tehditlerine

Bacım kusura bakma sana da ağız tadıyla bi hava attırmadık , ben de kendime 👎 bundan yapiyorum tamam ben inandım kocan seni çok seviyor, deli seviyor 😂 Zalımsınız kk kadınları neden inanmıyorsunuz özlüyor kocası ondan göndermiyor gelen giden misafire hizmet etsin diye değil 😂

Onlarda uzak şehirde normal zamanlarda hemen hemen aynı sayılır bir ayı gecmez senede. Ama eşim asker 2 3 aylık göreve gittiği zaman kendi ailesine gitmemi istiyor
onun ailesinde bulunma süreniz gayet esnek yani, 1 ay civarı diyorsunuz 28 gün veye 36 gün gibi bir sınır yok, sizinki ise net: 15 gün, yoksa geri gelme...Bir de o görevdeyken onun ailesinde kalıyorsunuz ve anladığım kadarıyla bunların hepsini doğal karşılıyorsunuz...nickiniz muallime , gerçekten öğretmen misiniz ?ona gore yorum yapicam

Boşanma durumunda niye kimsesiz kalıcam diyorsun ki? Ailen arkanda olmaz mı? He zaten bu tarz durumlarda arkanda durmayacak bir ailen varsa max.15 gün gidiyor olman isabet olur. Tabii takoz eşin dedi diye değil...
Babam durmaz benim uzulmemin sebebi annem ve kardeşim icin

onun ailesinde bulunma süreniz gayet esnek yani, 1 ay civarı diyorsunuz 28 gün veye 36 gün gibi bir sınır yok, sizinki ise net: 15 gün, yoksa geri gelme...Bir de o görevdeyken onun ailesinde kalıyorsunuz ve anladığım kadarıyla bunların hepsini doğal karşılıyorsunuz...nickiniz muallime , gerçekten öğretmen misiniz ?ona gore yorum yapicam
Doğal karşılamıyorum çok üzülüyorum tartışıyorum ama asla geri adım atmıyor buraya yazmanin sebebide sizlerden akil almak. Çalışmıyorum şuanda

Öncelikle herkese merhaba. Başkalarına gore belkide benim derdim dert değildir ama benim için büyük bir dert eşim aileme senede 15 gün izin veriyor uzak şehirlerde yaşıyoruz ve ben aileme çok bağlıyım çok duygusal naif biriyim.esimi cok seviyorum ama böyle yapması beni çok üzüyor ve bu konuda çok katı 16. Gün olursa geri dönme felan diyor sizden akıl istiyorum ne yapmaliyim
Boşanırsan kıdem tazmitanı da verecek mi ?

Doğal karşılamıyorum çok üzülüyorum tartışıyorum ama asla geri adım atmıyor buraya yazmanin sebebide sizlerden akil almak. Çalışmıyorum şuanda
tatlım bak ben hem eşimin ailesiyle hem benimkilere aynı şehirde yaşıyorum , şu aralar annemle çok didistiğimiz için eşim gidelim diye yalvarmasına rağmen ( denize 0 , muazzam bir yazlıkları var , beleşe tatil yapıyor her sene uyanik :-)) aylardir koronodan dolayı ihtiyaçlarını uzaktan görerek mesafeli duruyorum ve gitmiyorum, eşim kendi ailesiyle görüşüyor mu bilmiyorum bile çünkü onları haklı sebeplerle sıleli 10 yil oldu, kendi anasıni ister görür ister görmez ama bana sen de gel bile diyemez...ve çekirdek aile olarak çocuğumuzla çok da mutluyuz kendi evimizde....yani şu aile meselelerini çözün artik kafanizda, kendiniz bir aile olun, daha mutlu olacaksaniz gör

Benim eşimde öyle çok özlüyorum dayanamıyorum diyo izin vermiyor üç buçuk yıl oldu gitmedim annem geldi ben seneye gidecem inşallah vuruş kardeş izin verirse 😂
Uc bucuk yil ailene gitmiyorsun neymis esin dayanamiyormus. Ölüm var kardesim sonra cooook kafani taslara vurursun. Cok uzucu bir de gulerek anlatmaniz. Kizim var umarim bana bunu yapmaz. Ayrica hamilesin ne ekersen onu bicersin

tatlım bak ben hem eşimin ailesiyle hem benimkilere aynı şehirde yaşıyorum , şu aralar annemle çok didistiğimiz için eşim gidelim diye yalvarmasına rağmen ( denize 0 , muazzam bir yazlıkları var , beleşe tatil yapıyor her sene uyanik :-)) aylardir koronodan dolayı ihtiyaçlarını uzaktan görerek mesafeli duruyorum ve gitmiyorum, eşim kendi ailesiyle görüşüyor mu bilmiyorum bile çünkü onları haklı sebeplerle sıleli 10 yil oldu, kendi anasıni ister görür ister görmez ama bana sen de gel bile diyemez...ve çekirdek aile olarak çocuğumuzla çok da mutluyuz kendi evimizde....yani şu aile meselelerini çözün artik kafanizda, kendiniz bir aile olun, daha mutlu olacaksaniz gör
Siz de bir zamanlar ailenizle cekirdek aileydiniz. Bugun kocanizla sorun olsa aile var. Pes.

Ee eski çekirdek ailenizi özlemiyor musunuz mesela? Yeni aileye transfer olunca eskisi siliniyor falan mı?

Bizim ailelerimiz farklı ülkelerde yaşıyor, biz iki ülkeden de farklı üçüncü bir ülkede yaşıyoruz. Geçen kış daha 6 aylık evliydik eşim kendi ülkesine gitti ailesini gördü, ben Türkiye' ye geldim kendi ailemi gördüm 3 hafta kaldım. Şu an Türkiye'den 8500km uzakta yaşıyorum ve kısıtlı süreli tatilimi tabii ki kendi ailemde değerlendireceğim eşimden ayrı kalmayayım diye düşünemem açıkçası, Türkiye' ye yakın bir ülkeye taşınırsak o zaman değerlendiririz bu mevzuyu bir daha. Eşim de bana ailene şu kadar gün gideceksin diye kısıtlama yapamaz yani ne münasebet. Nasıl izin veriyorsunuz buna?

Bizim ailelerimiz farklı ülkelerde yaşıyor, biz iki ülkeden de farklı üçüncü bir ülkede yaşıyoruz. Geçen kış daha 6 aylık evliydik eşim kendi ülkesine gitti ailesini gördü, ben Türkiye' ye geldim kendi ailemi gördüm 3 hafta kaldım. Şu an Türkiye'den 8500km uzakta yaşıyorum ve kısıtlı süreli tatilimi tabii ki kendi ailemde değerlendireceğim eşimden ayrı kalmayayım diye düşünemem açıkçası, Türkiye' ye yakın bir ülkeye taşınırsak o zaman değerlendiririz bu mevzuyu bir daha. Eşim de bana ailene şu kadar gün gideceksin diye kısıtlama yapamaz yani ne münasebet. Nasıl izin veriyorsunuz buna?
Bende yurt dışındayım uygun bilet bulduğumda istediğim zaman gidip gelirim.Gidesim geldiğimde yanında kalsam bile ona bir faydam olmaz bunun farkında hiç sesini çıkartmaz

Ne sacma ! 1 haftsdir geldik ailemin yanina.Pazartesi esimi gondericem.Ben cocuklarla burda devam bayrama kadar.16
Gune kadar kalin bakalim.Erkeklik tasliyor gibime geldi.Benim sozum geçer tribi

Back
X