Arkadaşlar merhaba,tatil için ailemin yanına geldim yazı burda geçirecek eşimin işi nedeniyle küçük bir ilcedeyiz ve yapacak hiçbirşey yok orada,bebegim 10.aylik annem sürekli temizlik derdinde vakti yokmuş oturup işten vakit ayırıp sevdiğini görmedim ancak ben çocuğa mama hazotların tutuyor ve ondan öncede diyor ki isim var hadı çabuk banyo yapicam yine aynı çabuk çabuk surwkli isim var isim var diyor gerçekten sinir oluyorum o kadar uzak yoldan gelmosiz oturup biraz ilgilendim demiyor 24 saat benim kucagimda çocuk kadın surwkli iş yapiyor niye geldim bilmiyorum kardeseride aynı şekilde kendilerinden vat ayirabililirlerse 10 dakika bi tutuyorlar ancak benim işim olduğumda bide bişey deyince bozulyyorlsr ev kalabalık ama bolede yanliz kalıyorum evde yine eşimle duruyordu işlerimi yapıyordum hiç yardımcı olmuyorlar bide laf ediyor annem herşeye eleştiriyor çocuğa yaptığım diyorum ki alında biraz dinleneyim o zman daha da kalicam burada ama can sıkıcı çocuk dışarı çıkamıyor orda park bile yok o yüzden durmak zorundsyim bi süre daha