- 11 Aralık 2018
- 1.798
- 6.744
- 158
- Konu Sahibi Yorulmusanne
-
Sordun mu kendisine?Bunalmış olabilir niye demiyorum arayıp gel diye ısrar etmesine aklım ermiyor
Ben hamile kalmadan önceki aile ilişkilerinizi merak ettim açıkçası çünkü bir anne durduk yere böyle birşey söylemez
Aylık minimum mutfak masrafının 1000 lira olduğunu düşünürsek sizin de bu değerlerde aylık alışveriş yada başka birşey verebilirdiniz annenize
Kayınvalide konusuna zaten çok şaşırdım eşiniz ne diyor bu duruma belki de kayınvalidenin tutumuna rağmen eşiniz sizin ailenize yeterince saygı ve minnet duymuyorsa anneniz kendisini kullanılmış hissetmiş bile olabilir hani iyi günde akıllarına gelmem ama kötü günde kapımdan ayrılmazlar vs gibi
Ha ben olsam ne yapardım kendimi bu duruma düşürmezdim sonuçta mideniz bulandigkna göre pek fazla birşey de yiyemiyorsunuz eşiniz de kendi basının çaresine bakabilirdi anneniz burda yorulan taraf
Esim sürekli Allah razı olsun anne gibi mi nette normalde ilişkimiz annemle arkadas gibiydi ben bu bebegime hergün iğne vuruluyorum bu bile annemi üzüyor yıpratıyor galiba evet mutfak masfafının dediğiniz kadarını karsılamaya calısıyorumBen hamile kalmadan önceki aile ilişkilerinizi merak ettim açıkçası çünkü bir anne durduk yere böyle birşey söylemez
Aylık minimum mutfak masrafının 1000 lira olduğunu düşünürsek sizin de bu değerlerde aylık alışveriş yada başka birşey verebilirdiniz annenize
Kayınvalide konusuna zaten çok şaşırdım eşiniz ne diyor bu duruma belki de kayınvalidenin tutumuna rağmen eşiniz sizin ailenize yeterince saygı ve minnet duymuyorsa anneniz kendisini kullanılmış hissetmiş bile olabilir hani iyi günde akıllarına gelmem ama kötü günde kapımdan ayrılmazlar vs gibi
Ha ben olsam ne yapardım kendimi bu duruma düşürmezdim sonuçta mideniz bulandigkna göre pek fazla birşey de yiyemiyorsunuz eşiniz de kendi basının çaresine bakabilirdi anneniz burda yorulan taraf
Esim de bende calısıyorum zaten sabahtan akşama kadar yokum sadece akşam o gün için ne yapmıs sa bir tabak ve bizim için yapılan bir ceşit yok inanın ne varsa yiyoruzHamileliğimde 9 ay mutfaga giremedim, esim yemek yaptı salona getirdi yedim, kimseye de gitmeyi dusunmedim, yalniz degilsiniz ki esiniz var, esiniz dururken annenize her gun yemek yaptirmaniz zoruna gidiyordur
Bende asla yemem A S L AHamilelik hassasiyet oluşturabilir ama evinden tiksinen hamile de , ‘bana yük oluyorsunuz’ diyen anne de ilk kez duyuyorum .
Kusa kusa otururum evimde, yine gitmem .
Bedenen ve navevi diyo bedenen ayakları agırıyo ben evi süpürüyorum egilemiyo manevi olarakta ben sürekli kusmam karnım iğneler den mosmor hergün bir avuc ilaç kullanıyorum bide fmf hastasıyım onun atakları oluyo onları görüyo üzülüyormusmaddi olarakmi yuk diyor manevi olarak mi?
bana kalsa evladima her ikisi icinde yuksun demem ama saglik sorunu falanmi var acaba yani yemek yaparken yoruluyor zorlaniyor olabilir mi ?
Basınız sagolsunBende hamileyim ; Annemi çok daha yeni kaybettim ablam çalışıyor Kayınvalidem şehir disinda.. Temizlik vs konilarda çok zorlandım destek aldık yardımcı geliyor.. Yeri geliyor her gün yeri geliyor bir hafta hicbirsey pisirmiyorum Eşim yumurta kirmamis adam Mecbur girdi yemek yaptı .. Sizin durumunuzu çok çok çok iyi anlıyorum ama kendinize başka careler üretin anneniz artık ne sebeple olursa olsun size bilgi vermiş Ben olsam asla gitmezdim
beden yorgunlugu daha agir basiyordur sanirim annemden biliyorum corba karistirirken bile zorlaniyor bazen cogu zaman bu yuzden kendine yemek bile yapmiyor.Bedenen ve navevi diyo bedenen ayakları agırıyo ben evi süpürüyorum egilemiyo manevi olarakta ben sürekli kusmam karnım iğneler den mosmor hergün bir avuc ilaç kullanıyorum bide fmf hastasıyım onun atakları oluyo onları görüyo üzülüyormus
Bahsetmiyorum aslında aileden gecen bi hastalık babamda da varbeden yorgunlugu daha agir basiyordur sanirim annemden biliyorum corba karistirirken bile zorlaniyor bazen cogu zaman bu yuzden kendine yemek bile yapmiyor.
rahatsizliginizi cokmu yansitiyorsunuz acaba?
annem aksama kadar oram agriyo buram agriyo der sag elinin bas parmagindan baslar ayak parmagina kadar yatana kadar her dk bi yerim agriyo der psikolojik olarak benide cokertiyo mesela bu durum yanimda biri surekli hastaliktan bahsediyo cunku
sizdede mi boyle acaba
Bide ben iyi oldugumda gidiyorum evini temizliyorum halıların robotluyorum bedenen yorulmuş evetbeden yorgunlugu daha agir basiyordur sanirim annemden biliyorum corba karistirirken bile zorlaniyor bazen cogu zaman bu yuzden kendine yemek bile yapmiyor.
rahatsizliginizi cokmu yansitiyorsunuz acaba?
annem aksama kadar oram agriyo buram agriyo der sag elinin bas parmagindan baslar ayak parmagina kadar yatana kadar her dk bi yerim agriyo der psikolojik olarak benide cokertiyo mesela bu durum yanimda biri surekli hastaliktan bahsediyo cunku
sizdede mi boyle acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?