- 2 Mayıs 2025
- 25
- 1
- 1
- 22
- Konu Sahibi harrypotter-
-
Maalesef geri dönsen de sana karşı olan tavrı değişmeyecektir. Bugün neyse yarın da öyle devam edecektir. Ailen de arkandaymış bence kararlı dur ondan vazgeçebileceğini ayrılabileceğini anlasın. Geri döneceksen bile biraz zaman geçmesini bekle.Arkadaşlar daha öncede yazmıştım şimdi bir üstünden geçicem bayramda sorun yaşadık üzerinden biraz zaman geçince benim ailem dahil oldu ve bize çok güzel akıl verdi hatta benim kendi babam bana değil eşime babalık yaptı o derece hiç bir şey düzelmedi üstüne o günden beri her sinirlenişinde boşanma lafını açtı sonra pişman oldu hepsinde ciddiye alırsam dönüşü olmayacağını söyledim almadım en son söyledi bende artık anneme açtım konuyu ne yapmam lazım diye oda oyuncak değil bu artık ne yapmaya çalışıyor diye eşimi aramış ona düzelmeyecek bir şey yok sadece zaman demiş bana hala aynı konuştu annem de babama açmış konuyu beni gelip aldılar babam artık dönüşü yok ben elimden geleni yaptım daha ne yapım içim rahat etmeye etmeye seni o gün orda bıraktım ona babalık yaptım bende seni çöpten bulmadım yeter hiç bir şekilde konuşmaya bile gelmesin diyor ne yapmalıyım sizce
Babanız haksız mı?babam artık dönüşü yok ben elimden geleni yaptım daha ne yapım içim rahat etmeye etmeye seni o gün orda bıraktım ona babalık yaptım bende seni çöpten bulmadım yeter hiç bir şekilde konuşmaya bile gelmesin diyor
İşte böyle beklemeli miyim babam hemen boşanmam gerektiğini söylüyorMaalesef geri dönsen de sana karşı olan tavrı değişmeyecektir. Bugün neyse yarın da öyle devam edecektir. Ailen de arkandaymış bence kararlı dur ondan vazgeçebileceğini ayrılabileceğini anlasın. Geri döneceksen bile biraz zaman geçmesini bekle.
Babam haklı bunu biliyorum ama çok severek evlendim bu olaylarda sevgim ağır basmıyor ama hala var bu yüzden bir süre böyle mi olması lazım beklemeli miyim yomsa babamın dediği gibi hemen boşanmalı mıyımAnne babanızın da derdi olmuş artık bu.
Babanız haksız mı?
Aileme şiddet olayını söylemedimBirincisi aranızdaki saygıyı çok çabuk tuketmissiniz ki bence en önemli seylerden biri bu.
ikincisi kendi ailenizi olaya çok dahil etmişsiniz.Aileler herşeyi bilirlerse olaylar içinden cikilmaz hal alır.tam olarak kendi kararınızı veremezsiniz.hep yönlendirirler.
3. Cusu ve en önemlisi şiddet gormussunuz.simdi ailenizi razı edip geri dönerseniz daha beterini yapmayacağı dan emin olabilecek misiniz.
Bence bir süre ara verip kafanizi iyice toparlayıp sicagi sicagina iyi veya kotu karar vermeyin
Aslında ailemi dahil etmedim aksine onun ailesi daha çok dahil ama annem illaki sesimden dahi anlıyor bayramdaki olayı da anlatmadım bile babam bir sıkıntı mı var diye bir gün akşam yatacakken çıktı geldi öyle konuştuk gelceğinden haberim bile yoktu bu olayda da eşim sinirine yenik düşüp sürekli boşanmayı öne sürğnce bende ki sabır 1 ayda 8 oldu boşanmayı söylediği mecbur birini ciddiye aldım ve anneme ne yapmam gerektiğini sordum oda bir anne olarak ben olsam da aynısını yapardım sürekli boşanmayı söylemek çocuk oyuncağı gibi gidip geri gelmezse aklım sende kalıyo her saniye diye babama anlattıBirincisi aranızdaki saygıyı çok çabuk tuketmissiniz ki bence en önemli seylerden biri bu.
ikincisi kendi ailenizi olaya çok dahil etmişsiniz.Aileler herşeyi bilirlerse olaylar içinden cikilmaz hal alır.tam olarak kendi kararınızı veremezsiniz.hep yönlendirirler.
3. Cusu ve en önemlisi şiddet gormussunuz.simdi ailenizi razı edip geri dönerseniz daha beterini yapmayacağı dan emin olabilecek misiniz.
Bence bir süre ara verip kafanizi iyice toparlayıp sicagi sicagina iyi veya kotu karar vermeyin
Bi kere yapan hep yapar! Bu yüzden bir şey olmuyorsa olmuyodur zorlamanın gereği yok bence.İşte böyle beklemeli miyim babam hemen boşanmam gerektiğini söylüyor
bir evlilikte boşanma lafı geçiyorsa sonunda gerçekleşir boşanırlar. Şimdi mi yoksa 5-10 yıl sonra kucağınızda çocukla mı daha iyi onu düşünün.Aslında ailemi dahil etmedim aksine onun ailesi daha çok dahil ama annem illaki sesimden dahi anlıyor bayramdaki olayı da anlatmadım bile babam bir sıkıntı mı var diye bir gün akşam yatacakken çıktı geldi öyle konuştuk gelceğinden haberim bile yoktu bu olayda da eşim sinirine yenik düşüp sürekli boşanmayı öne sürğnce bende ki sabır 1 ayda 8 oldu boşanmayı söylediği mecbur birini ciddiye aldım ve anneme ne yapmam gerektiğini sordum oda bir anne olarak ben olsam da aynısını yapardım sürekli boşanmayı söylemek çocuk oyuncağı gibi gidip geri gelmezse aklım sende kalıyo her saniye diye babama anlattı
Sevginizin karşılığı yok ama. Böyle devam ederseniz sevginin saygının ne olduğunu unutursunuz, kırıntılarla idare eden birine dönüşürsünüz. Bundan daha kötü ne biliyor musunuz, bu adamlar böyle kadınlara saygı duymuyor. Vefa falan umurlarında olmuyor, dediğim dedik höt zöt kadınlara aşık olup defolup gidiyorlar. O kadının bir dediğini de ikiletmiyorlar. Aşk dediğin insanın başına sadece bir kez gelmiyor. Burada ikinci evliliğini yapmış ve çok mutlu olan kaç tane üye var. Sevildikleri değer gördükleri adamlarla yeniden aile kurmuş çoluk çocuk sahibi olmuşlar.Babam haklı bunu biliyorum ama çok severek evlendim bu olaylarda sevgim ağır basmıyor ama hala var bu yüzden bir süre böyle mi olması lazım beklemeli miyim yomsa babamın dediği gibi hemen boşanmalı mıyım
Ailen ikna edilecekse ikna etmesi gereken kişi sen değilsin yalnız. Eğer kocan seni gerçekten seviyorsa bir zahmet o ikna etsinArkadaşlar daha öncede yazmıştım şimdi bir üstünden geçicem bayramda sorun yaşadık üzerinden biraz zaman geçince benim ailem dahil oldu ve bize çok güzel akıl verdi hatta benim kendi babam bana değil eşime babalık yaptı o derece hiç bir şey düzelmedi üstüne o günden beri her sinirlenişinde boşanma lafını açtı sonra pişman oldu hepsinde ciddiye alırsam dönüşü olmayacağını söyledim almadım en son söyledi bende artık anneme açtım konuyu ne yapmam lazım diye oda oyuncak değil bu artık ne yapmaya çalışıyor diye eşimi aramış ona düzelmeyecek bir şey yok sadece zaman demiş bana hala aynı konuştu annem de babama açmış konuyu beni gelip aldılar babam artık dönüşü yok ben elimden geleni yaptım daha ne yapım içim rahat etmeye etmeye seni o gün orda bıraktım ona babalık yaptım bende seni çöpten bulmadım yeter hiç bir şekilde konuşmaya bile gelmesin diyor ne yapmalıyım sizce
Evet baban haklı.İşte böyle beklemeli miyim babam hemen boşanmam gerektiğini söylüyor
Sebep?Aileme şiddet olayını söylemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?