- 12 Ekim 2020
- 110
- 82
- 48
- 39
- Konu Sahibi Gulumsehayata85
iyi günler arkadaşlar Bir sıkıntım var ben 2015 yılında kanser oldum 29 yaşında iken çok zor dönemler geçirdim İstanbul da çalıştığım için tedavim İstanbul da oldu ama annem ve babam yanıma gelmedi sebebi İstanbul çok büyükmüş İstanbul da yapmazlardı onlara göre. Ben salak tedavi gördükten sonra ailemin yanına memlekete tayin istedim öyle böyle derken 2022 oldu ama ben annemler kırgınım bir yıl tedavi gördüm ne manevi ne de maddi destek oldular hatta sadece iki bin tl verdi annem. bekar olduğum için annem sagolsun dediği şu olmuştu evlenince bir bilezik takacak dim onun yerine olsun dedi ailem.ilcede ben merkezde çalışıyorum kendim yaşıyorum Yaş oldu 36 hayatta en çok istediğim şey anne.olmak.doktorlara sordum.sorun yok olabilirsin dediler ama evlenecek kimse yok aslında benim ozguvensizligim var 8 yaşında iken tacize uğradım 4 ay boyunca okulda bundan sebebi ile sevgilim üniversite dönemine kadar olmadı o zaman da sevgilim beni aldattı o dönem kilolu idim ve fiziksel olarak çok güzel.degildim bana senin gibi çirkin birisi ile evlenecek.degilim demişti. Güvenim tamamen gitmis di sonra hastalanmadan önce de sevgilim vardı ben pek sevmesem de ailem çok istiyordu özellikle annem o da kanser olduğumu öğrenince beni bıraktı. hersey üst üste geldi şimdi ailemi sevemiyorum hasta iken gelmemesi benim canımı yakıyor kıskanmak değil ama yengem hamile iken ona 6 ay baktı ama bana gelemedi.Bende sadece birseyler yapmalarını istediğim için yani bir unut benim için birseyler yapması için evlenmek.icin kısmet bulmasını dedim ama annem kızım var diye.demekten çekiniyor.hastalandim ya şimdi ona göre.resmen ben hatalı mal.eksik mal gibi görüyor bekar kızım var demez annem.iki günde bir telefon edip nasılsın diye.sordugunda bütün annelik görevini yaptığını düşünüyor ben artık ailem.ile konuşmak istemiyorum en son kavga.ettik benim icin birsey yapmadığınız.kqc yıldır.bundan sonra bana telefon etmeyin kızınız olduğunu unutun dedim sadece ağladı sagolsun ağlamak ile beni daha kötü hissetmemi sağlıyor hasta iken bana dediği kelimeler ben yapamam ben bilmiyorum ben anlamam babam bir yıl boyunca sadece bir kez geldi yürümekte zorlandığım halde hastane içine daha gelmeden işini bitir ben seni bekliyorum dedi bir faydasını görmedim ailemi silmek ile hatamı ediyorum ama her eve gittiğimde aklıma gelip kavga ediyorum