- 21 Ağustos 2025
- 19
- 9
- 1
- 35
- Konu Sahibi kaotikyasam
Çalışıyorum bir çocuğum var 7 yıllık mutlu bir evliliğim var. Eşimin ailesi ve benim ailem birbirlerine yakın oturuyorlar. Biz başka şehirdeyiz. Babam camide parkta eşimin babası ile annem de arkadaş grubunda kayınvalidem ile sürekli birbirlerini görüyorlar. Görüyorlar diyorum çünkü samimiyetleri yok. Neyse konu şu. Babam varlıklı aslında 4-5 dairesi, arsaları ve birikmiş parası var. Babam cimri bunu biliyorum zaten dibine kadar da yaşadım. Ama bazı şeyler ağırıma gidiyor. Mesela sahibi o an olmayan meyve ağaçlarına dadanıyor. Ben niye aldın ki sahibine sordun mu diyorum ne var o benim komşum diyor. Üstü başı çok çok eski. Yani bunu nasıl anlatayım hani kargalar cevizi yukarıdan atar ya babam koşup o cevizi alır yer. Buna gülersiniz ama çok üzülüyorum. Eşimin ailesi de görüyor bunları. Annem de çok fesattır mesela kendisi bir kavga çıkartıyor benimle tartışıyor ben mesafe koyunca bunu kayınvalidemin üstüne yıkıyor sen dolduruyorsun halbuki sorun tamamen annemden kaynaklı. Beni evlenirken çok incitmişti ben paranı yiyemedim onlar yiyecek diye. Anneme ev eşyası falan alırım arada sevinsin diye. Hemen sende de var mı benimki niye öyle değil diye sorar. Annemi de anlatsam bitiremem. Annem de ben yokken kayınvalidemi darlıyor mesela çok yakınında oturup suratına ters ters bakıyormuş hiçbir şey söylemeden. Eşim artık bize gelmeyeceğini söyledi annen her gittiğimde bir sorun çıkartıyor dedi. Eşimin ailesi aileme zaten saygı duymuyor ama bana da bir şey demiyorlar. Kendimi geçtim. Ben zaten hiç kendi hayatımı yaşamadım hep onları idare etme üzerine bir yaşantım oldu. Ama şimdi başkalarına mahçup oluyorum. Anlatamazsın ki bunları kimseye
Son düzenleme: