Ailemin düşmanı oldum.

Filimsi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2023
130
126
23
Bir süredir o kadar boşluktayım ki kendimi iğrenç biri gibi hissediyorum. Önceden kanserle mücadele ediyordum şimdide hpv ve ailemle. Boşandım ve aile evine taşındım. Her zaman paramı veririm. Güya bana yatırım yaptıklarını söylerler ama en ihtiyaç olduğu anlarda bile kendim buldum. Yakın bir arkadaşım dışında kimse ne halde olduğumu bilmez. En son hpv olduğumu öğrenince o dönem biriyle konuşmaya başladım. Neden konuştuğumu bende bilmiyorum.. Yanımda oluyor gibiydi iyiyde geliyordu. En son kendisine gittim bu benim normalde yapabileceğim bir şey değil asla. Neyse bir süre evde durduk yakınlaşma olacağını anlayınca dışarı çıktık. Eve geldiğimde duşa girdim ve kız kardeşim mesajları okumuş. Asla ailem özellikle kız kardeşlerim yanımda olmadılar. Özellikle o mesajlarımı okuyan kardeşim her defasında bi açığımı arar. Sürekli telefonumu karıştırır. Anlatmama rağmen beni oruspulukla suçlayıp durdular. Yaptığım şeyin doğru olduğunu gram düşünmüyorum. Sağlıklı hareket ettiğimi de ama çok yoruldum. Babama ve abimlere demekle tehtid ediyorlar. Bırakın kendime yol çizeyim diyorum ondada tehtitler. Bana ölseydin, intihar etseydin, depremde geberseydin diye bir ton şey işitiyorum. Önce kanser sonra iğrenç bir boşanma ve geldiğimden beri imalı konuşmalar. Dayanacak gücü kendimde artık bulamıyorum. Maddi imkanım olmasına rağmen defolup gidecek gücü ruhumda bulmuyorum. İntihar etmeye de gücüm yok.

Kaç yaşındasınız? Paranız da varsa neden mu muameleye ses çıkarmıyorsunuz? Gidin ayrı bir eve taşının, keyfinize bakın. Ben maddi güce sahip olup boşandıktan sonra aile evine dönmeyi çok saçma buluyorum. Kendi parasını kazanan, belli bir yaşı geçmiş her yetişkin ayrı bir evde yaşamalı. Üstüne aileniz resmen psikolojik şiddet uyguluyor size
Ayrıca evde deli bir kardeşle yaşarken neden telefonunuzun şifresini değiştirmiyorsunuz

İntihar etmek yerıne kendınıze yenı düzen kurun kocaman kadın paranızı neden ailenize veriyorsunuz kendınız biriktirin . Telefonunuzda neden şifre yok ?

31 yaşındayım. Depremden sonra ailemin yanına geldim. Tek başıma yapamam korkusu var sanırım. Telefonumun şifresi var ama bi şekilde öğrenmiş. Normalde ara ara değiştiririm ama değiştirmeyi unuttum. Hastalık süreci işim içine girince dengemi şaştım nedense.

Maaşım iyi çıksam çıkarım. Ama böyle hep kanserken bana baktıklar diye onlara karşı bir borç yükümlülüğüm var gibi hissediyorum. Bide çıksam babama gösterseler ne yaparım korkusu var. Her şeyden korkuyorum. Onlarda farkında

Kendinizde güç bulmak için kendinize yatırım yaparak paikolojik destek almanızı tavsiye edebilirim. Ailenizede verdiğiniz ücreti azaltmanızı kendinize bireysel olarak yatırım yapmanızı, sonrasında o gücü bulacağınıza inanıyorum. Çok geçmiş olsun

Kanseri yenmişsiniz, kanserden beter ailenizi de yenersiniz hiç merak etmeyin. Kendinize yeni bi düzen kurun.

Bu hakareti, tehditleri,aşağılamaları kaldıracak gücünüz var ,Evi terk edecek kendine ait mis gibi bir hayat kurmaya gücünüz yok.Tamam.....
En zor hastalığı yenmiş de bir kendinize gücünüz yetmiyor öyle mi ???Hor görülmek geçici bir çizik mi ruhunuzda????

Nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum açıkçası. Yemek yiyemiyorum. Kendimi çok tuhaf hissediyorum. Bi çıksam gidebilsem kurtulurum sanki

Kanseri yenmişsiniz, kanserden beter ailenizi de yenersiniz hiç merak etmeyin. Kendinize yeni bi düzen kurun.
Beni zaten kanser eden onlar. Ve 2 yıldır sadece bi kere bi hatam oldu. Ondada beni genelev çalışanı ilan ettiler

Alıştım sanırım..

Beni zaten kanser eden onlar. Ve 2 yıldır sadece bi kere bi hatam oldu. Ondada beni genelev çalışanı ilan ettiler
Gücünüz yoksa hazırlayın bavulu arayın polisi can güvenliğinizin olmadığını tehdit edildiğinizi söyleyin( babanızın eline o msj geçtiğinde ne olacak dersiniz?)
Geçici bir yer sonrası iz kaybettirme ve yeni başlangıç.Çok mu zor ütopik ???orada durdukça asıl savaş başlayacak durmanız çok büyük hata....

Ben eski eşim beni dövdüğünde bile benim yüzümden diyip oturmuş biriyim. Mesleğimde biraz beni tutuyor. Ne olursa olsun yine aileme yakın bir yerde olurum sanırım. Bunlar çıkmasaydı alışmıştım.

Lütfen ama lütfen o evi terk edin
Telefonunuzun şifresini değiştirin
Mesafe koyun ve özel hayatınızla ilgili açık vermeyin

Maaşınızla birikim yapın
Çevre edinin
Sevgili yapın
Mümkünse şehir değiştirin
Ama o toksik aileden kurtulun

Mesleğiniz nedir
Dövülmek sizin suçunuz değil

İnsan nasıl alışır aşağılanmaya , hakarete, tehdite??? İçinde kıpır kıpır yaşıyor olduğunun kırık bir mutluluğu için için yanan bir umut ışığı yok mu???
Açıkçası yok. O konuştuğum kişi korktu kaçtı mesela ona bile üzülmedim. Benim hayatım mahvolalı çok oldu. Sadece içimde büyük bir korku var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…