- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.420
- 798
- Konu Sahibi Yorulmusanne
-
Cok tesekkür ederim allah razı olsun yok degil iz Ankarada bunu düşünmeniz yeter SagolunHiçbir evlat annesine yük olmaz.
Ha söylenir falan ama yük asla olamaz.
Sizin yerinizde olsaydım gitmezdim, eşime iki yumurta kırdırır yerdim.
Ankara’daysanız seve seve yemek yollarım size.
2 küçük çocuğum var, yemekte titizliğim hat safhadadır, güvenebilirsiniz.
Canı gönülden söylüyorum.
Valla ben bu işten de yorum yazanlardan da hiçbişey anlamadım insanın annesi yahu annesi kadın hamile düşük riski var karnı aç bebek ölebilir burdaki yorum yazan bazı kadınların anneleri dogurup atmış galiba banane karnindaki ölürse ölsün ben yeterki yemek yapmiyim geber açlıktan pis hamile mi desin kadına. Ayrıca annesi de yaşlanıp kızına muhtaç olabilir o zaman kızı annesine bir ay baksin sonra sırtımda yüksün diyip aç bıraksınAnnem de beni yük olacak görecekse, öleyim daha iyi.
Zaten bana böyle bir şey dese asla bir daha orada değil yemek yemek 1 bardak su içmem. Yüzüme hasret kalır
Kadının en büyük düşmanı kadınBizim millet ne kaprisli ve nazli yahu.
Evden veya belirli birseyden tiksiniyorsaniz o belirli seyi kullanmayin cöpe atin evi temizleyin vs..
Hergün yemek yapmak bunaltir insani.
Annenize hak verdim. Hem ne var öyle söylemisse.. aradaki samimiyete göre degisir zaten.
Demek evine cöreklenmis miymiy önüne bekliyorsun herseyi o yüzden bikmis kadin.
Ne avrupada hamile bir kadin bukadar naz yapmaz ne eski jenerasyonda ki anneniz gibi kadinlar.
Bende yapmam. O yüzden iyi demis anneniz.
Kendi basinizin caresine bakin.
Cocuk doguruyorsaniz sorumluluklar size ait. Ne o öyle maddi manevi ailerden ölene kadar beklenti icinde oluyor bizim millet anlamam..
Otur evinde yap yemegini ye. Zor olmaz incinmezsin merak etme
Biz de calisiyorduk, ustelik evimiz Avrupa yakasinda, esimin işi anadolu yakasindaydi, bir sekilde hallediliyor yani alti üstü bir tabak yemek icin annnem dahil kimseye yuk olmak istemezdimEsim de bende calısıyorum zaten sabahtan akşama kadar yokum sadece akşam o gün için ne yapmıs sa bir tabak ve bizim için yapılan bir ceşit yok inanın ne varsa yiyoruz
Ben de hayretle okudum yorumları. Herhalde bekar, hamile kalmamış, bebek kaybetmemiş ya da ben çektim herkes çeksin kafasında insanlar... hiçbir şey olmasa hormonal değişimler bozuyor kafayı. İlk üç ay ben anca yemek yapabildim hep yatıyordum mesela. Belki sen depar atıyordun ama bu benim bünyem. Konuya uygun tavsiye verilmeli. Yok nazlısın yok kaprislisin... bunlar hep kötü kalptenKadının en büyük düşmanı kadın
İnsanlar cok cok anlayışsız ve saygısız ama kimse unutmamalı kul kınadığını yasamadan ölmezmiş bende hata bende kesinlikle dedim bunları okuyunca tesekkür ederimValla ben bu işten de yorum yazanlardan da hiçbişey anlamadım insanın annesi yahu annesi kadın hamile düşük riski var karnı aç bebek ölebilir burdaki yorum yazan bazı kadınların anneleri dogurup atmış galiba banane karnindaki ölürse ölsün ben yeterki yemek yapmiyim geber açlıktan pis hamile mi desin kadına. Ayrıca annesi de yaşlanıp kızına muhtaç olabilir o zaman kızı annesine bir ay baksin sonra sırtımda yüksün diyip aç bıraksın
Rica ederim umarım bulantılarınız geçer ve sağlıklı gebelik geçirirsiniz anneniz zorlaniyo olabilir tamam yaşlı olabilir ama hamile kızına sırtımda yuksun denmez vicdana sığmaz bu bi çözüm bulalım mi denebilir bazen makarna yapsam kahvaltılık yesek olur mu zor geliyo her gün yemek yapmak denebilir. Annenizin aynısı başına gelse annenize sırtımda yuk yazsanız buraya laf demeyen kalmaz ama. Siz üzülmeyin başka çözümler bulmaya çalışın zamanla geçer inşallah burdaki kadınlar kendileri aynı iyiliği ve merhameti goremedikleri için böyle davraniyoİnsanlar cok cok anlayışsız ve saygısız ama kimse unutmamalı kul kınadığını yasamadan ölmezmiş bende hata bende kesinlikle dedim bunları okuyunca tesekkür ederim
Kesinlikle haklısınız insanlar çok kötü kalpli herkesin hamileliği farklı kadın bulandıran ölüyorum diyo. Hamile kadının annesinden bikac yemek ay yemek istemesinde ne şımarıklık kapris olabilirBen de hayretle okudum yorumları. Herhalde bekar, hamile kalmamış, bebek kaybetmemiş ya da ben çektim herkes çeksin kafasında insanlar... hiçbir şey olmasa hormonal değişimler bozuyor kafayı. İlk üç ay ben anca yemek yapabildim hep yatıyordum mesela. Belki sen depar atıyordun ama bu benim bünyem. Konuya uygun tavsiye verilmeli. Yok nazlısın yok kaprislisin... bunlar hep kötü kalpten
Evlatdan aileye hiç bir zaman yük olmaz diyecektim de demeyeyim annen açık açık söylemiş ne denir bilemedim ama bu biraz mecburiyet ya evde durcan eşin 3 öğünlük yemek yapacak yada annen yapcak evinde yicenMerhaba ben 15 haftalık hamileyim 7. Haftadan beri yemek yapamadığım için anemlerde yiyoruz esim ve ben evimden iğreniyorum bu durumu yasayan biri olarak cok zor daha öncede 1 gebelik geçirdim dogum yaptım ve bebeğimi kaybettim belli bir süre gecince tekrar bebek istedik önceki gebeliğimde de annem de 5 ay yemek yemiştik ben isteyerek yapmıyorum bu durumu ama annem bana yük oluyorsun sırtımdasın diyo bizde esinle elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya calısıyoruz ne istese yapıyoruz ama yeterli olmuyo demek ki cok üzülüyorum sanki fazlalık gibi hissediyorum lokantalar dan iğrenmesem orada yiyecem oradan da iğreniyorum gitmem artık diyorum gitmeyince de arıyo gel ne yapacam bilmiyorum
Ahhh ben sana kıyamam ya.Bak şimdi daha çok üzüldüm bir fmf hastası olarak.Annene de kızdım.Hem sorunlu hamilelik hem fmf..Fmf atağı nedir bilirim, birde hamilelikle birleşinceBedenen ve navevi diyo bedenen ayakları agırıyo ben evi süpürüyorum egilemiyo manevi olarakta ben sürekli kusmam karnım iğneler den mosmor hergün bir avuc ilaç kullanıyorum bide fmf hastasıyım onun atakları oluyo onları görüyo üzülüyormus
Merhaba ben 15 haftalık hamileyim 7. Haftadan beri yemek yapamadığım için anemlerde yiyoruz esim ve ben evimden iğreniyorum bu durumu yasayan biri olarak cok zor daha öncede 1 gebelik geçirdim dogum yaptım ve bebeğimi kaybettim belli bir süre gecince tekrar bebek istedik önceki gebeliğimde de annem de 5 ay yemek yemiştik ben isteyerek yapmıyorum bu durumu ama annem bana yük oluyorsun sırtımdasın diyo bizde esinle elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya calısıyoruz ne istese yapıyoruz ama yeterli olmuyo demek ki cok üzülüyorum sanki fazlalık gibi hissediyorum lokantalar dan iğrenmesem orada yiyecem oradan da iğreniyorum gitmem artık diyorum gitmeyince de arıyo gel ne yapacam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?