Ailemin davranislari

Deep dark

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
216
69
13
39
Arkadaşlar merhaba,tatil için ailemin yanına geldim yazı burda geçirecek eşimin işi nedeniyle küçük bir ilcedeyiz ve yapacak hiçbirşey yok orada,bebegim 10.aylik annem sürekli temizlik derdinde vakti yokmuş oturup işten vakit ayırıp sevdiğini görmedim ancak ben çocuğa mama hazotların tutuyor ve ondan öncede diyor ki isim var hadı çabuk banyo yapicam yine aynı çabuk çabuk surwkli isim var isim var diyor gerçekten sinir oluyorum o kadar uzak yoldan gelmosiz oturup biraz ilgilendim demiyor 24 saat benim kucagimda çocuk kadın surwkli iş yapiyor niye geldim bilmiyorum kardeseride aynı şekilde kendilerinden vat ayirabililirlerse 10 dakika bi tutuyorlar ancak benim işim olduğumda bide bişey deyince bozulyyorlsr ev kalabalık ama bolede yanliz kalıyorum evde yine eşimle duruyordu işlerimi yapıyordum hiç yardımcı olmuyorlar bide laf ediyor annem herşeye eleştiriyor çocuğa yaptığım diyorum ki alında biraz dinleneyim o zman daha da kalicam burada ama can sıkıcı çocuk dışarı çıkamıyor orda park bile yok o yüzden durmak zorundsyim bi süre daha

Arkadaşlar merhaba,tatil için ailemin yanına geldim yazı burda geçirecek eşimin işi nedeniyle küçük bir ilcedeyiz ve yapacak hiçbirşey yok orada,bebegim 10.aylik annem sürekli temizlik derdinde vakti yokmuş oturup işten vakit ayırıp sevdiğini görmedim ancak ben çocuğa mama hazotların tutuyor ve ondan öncede diyor ki isim var hadı çabuk banyo yapicam yine aynı çabuk çabuk surwkli isim var isim var diyor gerçekten sinir oluyorum o kadar uzak yoldan gelmosiz oturup biraz ilgilendim demiyor 24 saat benim kucagimda çocuk kadın surwkli iş yapiyor niye geldim bilmiyorum kardeseride aynı şekilde kendilerinden vat ayirabililirlerse 10 dakika bi tutuyorlar ancak benim işim olduğumda bide bişey deyince bozulyyorlsr ev kalabalık ama bolede yanliz kalıyorum evde yine eşimle duruyordu işlerimi yapıyordum hiç yardımcı olmuyorlar bide laf ediyor annem herşeye eleştiriyor çocuğa yaptığım diyorum ki alında biraz dinleneyim o zman daha da kalicam burada ama can sıkıcı çocuk dışarı çıkamıyor orda park bile yok o yüzden durmak zorundsyim bi süre daha

Evinize geri donun:kahve:

Evinize geri donun:kahve:
Benmi diyirum alıngan davranıyorum birde dağınıklık falan gözüne batıyor geriliyor ole deyince de yok öle düşünmüyorum diyor geldiğimden beri bi kucağına oturup almadı neymiş iş iş sadecw benim işim olduğunda kucağına alıyor oda isim var isim var soğudum ya

Siz yorgunsunuz biraz da ilgi bekliyorsunuz. Iyi bilirim bende öyleyim bazen iki cocukla. Ama maalesef öyle olmuyor. Insanlarin isi gücü var yada yok iletisim kopuklugu var her yerde. Ben artik tek basima böyle durumlarda basimin caresine bakiyorum. Kendinizi üzmeyin

Koptum bu yoruma :))

Haksizsiniz konu sahibi , kims3 sizin cocugunuza bakmak zorunda degil
Cocuk yapmadan once dusunecektiniz bunu , kimse size soylemed mi yorucu bir is olsugunu?

Benim annemde benim çocuğumu sevmese üzülürdüm sanırım . Olay ilgilenmemesi gibi de durmuyor . Kadın soğuk biraz galiba

E herkesin evinin düzeni var, uyum sağlayabileceksiniz kalın, sağlayamıyorsanız evinize.
Ayrıca bu kadar uzun süreli misafirlik planladığınız için önemsemiyorlar.
3-4 günlüğüne gelseniz el üstünde tutarlardı. Şimdi onlarda bunalıyordur bence.

Koptum bu yoruma :))

Haksizsiniz konu sahibi , kims3 sizin cocugunuza bakmak zorunda degil
Cocuk yapmadan once dusunecektiniz bunu , kimse size soylemed mi yorucu bir is olsugunu?
Ama yani sanırım ilk kez karşılaşıyorlar, insan annesinin huyunu suyunu bilmez mi :olamaz:

Ama yani sanırım ilk kez karşılaşıyorlar, insan annesinin huyunu suyunu bilmez mi :olamaz:
Gercekten oyle olmus
Buyuk ihtimalle anne titiz bir kadin , konu sahibi de umursamaz , bebegi bile kime satsamin derdine dusmus
Anne de surekli peslerini topluyor ve kadin bunalmis , gitsinler rahata alismasin diye de bebekle bilerek ilgilenmiyor yoksa konu sahibi bebegini satip baska seyler yapma derdinde

Gercekten oyle olmus
Buyuk ihtimalle anne titiz bir kadin , konu sahibi de umursamaz , bebegi bile kime satsamin derdine dusmus
Anne de surekli peslerini topluyor ve kadin bunalmis , gitsinler rahata alismasin diye de bebekle bilerek ilgilenmiyor yoksa konu sahibi bebegini satip baska seyler yapma derdinde
Aynen

Konu sahibi. Cocugu anneme satayim da biraz keyfime bakayim.derdinde ama anane de torun hastasi degil demek ki
Ayni zamanda da titiz

Yapacak tek sey evine geri donmek

Gercekten oyle olmus
Bana da öyle geldi ya. Bir de kadının titizliği yeni mi çıkmış yani meydana?
Evde eşimle duruyordu işlerimi yapıyordum diyor, anne evinde yapacak ne işi varmış bebeğine baksın işte :kahve:

Benim esimde evde olamiyor cogunlukka
Ben tasi taragi toplayim oraya buraya gitmiyorum
Gitsemde rahat edemem.
Annenizin duzeni bu
Yapacak birsey yok
Evinize donun

Çocuğa bakmak sizin sorumluluğunuz, annenizin değil. Onlar mı çağırdılar sizi, eşin yokken gel sürekli bizde kal, yardım da ederiz diye? Böyle dedilerse ve durum da şuan buysa, ayıp etmişler. Ama yok, siz kendiniz karar verip, kalmaya gittiyseniz, evinize geri dönün.

Anneniz hep mi boyleydi yoksa siz gidince mi bu hale geliyor? Yani tabi ki sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil ama sürekli iş çıkarıp hiç bebekle ilgilenmiyorsa(sevmek anlamında) ben olsam ben de üzülürdum. Evet bebek bakmak çok yorucu. Ben olsam ben de en azından bir saat annem ilgilensin ben birazcık hava alayım ya da kendi kendime kalayım isterim. İnsan annesinden yana beklentiye girmeyecek de kimden umacak? Bu bebeği satmak demek değil ki. Tabi ben konu sahibinin anlatımına göre yorumladim.

Kocaa yaz orada duracaksanız misafir gibi davranmalarını beklemeyin.
Herkes günlük rutinine devam ediyor demek
Siz de öyle yapın
Ben olsam evime dönerdim

Back
X