Ailemin huzursuz evliligi

ayyuzlum01

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
271
296
23
İyi aksamlar. Anne ve babamin ben kendimi bildim bileli huzursuz devam eden evliliği var. Her konuda tartışma kavga hakaret. Önceden çocukken anneme çok derdim kavga etme sus diye artık babamı suçlu görüyorum. Anneme küfreder basit bisy olsa bile. Cimridir eve alınan şeyleri kontrol eder fazla para harcanmasına kızar vs. Sofraya oturmaz kızar küser yani evde çok kötü huzursuzluk var.

Babam 60 annem 56 kusur yaşında. Bunca yıl birlikte durmuslar ne ayrılması derseniz. Ben çok istiyorum ayrılıp huzurlu yaşamlarını..
Bedensel engelli kardeşim var. Annem ayrılsam bakımını kendim yapamam diyor onun hatrina hep katlandım diyor. Kardesime tek başına bakamaz.
Çözüm nedir sizce
Bu arada şu an bahçeli evde oturuyorlar.
Ama kirada aprt dairesi var. Annem diyor arada ben kendim olsam gider orada tek yaşarım kardeşinle nasıl apartmanda yaşayayım diyor. Asansör vs yok ondan

Oturduğunuz evi babanız size bıraksın, kendi diğer eve geçsin dicem ama Babanız annenizden boşanmak istemez. O yaştaki bir adam kurulu düzenini bozmaz. Anne kendini ezdirmeseydi bunca yıl. Yontsaydı adamı keşke.

Ayrılmalarını istiyorsanız o zaman annenize siz yardımcı olacaksınız.kardesinizle beraber ilgileneceksiniz ve bunu 2 gün değil ömrünüz yettikçe yapacaksınız.anneniz iyi kötü sırf evladı için katlanıyor bu evliliğe.kendiniz de diyorsunuz annem tek bakamaz kardeşime diye ee ne olacak o zaman.siz elinizi taşın altına sokacaksınız ve annenizi bu evlilikten kurtaracaksınız.yok ben yapamam derseniz o zaman annenizi ikna etmeye çalışmayın engelli evladıyla ortada kalmasın kadıncağız.

Anneniz boşanmak istemiyorsa sizin zorunuzla boşansalar bile en ufak problemde size söylenecek. Senin yüzünden oldu diyecekler. Demez demeyin, derler. O yüzden hiç karışmamak en iyisi.

Ben zorlamiyorum zaten. Bu düşüncemi hiç dile getirmedim. Sadece üzülüyorum bu duruma bir çıkar yol arıyorum kendimce.

Siz evli misiniz? Kardeşimizin bakımını veya bakıcı ücretini karşılamayacaksanız bence karışmayın.

Devlet az da olsa kardesine maas veriyodur ihtiyaclarini karsiliyodur anneninde emekli maasi varmis zaten bence idare edebilir evladi olarak sizde yardimci olursunuz ama bi yönden şanslisiniz baban cimriymis benim ki adimizi bile vermez aramaz sormaz eve bisey almz kendi kafasina gore annenle illaki vardir problemi ama sebebi sen olma

Kendi haline bırakın he he deyin kendi bildiğinizi yapın

İyi aksamlar. Anne ve babamin ben kendimi bildim bileli huzursuz devam eden evliliği var. Her konuda tartışma kavga hakaret. Önceden çocukken anneme çok derdim kavga etme sus diye artık babamı suçlu görüyorum. Anneme küfreder basit bisy olsa bile. Cimridir eve alınan şeyleri kontrol eder fazla para harcanmasına kızar vs. Sofraya oturmaz kızar küser yani evde çok kötü huzursuzluk var.

Babam 60 annem 56 kusur yaşında. Bunca yıl birlikte durmuslar ne ayrılması derseniz. Ben çok istiyorum ayrılıp huzurlu yaşamlarını..
Bedensel engelli kardeşim var. Annem ayrılsam bakımını kendim yapamam diyor onun hatrina hep katlandım diyor. Kardesime tek başına bakamaz.
Çözüm nedir sizce
Bu arada şu an bahçeli evde oturuyorlar.
Ama kirada aprt dairesi var. Annem diyor arada ben kendim olsam gider orada tek yaşarım kardeşinle nasıl apartmanda yaşayayım diyor. Asansör vs yok ondan
Kolay mi canım bu yaşta boşanmak? Sen yarin bir gün evleneceksin gideceksin. Onlar bi başlarına kalacak. Kadının da erkeğin de asil yaşlılıkta eşe ihtiyacı var. Yaşları ilerledikçe daha da sakinlesirler belki

Back
X