Ben internetten tanıştığın biriyle evlenme diyorum daha erken diyorum, çocuk oyuncağı değil ki bu. Başına birşey gelirse ne olucak diyorum gelirse gelir diyor, herşeyi göze almışyalnız, mutsuz, endıselı .
cocukları evlenme dıyor
kadın kendıne bu careyı bulmus
bence bır tur ayarlayın bıraz gezsın dolassın evde durmaktan bunalmıs
Belki kardesiniz evleninceye kadar anneniz de kendisine uygun birileriyle tanisir evlenir. Belli bir tanima sureci olursa netten tanismasinda mesele yok bence. Kadin bekar,onun da bir hayati var,evlenmeye karar verirse neden olmasin? Cok darlamayin kadini yaziktir,herkesin hakki evlenmekBen de üzülüyorum durumuna, mesleği yok evet, evlenmeyi çare olarak görüyor ama daha kötü olursa diye korkuyorum, yağmurdan kaçarken doluya tutulma misali
Kardeşim zaten bakıyor, tabi babamla evli olduğundaki kadar rahat değil belki ama en azından kardeşim evin geçimini sağlıyor
Ben de elimden geldiğince vermeye çalışıyorum zaten
Amin inşallah saolunAllah kolaylık versin. Ne kadar zor bi durumdasınız
Annemle ilgili daha önce birçok konu açmıştım herşeyi kafaya takmasından mutsuz olmasından filan, bana geçende bir adam var sosyal medyadan tanışmış evlenmek istiyor dedi sen ne düşünüyorsun ne dersin dedi
Ben de bana göre erken daha 1 sene olmadı boşanalı nasıl hemen güveniceksin sosyal medyadan tanıştığın birisine, huyu nasıldır bu devirde kimseye güven yok ki dedim ama yinede senin hayatın evlenmek istiyorsan evlen ama bana fikrimi sorarsan daha erken dedim. Önce kardeşimle konuş ne de olsa onunla kalıyorsun anne dedim
Sonra kardeşimle konuşmuş, kardeşim hayır demiş onay vermemiş sosyal medyadan sil o adamı demiş,annem de silmiş. Gelirim yok birşeyi yok ne yapıcam ben diyor
Kardeşim daha önce evlenirsen destek veririm karışmam demişti ama şimdi hayır diyor anlayamadım, ben de pek istemiyorum başkasıyla evlenmesini ama kesin hayır demedim demem, sen bilirsin senin hayatın dedim ama sosyal medyadan nasıl olur bu devirde bilemiyorum, belki adamın çok kötü huyu var ve söylemiyor nerden bilicez buda beni tedirgin etti açıkçası
Annem evlenmeyi düşünürken ve sosyal medyada görüşürken gayet neşeliydi, şimdi soğuk mutsuz yine, anlayamadığım insan sadece başkalarıyla evlenerek mi mutlu olur? Çalışarak eve katkı sağlayarak yada çoluk çocuğuyla mutlu olamaz mı, illa evlilik mi gerekir. Bulunduğumuz yerden yada tanıdığımız birisi olsa belki evet deriz ama daha kendini toparlamadan kendini iyi hissetmeden hiç tanımadığı biri ile evlenmek kurtuluş mu? İyi mi kötü mü
Var mı sizinde böyle sosyal medyadan evlenen yaşça büyük tanıdıklarınız? Bizim gibi olsanız tedirgin olur muydunuz yoksa anneniz ne yaşarsa yaşasın tamam mı derdiniz
Hiç istekli değil çalışma konusunda ama kardeşim hayır dedikten sonra çalışayım dedi annem, ben olsam ben de çalışmak isterdim çünkü bütün gün evde kuruyor duruyor ama çalışsa kafası dağılır hem eline para geçer belki iyi gelir. Daha boşanalı 1 sene olmadı ki çok psikolojisi bozuk ilaç kullanıyor ama bir günü bir gününü tutmuyor, evlendiği zaman ben yapamıyorum boşanıcam derse50 yaş çalışmak için geç bir yaş değilki anneniz çalışsa aslında örgü orse satsa ne bileyim yada başka uygun is en basit bağ bahçe ugrassa evlilik şart mı belli bir aile düzenine alistiktan sonra ha sever harika bir paylaşımı olur adamla evlensin tmm ama anneniz sadece evlenmek için evleniyor ne gerek var yani
Evet vazgeçmişti evlenmek için, aslında kardeşim daha önce annem evlenmek isterse kabul ederim demişti ama şimdi neden hayır dedi anlamadım, sizce anneme haksızlık mı ediyoruz yada endişelenmekte haklı mıyızE anneniz evlenmek istiyordu boşanırken sonra bir ara vazgeçmişti yanlış hatırlamıyorsam. Sizde evlensin istiyordunuz.Keşke kestirip atmasaydınız tanışıp bir süte vakit geçirseydiniz.
Evet vazgeçmişti evlenmek için, aslında kardeşim daha önce annem evlenmek isterse kabul ederim demişti ama şimdi neden hayır dedi anlamadım, sizce anneme haksızlık mı ediyoruz yada endişelenmekte haklı mıyız
Sorunda kardeşimin evlenip evlenmiyeceği zaten, evlenme muhabbeti geçmiyor hiç, annemin evlenmesine hayır diyor, yani ömür boyu anneme bakmaya razı. Hadi evlenme düşüncesi olsa evlenene kadar beklesin annem ama ne olucağı belli değil kiBelki kardesiniz evleninceye kadar anneniz de kendisine uygun birileriyle tanisir evlenir. Belli bir tanima sureci olursa netten tanismasinda mesele yok bence. Kadin bekar,onun da bir hayati var,evlenmeye karar verirse neden olmasin? Cok darlamayin kadini yaziktir,herkesin hakki evlenmek
Kardesiniz cok genc. Yarin biriyle tanisir bakarsiniz,oyle ben anneme omur boyu bakacagim diyemez. Kimse kimseye omur biyu bakamaz zira herkesin bir hayati var. Kiminle ne zaman tanisir,ne karar verir garantisi yok. Ne kardesiniz annenize umit versin ne de anneniz kardesinize guvensin bu konuda. Herkes kendi hayatina bakacak. Anneniz netten tanistigi adamla gorusmeye devam etsin, yazissin. Belki adam gelir de yuz yuze gorusurler. Anneniz bekar ve genc bir kadin, istedigi gibi yasamakta ozgur. İstedigi kadar vakit gecirebilir adamla yani. Kafaniza takmayin,sadece dikkatli olsun anneniz yeterli. Kocaman kadin,kisitlamayin,yuklenmeyin. Cani ne isterse onu ysamakta hakli cunkuSorunda kardeşimin evlenip evlenmiyeceği zaten, evlenme muhabbeti geçmiyor hiç, annemin evlenmesine hayır diyor, yani ömür boyu anneme bakmaya razı. Hadi evlenme düşüncesi olsa evlenene kadar beklesin annem ama ne olucağı belli değil ki
Annem netten tanıştığı biri ile nasıl görüşecek anlamıyorum adam yabancı ülkede, tanıdık biri değil ki. İyice karışık bir hal almaya başladı, geliri olsaydı hiç böyle olmazdı o zaman başkasıyla evlenme düşüncesi olmazdı gelir olmadan boşanınca böyle oluyor işte
Daha önce evlenmesine birşey demem mutlu olmak hakkı demişti kardeşim, şimdi de hayır demiş internetten olduğu için sanırımKardeşiniz evlenmesine mi karşı çıkmış sosyal medyadan yazan birisiyle evlenmesine mi? İkisi farklı şeyler çünkü, sizin de dediğiniz gibi pek güvenilir olmuyor internet üzerinden. Tabii ki istisnalar vardır ama annenizin risk almasını istememiş olabilir.
Yüz yüze hiç görüşmediler sadece telefonda görüşüyorlar diye biliyorum, tam benim kafa yapımda bana uygun dedi ama telefondan insan ne kadar anlayabilir ki, aslında annem kimseye güvenmeyen biridir bu adama nasıl güvendi bilmiyorum ama ne yapıcam çok kararsızımDediğiniz gibi çevreden sorup soruşturabileceğiniz biri olsa sorun değil. Yalnızlık Allah'a mahsus. Kimi insanlar yalnızlıktan hoşlanırken kimisi de yalnız yapamıyor.. Herkesin yapısı, hayattan beklentileri farklı. Sadece belli bi yaştan sonra sanırım insanlar daha yalnız hisediyor kendini, hayatı paylaşacak birilerini arıyorlar. Ama sosyal medyadan kimseye güven olmaz. Yüzyüze ne sıklıkla görüşüyorlar ya da görüşüyorlar mı?
Kardeşimde hayır deyince ben de birşey diyemedim sonuçta onunla aynı evde kalıyorlar onun benden daha çok fikir vermeye hakkı var, kardeşimle de daha konuşamadık ama annem için üzülüyorum neden ailem böyle oldu, bundan bir kaç yıl önce bunları yaşıyacağımızı söyleselerdi asla inanmazdımBence endişelenmekte çok haklısınız tabiki internete ne kadar güven olur. Eminim öyle tanıdıktan falan gelse kardeşinizde kabul ederdi rahat bir befes almak için ama internet diye istememiştir haliyle ama keşke bir tanışsaydınız.
Kardeşim annemin sadece kardeşim maddi olarak rahatlasın diye evlenmek istediğini düşünüyorum yani annem benim için kendini feda ediyor ama ben onu yarı yolda bırakmam ona bakarım diyor, gerekirse evlenmem ama anneme baktığım için vicdanım rahat diyorKardesiniz cok genc. Yarin biriyle tanisir bakarsiniz,oyle ben anneme omur boyu bakacagim diyemez. Kimse kimseye omur biyu bakamaz zira herkesin bir hayati var. Kiminle ne zaman tanisir,ne karar verir garantisi yok. Ne kardesiniz annenize umit versin ne de anneniz kardesinize guvensin bu konuda. Herkes kendi hayatina bakacak. Anneniz netten tanistigi adamla gorusmeye devam etsin, yazissin. Belki adam gelir de yuz yuze gorusurler. Anneniz bekar ve genc bir kadin, istedigi gibi yasamakta ozgur. İstedigi kadar vakit gecirebilir adamla yani. Kafaniza takmayin,sadece dikkatli olsun anneniz yeterli. Kocaman kadin,kisitlamayin,yuklenmeyin. Cani ne isterse onu ysamakta hakli cunku
Yüz yüze hiç görüşmediler sadece telefonda görüşüyorlar diye biliyorum, tam benim kafa yapımda bana uygun dedi ama telefondan insan ne kadar anlayabilir ki, aslında annem kimseye güvenmeyen biridir bu adama nasıl güvendi bilmiyorum ama ne yapıcam çok kararsızım
Bir aklım kadının kendi hayatı bırak ne istiyorsa yapsın diyor bir aklım ya başına birşey gelirse heryer psikopat dolu nasıl olucak diyorum, bilmiyorum zor şeymiş aileyle uğraşmak
Adam kötü olursa ve annem tekrardan barılırsa nasıl olucak acabaBence siz hayır demeyin . Bu sefer mutsuzlugunun sorumlusu siz olursunuz.
Adam bi kere yurt dışında iyi tamam gelsin görüşelim deyin tanışın 3 5 kez vakit geçirin araştırın çevresini etrafını vs.
Hayır belki adam öyle sosyal medyadan oturduğu yerden atıyor.
Belki anneniz yüz yüze görüp beğenmeyecek?
Belki adamın bi yanlışı ortaya çıkacak vs.
Her şey olabilir yani.
Ya da belki çok mutlu olacak çok iyi biri çıkacak adam.
Bunu da bilemezsiniz.
Ben kardeşinizde kendine bağımsız bi hayat kurar fena mi onun da evlenmek tek yaşamak hakkı .
En kötüsünü düşünelim adam pisliğin teki mi çıktı gene boşanacak anneniz yapacak bir şey yok.
Ama adamı gormeden tanımadan hayır demeniz de doğru değil bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?