- 25 Mart 2019
- 271
- 296
- 23
- Konu Sahibi ayyuzlum01
İyi aksamlar. Anne ve babamin ben kendimi bildim bileli huzursuz devam eden evliliği var. Her konuda tartışma kavga hakaret. Önceden çocukken anneme çok derdim kavga etme sus diye artık babamı suçlu görüyorum. Anneme küfreder basit bisy olsa bile. Cimridir eve alınan şeyleri kontrol eder fazla para harcanmasına kızar vs. Sofraya oturmaz kızar küser yani evde çok kötü huzursuzluk var.
Babam 60 annem 56 kusur yaşında. Bunca yıl birlikte durmuslar ne ayrılması derseniz. Ben çok istiyorum ayrılıp huzurlu yaşamlarını..
Bedensel engelli kardeşim var. Annem ayrılsam bakımını kendim yapamam diyor onun hatrina hep katlandım diyor. Kardesime tek başına bakamaz.
Çözüm nedir sizce
Bu arada şu an bahçeli evde oturuyorlar.
Ama kirada aprt dairesi var. Annem diyor arada ben kendim olsam gider orada tek yaşarım kardeşinle nasıl apartmanda yaşayayım diyor. Asansör vs yok ondan
Babam 60 annem 56 kusur yaşında. Bunca yıl birlikte durmuslar ne ayrılması derseniz. Ben çok istiyorum ayrılıp huzurlu yaşamlarını..
Bedensel engelli kardeşim var. Annem ayrılsam bakımını kendim yapamam diyor onun hatrina hep katlandım diyor. Kardesime tek başına bakamaz.
Çözüm nedir sizce
Bu arada şu an bahçeli evde oturuyorlar.
Ama kirada aprt dairesi var. Annem diyor arada ben kendim olsam gider orada tek yaşarım kardeşinle nasıl apartmanda yaşayayım diyor. Asansör vs yok ondan