• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailemim bitmek bilmeyen istekleri

NMB24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
2.908
4.975
48
yaaa kizlar sinirden uyuyamiyorum resmen.

ben 7 senedir calisiyorum. aileme bu zamana kadar en az 60 bin euro dan fazla param gecti. sürekli acliktan ölüyoruz diye acitasyon yapiorlar. oysaki gecen beraber hesapladik her ay 1.500 euro ellerine kalmasi lazim.... bu yüzden cok piskolojik destek aldim. ailem mutlu olsun diye her istediklerini aldim yaptim. düsünün benim dügün olcak daha gelinligim yok anneme kiyafet begendirmeye calisiyordum. yada evimin icini begenmiyorum hersey cok eski dedi annem 15 bin euro harcadim herseyini yeniden yaptim. bi sene gecmeden herseyi kirip döktüler inanmazsiniz kapilar bile rezil gibi delik desik. neyse kafanizi agritmiim... ha bide babam kumar bagimlisi.

gelelim bugunki olaya. oglum oldukdan sonra aileme acik acik söyledim bundan ötesi yok diye. ogluma birikim yapmak istiyorum dedim. babam büyük sözler verdi ben istemedigim halde her ay torunuma 30 eur vercem dedi ki vermiyor... neyse ay sonu yine acliktan ölüyoruz diye kapima dayandilar vermedim inat ettim. ama illa ne yapip edip 150 eur aldilar. o gün babam bide botum yok kislik bot istiyorum dedi internetden ismarladik beraber 50 eur degerinde. dedim fatura icinde olur ödersin tamam.

neyse bugun ay basi gittim para lazim geri vere bilirmisiniz diye sordum 100 eur veriolar sadece eee 50 si nerde e onuda bota saycakmisim hediye olarak kabul ediomus. bak bak bak o an öyle sinir oldumki parladim. o esnada kardesim demesinmi babam daha dün yine kumara 200 eur yatirdi diye. ben baya saydirdim sesimi yükseltim. babam cvp vermedi ama rengi soldu.

tabi ben yine pismanim keske ödeseydim de babami kirmasaydim diyorum icimden simdi ama beni kullanmalarindan biktim. napicam ben simdi. biliyorlar esimin benim cok iyi kazandigimizi hersey bize yüklüyorlar cok bunaldim ama ya.

özür diliyorum cok cok uzun oldu ama bi yere icimi dökmem lazim.

Yaa aile içi borç çok çirkin

Babanın evlattan istemesi bana o kadar yabancı ki

Yorum falan yapamam ben buna

Yok avrupası, Antarktikası değil ki

Neden bu denli para veriyorsunuz korkularınız mı var ilerde başım sıkışırsa muhtaç olursam o zaman ne yaparım diye... bence öyle. Çok fazla düşünmeyin hayat bu ne olacağı belli olmuyor sizin kafanızda kurduğunuz gibide... bu zamana kadar yeterince yardım etmişsiniz hatta yardımı aşmış sömürülme aşamasına bile geçmişsiniz artık dur deme vakti. Dayanaklarınızda var... malzemeleri olamaz yani. tek yapacağınız artık buna bir son vermek

Neden bu denli para veriyorsunuz korkularınız mı var ilerde başım sıkışırsa muhtaç olursam o zaman ne yaparım diye... bence öyle. Çok fazla düşünmeyin hayat bu ne olacağı belli olmuyor sizin kafanızda kurduğunuz gibide... bu zamana kadar yeterince yardım etmişsiniz hatta yardımı aşmış sömürülme aşamasına bile geçmişsiniz artık dur deme vakti. Dayanaklarınızda var... malzemeleri olamaz yani. tek yapacağınız artık buna bir son vermek

kesinlikle korkum yok ilerde banada lazim olur diye, ac kalirim kimseden borc almam. ama aileme cok üzülüyordun hep yazik onlarin hic birseyi yok diye. simdi vermicem diyorum öyle bi piskoljik baski yapiyorlarki o an yemek yiyemez oluyorum onlar ac ben nasil yemek yerim gibisinden. bi de tavirlari öyle igrenc ki bogasim gelio kardesim haber yolluyo nmb24 bize gelirken para getirsin. sen kimsin ben kimim... cok acayip tavirlari var. anne baba kardes silip de atamiyorumda... piskologum cok dedi artik sil uzak dur diye

Bu sömürüden ne zaman uzak durup kendi yuvanı düşüneceksin ailenin ihityacı olsa neyse de kumara giden para kardeşin var ee o yardım etsin biraz da verme ve uzak dur onlardan

Babanın sana yapması gerekeni yapmamasının yanında oğlunun rızkını babana ortalığa saçsın diye vermemelisin. Kazık kadar adam aklı başında. Seninde artık kendi ailen var önce sen.

Bu kadar da para yatırmak olmaz ama yani. Eşyaları beğenmiyor diye sıfırdan almak nedir? Taksitle alsın madem. Resmen kullanıyor belli ki durumunuz çok iyi onlar da birşeyler yaptırmaya çalışıyorlar. Nasılsa kızım yapar diye yaşıyorlar resmen.

Para vermicem diye kendine söz ver.Ne kadar duygu sömürüsü yaparlarsa yapsin sözünden dönme.Ilerde cok pisman olursun bu isin sonu gelmez yüzü yumusak davranarak.Seninde cocugun var ilerde sende cocugundan böyle para istemek muhtac olmak istemiyorsan birikim yap.Ailen işin kolayını bulmuş kusura bakma

Tamam anne babadır evlat olarak yeri gelince elimizden geleni yaparız ama bu kadarı fazla. Resmen kullanıyorlar sizi. Para vermicem deyin ve vermeyin artık.

“Açlıktan ölüyoruz” lafı ikide bir ne kadar bayağı duruyor ya..O kadar kötü bi durum olsa evlat bilmez mi! Böyle usüller bende tam tersi etki yapar, vereceğim varsa da vermem...

yaaa kizlar sinirden uyuyamiyorum resmen.

ben 7 senedir calisiyorum. aileme bu zamana kadar en az 60 bin euro dan fazla param gecti. sürekli acliktan ölüyoruz diye acitasyon yapiorlar. oysaki gecen beraber hesapladik her ay 1.500 euro ellerine kalmasi lazim.... bu yüzden cok piskolojik destek aldim. ailem mutlu olsun diye her istediklerini aldim yaptim. düsünün benim dügün olcak daha gelinligim yok anneme kiyafet begendirmeye calisiyordum. yada evimin icini begenmiyorum hersey cok eski dedi annem 15 bin euro harcadim herseyini yeniden yaptim. bi sene gecmeden herseyi kirip döktüler inanmazsiniz kapilar bile rezil gibi delik desik. neyse kafanizi agritmiim... ha bide babam kumar bagimlisi.

gelelim bugunki olaya. oglum oldukdan sonra aileme acik acik söyledim bundan ötesi yok diye. ogluma birikim yapmak istiyorum dedim. babam büyük sözler verdi ben istemedigim halde her ay torunuma 30 eur vercem dedi ki vermiyor... neyse ay sonu yine acliktan ölüyoruz diye kapima dayandilar vermedim inat ettim. ama illa ne yapip edip 150 eur aldilar. o gün babam bide botum yok kislik bot istiyorum dedi internetden ismarladik beraber 50 eur degerinde. dedim fatura icinde olur ödersin tamam.

neyse bugun ay basi gittim para lazim geri vere bilirmisiniz diye sordum 100 eur veriolar sadece eee 50 si nerde e onuda bota saycakmisim hediye olarak kabul ediomus. bak bak bak o an öyle sinir oldumki parladim. o esnada kardesim demesinmi babam daha dün yine kumara 200 eur yatirdi diye. ben baya saydirdim sesimi yükseltim. babam cvp vermedi ama rengi soldu.

tabi ben yine pismanim keske ödeseydim de babami kirmasaydim diyorum icimden simdi ama beni kullanmalarindan biktim. napicam ben simdi. biliyorlar esimin benim cok iyi kazandigimizi hersey bize yüklüyorlar cok bunaldim ama ya.

özür diliyorum cok cok uzun oldu ama bi yere icimi dökmem lazim.
Bakin kimse ac kalmaxz ama siz boyle yaptikca daha cok uzerinize gelecekler basta alistirmak iyi degil aslinda sonradan kotu oluyorsunuz malesef dunyanin hali bu cnm

250 bin TL civarı bir şeyden bahsediyorsunuz. Canısı sen aileni geçindirmissin yedi senedir baban gelirini kumara yatırmış anlaşılan. Kıyamama hastalığı var sizde de ama annem babam da olsa beni enayi yerine koyana beş kuruş vermem.

Net konuş taviz falan verme bırak aç kalsınlar ki yalan. Evde en kötü makarna olur edebiyat yapıyorlar resmen. Kocan nasıl birşey demiyor ona hayret ettim

Bakin kimse ac kalmaxz ama siz boyle yaptikca daha cok uzerinize gelecekler basta alistirmak iyi degil aslinda sonradan kotu oluyorsunuz malesef dunyanin hali bu cnm

para bi kenara bana davranislari okadar üzüyorki beni. evlatim olunca anladim, ben ogluma asla böyle davranamam. hayir dedigim an böyle cok büyük ayip etmisim gibi davraniyorlar. hani yaptiklari cok dogal ama ben kötü evlatmisim gibi tavir aliyorlar. misal gecen gün sohbet ediyoruz kardesimin ne sevgilisi var ne bisiyi. annem simdiden derdine girdi oyy ben ogluma nasil dügün yapcam hic birikimiz yok diye. ki benim dügünde ne destek oldular ne taki taktilar, bide kv emekli yalniz o sadece bes bin euro takti bilezik takmadi diye annem aylarca burnumdan getirdi. iste kültürümüz bilmem neyimiz diye, bende kardesime o an dedimki (bana 15 euro borcu var) onunu ödersin besini dügün hediyem olarak sayarsin, buna annem agiz burktu dedi ki insan kardesinin borcunu tamamen silip üzerine bes bin euro verir nasilsa hayatini yeni kuruyor sen nasil ablasin diye kahkaha atti ya, sonra ben alininca o benle aylarca konusmuyo agliyo, durumumuz olsa seninde her istedigini yapardik ama yok napalim diyor.

Kumar bagimlisi insan tedavisiz zor duzelir.. inan ekmek parasini goturup yatiriyo ama vazgecmiyor..

250 bin TL civarı bir şeyden bahsediyorsunuz. Canısı sen aileni geçindirmissin yedi senedir baban gelirini kumara yatırmış anlaşılan. Kıyamama hastalığı var sizde de ama annem babam da olsa beni enayi yerine koyana beş kuruş vermem.

Net konuş taviz falan verme bırak aç kalsınlar ki yalan. Evde en kötü makarna olur edebiyat yapıyorlar resmen. Kocan nasıl birşey demiyor ona hayret ettim

kocam cogunu bilmiyor... ufak tefek seyleri biliyor. büyük ödemeleri onla sevgiliyken yapmistim ondan onu ilgilendirmez diye anlatmamistim. cikamiyorum isin icinden. 2 sene tedavi oldum bu yüzden. annem cok pislolojimi alt üst ediyor. ya resmen söz verdim kendime artik son diye. kac gün arayip havale gecirdiler resmen telefonda evimde. ki kumari gectim annemin elide gecik. kardesim uyaniklik yapti. ise baslar baslamaz bana dedi abla bu ailede para biriktirilmez ondan ben i̇stanbuldan kendime ev alcam bütün ayligimi oraya yatircam diye. simdi bana sürekli saldiriyorlar. onun durumu yok sen yap hatta onada bak. ama hayatinin sefasini devam sürüyo kendini hic kisitlamiyor.

Kumar bagimlisi insan tedavisiz zor duzelir.. inan ekmek parasini goturup yatiriyo ama vazgecmiyor..

evet cok kötü bisi. hele bide evlatdan istemesi.

ama babam kayip eder cogu zaman annem kiyameti koparir. ayda yilda bi 500 euro tuttursun annem hemen kakiri kikiri... yüz verir yüz kere dedim sabit ola yüz verme diye isine göre takiliyo.

kocam cogunu bilmiyor... ufak tefek seyleri biliyor. büyük ödemeleri onla sevgiliyken yapmistim ondan onu ilgilendirmez diye anlatmamistim. cikamiyorum isin icinden. 2 sene tedavi oldum bu yüzden. annem cok pislolojimi alt üst ediyor. ya resmen söz verdim kendime artik son diye. kac gün arayip havale gecirdiler resmen telefonda evimde. ki kumari gectim annemin elide gecik. kardesim uyaniklik yapti. ise baslar baslamaz bana dedi abla bu ailede para biriktirilmez ondan ben i̇stanbuldan kendime ev alcam bütün ayligimi oraya yatircam diye. simdi bana sürekli saldiriyorlar. onun durumu yok sen yap hatta onada bak. ama hayatinin sefasini devam sürüyo kendini hic kisitlamiyor.
Sende ev al araba al. Acındır kendini bundan sonra vermeyeceğimden anlamıyorlarsa. Sizde kıyamıyorsaniz gerçekten cebinizde beş kuruş bırakmayın yok demeniz daha inandırıcı olur.

Yani böyle söylemek istemezdim, ama aileniz resmen sizi kullanıyor. Ne kadar kötü ya :KK43:
Vermeyin, düşünün aynı şeyi eşiniz yapsa. Bozulursunuz, kızarsınız. Evladınızın rızkını veriyorsunuz resmen, onun geleceğinden çalıyorsunuz.

Gerçekten çok zor durum olur, acil ihtiyaç olur, değer kıymet bilen insan olur karşında tamam da, böyle olmaz. Hatta sizin ailenizle ilişkinizi minimuma indirmeniz lazım sağlığınız açısından bence.

Kolaylıklar diliyorum gerçekten

Back
X