- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
Az yiyip kendilerine ev alsalarmış madem sizin aldığınız evi bile beğenmiyorlar.evi satamam oturuyorlar işte satıyorum çıkın mı diyim emekli insanlar..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az yiyip kendilerine ev alsalarmış madem sizin aldığınız evi bile beğenmiyorlar.evi satamam oturuyorlar işte satıyorum çıkın mı diyim emekli insanlar..
Bu korkuyla mı onlara ister istemez yaranmaya çalışıyorsunuz acaba? Başka birisi olsa evden ayrılmaya fırsat kollardı. Yalnızlıktan korkuyor olabilir misiniz?bırakıp gidersem bu hayatta başka kimsem yok akrabamız da kalmaz ailesini terk etit gitti diye tek başıa kalırım bu hayatta
aileyi bırakıp gitmek basitçe bir kkarar değil ki onların da benden başka kimsesi yok hani bu söylemek değil de cidden öyle yani kimsemiz yok başka aileni terk edip git diyor herkes ama çok basit şeyler gibi gelmiyor bana...Bu korkuyla mı onlara ister istemez yaranmaya çalışıyorsunuz acaba? Başka birisi olsa evden ayrılmaya fırsat kollardı. Yalnızlıktan korkuyor olabilir misiniz?
Tek çocuk musunuz? Aileniz küçüklüğünüzde senin bizden başka kimsen yok minvalinde şeyler mi söyledi?
Ama normal bir aile gibi de değilsiniz ki. Anlattıklarınız gerçekten acayip. Sanki bir taraf hayal dünyasında yaşıyor. Sizin aldığınız halıya kahve döktünüz diye üzerinize gitmemeleri(!) ile övünmeleri falan normal bir ruh hali gibi gözükmüyor.aileyi bırakıp gitmek basitçe bir kkarar değil ki onların da benden başka kimsesi yok hani bu söylemek değil de cidden öyle yani kimsemiz yok başka aileni terk edip git diyor herkes ama çok basit şeyler gibi gelmiyor bana...
evet bende hep bunları düşünüyorum... senin gibi düşünüyorum gerçekten.. ama işimde dolayı gitmem pek mümkün değil şuan 6 ay sonra oluyor ancakodanda bi hayat kurup muhatap olmasan
ben olsam birak ev alip dosemeyi ilk fırsatta kendi hayatimi kurar uzaklasirdim
anne babanin hakki büyük tamam amenna, ama senin bu kadar hakkina girmeleride dogru değil
ben senin yerinde olsam su an bir arti bir ev tutar giderim gerekirse peynir ekmek yerim
bence bi psikologla da görüş bu durumda kendini asman asıl onemli olan, bi birey olarak kendi savunup dogru hareket etmen sart
yarın es adayina da laf ederler evlenirsin esine cocuguna da laf ederler
benim esim dünya iyisi olsa ailesinin bu tarz tutumuna karşı böyle sessiz kalmasi kavga nedenidir
Ama normal bir aile gibi de değilsiniz ki. Anlattıklarınız gerçekten acayip. Sanki bir taraf hayal dünyasında yaşıyor. Sizin aldığınız halıya kahve döktünüz diye üzerinize gitmemeleri(!) ile övünmeleri falan normal bir ruh hali gibi gözükmüyor.
evi satamam oturuyorlar işte satıyorum çıkın mı diyim emekli insanlar..
evet bende hep bunları düşünüyorum... senin gibi düşünüyorum gerçekten.. ama işimde dolayı gitmem pek mümkün değil şuan 6 ay sonra oluyor ancak
yok mutlu olmuyorlar cidden hani bizim de böyle bir kızımız var hiç duymadım çevreye karşı bile komşular beni öve öve bitiremez bunlar umursamazo zaman ya sabır cekip idare et yillarca idare etmissin zaten, ben üzüldüm senin adına var senin gibi arkadaşlarım mutlu edemiyolar ailelerini bi türlü
Mezun olduktan sonra dört yıl tüm maaşımı aileme verdim,şimdinin 4250 tlsi,evlenirken maddi destek olmaları gereken yerde eşime “Altın yumurtlayan tavuk veriyoruz sana,üstüne masraf mı yapıcaz” dediler,zerre yaranamazsın ,yaranamıycaksın bi de alıştırmışsın sen de sağılacak inek pozisyonundasın benim gibi,değmez diyorum ben de değmedi,o evi kendine alacaktın çok büyük hata yapmışsınEvde annem babam sürekli beni eleştiriyor.Çalışıyorum 5 gün evde tatil günümde tv izlesem bu ne işe yarar tv izler diyorlar..Babam evde yiyecekleri saklıyor...sen yemek yapma yemeyiz çayı sen koyma diyorlar ne yapsam da asla yemiyorlar..ikisi de emekli çalışmıyor..marmara hukuk mezunuyum okumayı da beceremedi diyorlar.. sürekli eleştirilmekten öyle bunaldım ki.. annem bir gün nasılsın demez babam bir gün bana nasılsın demez... ve birşey mi yaptın bunlara diyeceksiniz hiçbirşey yapmadım.. evlenmedim de bekarım hala.Bunlardan kurtulmak için de evlenmek istemiyorum... onlara ev aldım 5 ay önce...eşyalarını baştan aldım tonla borç ödüyorum bir yandan.. tüm evdeki eşyaları atıp baştan sıfırdan yeni gelin evi gibi ev açtım ikisine... ben bunlara yaranamıyorum... öyle çıkmazdayım ki... ne yapsam bilmiyorum... niye böyle herşey bana akıl verin lütfen ya![]()
neden şimdi yazdım? bugün yanıma geldiler bende yemek yaptım yoldan geliyorlar diye... kapıdan girdiler 1 tabağa yaptıklarımdan koyup ellerinde yiyip bırakmışlar 3 dakkada falan ya hep birlikte oturalım sofraya ailecek diye hazırlamıştım sofrayı dedim ve aç bekledim birlikte yiycez diye.. şimdi çay yapmışlar istersen gel al diyorlar bende pc aldım odama geçtim.. gel bir yüzünü görelim nasılsın diyen yok... yolunuz nasıl geçti dedim nasıl geçecek yol değil mi diyorlar... ben böyle bir aileyi hakedecek ne yaptım ya...
Ne diye onlara ev aldınız peki? O parayla tek başınıza kendi evinizde mis gibi yaşardınız.ben çok çatıştım çok kavga ettim ama aynı evin düşünde sürekli eleştiriye maruz kalmak böyle birşey.Uzmanlık bir yanım yok sadece cidden artık öfkemin taştıgı nokta diyelim..
Mezun olduktan sonra dört yıl tüm maaşımı aileme verdim,şimdinin 4250 tlsi,evlenirken maddi destek olmaları gereken yerde eşime “Altın yumurtlayan tavuk veriyoruz sana,üstüne masraf mı yapıcaz” dediler,zerre yaranamazsın ,yaranamıycaksın bi de alıştırmışsın sen de sağılacak inek pozisyonundasın benim gibi,değmez diyorum ben de değmedi,o evi kendine alacaktın çok büyük hata yapmışsın
Acilen ayrı eve çıkıp kredinin yarısını ödeyebiliyorum ben ister diğer yarısını siz ödeyin isterseniz satın diyeceksin,iki emekli maaşı az değil ki,onlar da düşünce olsa kredi çektirilir mi bi kıza ya,evlenince ne olacak??? Benim ailem ben evlenmeye kalkınca önce erkek kardeşini evlendir öyle evlen 30nda evlensen ne olur dediler,öyle tatlı geldi parabilemiyorum ya... evlenecek durumum da yok cidden param yok borç içindeyim bir de
Acilen ayrı eve çıkıp kredinin yarısını ödeyebiliyorum ben ister diğer yarısını siz ödeyin isterseniz satın diyeceksin,iki emekli maaşı az değil ki,onlar da düşünce olsa kredi çektirilir mi bi kıza ya,evlenince ne olacak??? Benim ailem ben evlenmeye kalkınca önce erkek kardeşini evlendir öyle evlen 30nda evlensen ne olur dediler,öyle tatlı geldi para
onu da diyorlardı da o işten kurtuldum ben bir şekilde :/ evlenme durumum zor benimdeAcilen ayrı eve çıkıp kredinin yarısını ödeyebiliyorum ben ister diğer yarısını siz ödeyin isterseniz satın diyeceksin,iki emekli maaşı az değil ki,onlar da düşünce olsa kredi çektirilir mi bi kıza ya,evlenince ne olacak??? Benim ailem ben evlenmeye kalkınca önce erkek kardeşini evlendir öyle evlen 30nda evlensen ne olur dediler,öyle tatlı geldi para
bana da dediler biz seni okuttuk erkek kardeşini de sen okutacaksın diyebu da ayrı bi klinik vaka galiba
ne demek erkek kardesini evlendir yahu
evin icinde bankamatik kurduklarini mi dusunduler acaba
Ne desem bilemedim, ilginç..Evde annem babam sürekli beni eleştiriyor.Çalışıyorum 5 gün evde tatil günümde tv izlesem bu ne işe yarar tv izler diyorlar..Babam evde yiyecekleri saklıyor...sen yemek yapma yemeyiz çayı sen koyma diyorlar ne yapsam da asla yemiyorlar..ikisi de emekli çalışmıyor..marmara hukuk mezunuyum okumayı da beceremedi diyorlar.. sürekli eleştirilmekten öyle bunaldım ki.. annem bir gün nasılsın demez babam bir gün bana nasılsın demez... ve birşey mi yaptın bunlara diyeceksiniz hiçbirşey yapmadım.. evlenmedim de bekarım hala.Bunlardan kurtulmak için de evlenmek istemiyorum... onlara ev aldım 5 ay önce...eşyalarını baştan aldım tonla borç ödüyorum bir yandan.. tüm evdeki eşyaları atıp baştan sıfırdan yeni gelin evi gibi ev açtım ikisine... ben bunlara yaranamıyorum... öyle çıkmazdayım ki... ne yapsam bilmiyorum... niye böyle herşey bana akıl verin lütfen ya![]()
neden şimdi yazdım? bugün yanıma geldiler bende yemek yaptım yoldan geliyorlar diye... kapıdan girdiler 1 tabağa yaptıklarımdan koyup ellerinde yiyip bırakmışlar 3 dakkada falan ya hep birlikte oturalım sofraya ailecek diye hazırlamıştım sofrayı dedim ve aç bekledim birlikte yiycez diye.. şimdi çay yapmışlar istersen gel al diyorlar bende pc aldım odama geçtim.. gel bir yüzünü görelim nasılsın diyen yok... yolunuz nasıl geçti dedim nasıl geçecek yol değil mi diyorlar... ben böyle bir aileyi hakedecek ne yaptım ya...