Zaten evde bile kapımı kilitleyip oturuyorum aynı sofraya oturmuyoruz oturunca direkt eleştiri laf sokma tuvalete gidiyorum o ara odama girerler iki dağınıklık olsun başlar asla susmaz. Dışarı çıkarken kilitliyorum balkondan giriyorlar sözde temizlik için. Herkesin dolabını çeksek toz olur altında onu çekip bir de bana atarlar pissin diye. Çamaşırı zaten hep kendim yıkıyorum bazen makine içine doldurup bırakıyor kavga ediyoruz. Yıkıyorum asıyorum ortada kıyafet yok.Odanızın kapısını kilitleyip çıkın.
Susmasınlar, dırdır etsinler, gerekirse küssünler. Umursamayın. Gerekirse işten gelip odanıza gidin. Çamaşırlarınızı kendiniz yıkayın.i
Keşke 2 gram şımarık olsaydım asla da sevmiyorlar. Sürekli eleştiri başkasıyla kıyaslama. İnsanların yanında sürekli azarlama. İnsan evladını el üstünde tutar bunlar beni hep yerin altına gömdüSizi şımartmışlar kendilerinden farklı birini yetiştirmiştir
Başta müsamaha gösterdikleri Altan aldıkları davranışlarınıza artık tahammül edemiyorlar belli ki
Konuşun ailenizle çözülmeyecek dertler değil eminim sizi çok seviyorlar
Yok artık balkondan girmek nedir. Valla gerekirse balkonunuza da kilit taktırın, bu kadarı normal değil.Zaten evde bile kapımı kilitleyip oturuyorum aynı sofraya oturmuyoruz oturunca direkt eleştiri laf sokma tuvalete gidiyorum o ara odama girerler iki dağınıklık olsun başlar asla susmaz. Dışarı çıkarken kilitliyorum balkondan giriyorlar sözde temizlik için. Herkesin dolabını çeksek toz olur altında onu çekip bir de bana atarlar pissin diye. Çamaşırı zaten hep kendim yıkıyorum bazen makine içine doldurup bırakıyor kavga ediyoruz. Yıkıyorum asıyorum ortada kıyafet yok.
Şımarık olmasaydınız anne babanız cahil bile olsa cahil demezsiniz benim değer yargılarıma göreKeşke 2 gram şımarık olsaydım asla da sevmiyorlar. Sürekli eleştiri başkasıyla kıyaslama. İnsanların yanında sürekli azarlama. İnsan evladını el üstünde tutar bunlar beni hep yerin altına gömdü
Cahiller evet ne evlat yetiştirmekten anlıyorlar ne çocuk psikolojisi iki cahil sırf evlendik herkesin var diye çocuk yapmışlar. Peki o düşük ve ölü doğumlardan evdeki çocuk etkilenmiyor mu? Ben nelere şahit olmuşumdur bir düşünün beniö annem depresyona girip evde sürekli uyuyordu ben kendi kendime büyüdüm bunu deyince suçlu oluyorum. Kendi kendimi geliştirdim Kendi Kendimi büyüttüm. Benim kolum kırıldı bana kırık olsa ağrır dediler 2 gün köyden hastaneye gitmek zor geldi. Ayağımdan araba geçti aileme söyleyemedim. Sürekli kızarlar korkusu vardı. Küçük çocukken bile herkes güzel güzel giyinirken Ben ne haldeydim. Annem ev temizliğine taktığı kadar kişisel hijyenine dikkat etmiyordu bana da öğretmedi. Bi kere ameliyat olacaktı ne oldu bilmiyorum bana ben öleceğim annesiz kalacaksın dedi durdu. Ben arabada gidiyorum peçeteye anneme dua edin ölmesin yazıyorum camdan atıyorum. Şiddette vardı ama onlara sorsak asla yoktu asla bu yaşanmadıAilen belki çok iyi olmayabilir ama hiç empati yaptın mı sen evlat? Defalarca düşük yapmak hele ki ölü doğum yapmak nedir bilir misin? Belki o acıyı bilseydin 2 cahil insan bir çocuk yapmış demezdin ah uykusuz geceler besle büyüt sonra sana cahil desin cahil bile olsalar anneme babama cahil diyemiyorum çünkü ben de bir anneyim bir evlat ne zor yetişiyor biliyorum olur da anne olursan işte o zaman ah annem! diyeceksin umarım o zaman annen sağ olur yavrum
Asla değil. Bunu sürekli yapmazlar ama senede 2 3 yaparlarYok artık balkondan girmek nedir. Valla gerekirse balkonunuza da kilit taktırın, bu kadarı normal değil.
Babanız da mı temizlik yapıyorAsla değil. Bunu sürekli yapmazlar ama senede 2 3 yaparlar
Bence balkonunuza da bir şekilde kilit taktırın. Kendi evinizde mahremiyetinizin olmaması büyük bir ihlal, hele ki bu yaşınızda.Asla değil. Bunu sürekli yapmazlar ama senede 2 3 yaparlar
Asla muhafazakar değiller bu arada ikisi de ne din bilir ne başka bir şey örneğin parayı faize koyarlar yerler ev araba için kredi çekerler onların değer yargıları yok. Yok yani. Sadece dikkat çekmem sorun çocukken bile böyleydi. Annem de kendine bakmaz babam da. Sosyal hayatımın olması sorun. Direkt varlığım sorun. Şımarıksam da kendi kendimi şımarttım. Lisede bile yazları garsonluk yapıyordum sırf evden uzak olmak içinŞımarık olmasaydınız anne babanız cahil bile olsa cahil demezsiniz benim değer yargılarıma göre
Korumacı muhafazakar sevgilerini gösteremeyen insanlar ama anne baba onlar
Kendinizde söylüyorsunuz zor biriyim
Bu insanların değer yargılarının dışında hareket ediyorsunuz buda onları endişelendiriyor bunu anlayabiliyorum
Haklı demiyorum asla
Onlar cahil ama siz değilsiniz belli ki orta yolu bulmaya çalışın diyorum
İşte bunu anlat bakalım onlara. Bu yüzden sürekli aramız kötü. Ben çelik kapı yaptırsam da bunlar yolunu bulurBence balkonunuza da bir şekilde kilit taktırın. Kendi evinizde mahremiyetinizin olmaması büyük bir ihlal, hele ki bu yaşınızda.
Evet babam sürekli evde temizlik vs yapar annemle ikisi girişir. Ama ben o kadar yoramam kendimi. İstiyorlar ki her yer düzgün olsun düzenli olsun. Her hafta yatak dolap çekeyimBabanız da mı temizlik yapıyor
Evet aileniz biraz cahil olabilir.Ama muhtemelen tek cocuksunuz diye fazla üstünüze düşüyorlar ve mükemmel olmanızı bekliyorlar bence.En azından annenizle konuşup biraz rahatlatmayi deneseniz.cunku sürekli sorunlardan bahsettikce kavgalar dahada büyüyor.
Bunu denemedim mi ki ben babasına aşık bir çocuktum annemi çok severdim onlara şiirler yazardım.her şey ergenlikte başladı ve bitmiyor. Elbette iyi anılar var ama onların hataları çok. Biri 20 biri 23 çocuk yapmış iki cahil çocuk. Babam kıyafetime karışmaz mesela ama annem. En çok gücüme giden de bu. Mesela şiddet gösterdiler bunu asla kabul etmiyorlar. Ama gösterdiler. Yok böyle yaptınız diyorum yapmadık diyorlar. Yaptılar. Hiç güzel güzel giydirmediler küçükken amcam evlenmişti çok heves etmiştim elbiseye yok 9 yaşında onlara göre gelişmiş çocuktum çünkü. Sonra bir elbise alındı bana içine uzun kollu ile. Saç yaptırma yok doğru düzgün tarama bile yok yola yola tarardı. Sorsan biz sana çalışıyoruz bizim başka kimimiz var. İnsanların dedemin dayımın vs bana azarlamasına bile ses etmezlerdi. Allah'tan ezik büyümedim ezdirmedim. Arkadaşlarım beni çok sever insanlar beni çok sever her zaman sevildim. Ailem hariçEvet aileniz biraz cahil olabilir.Ama muhtemelen tek cocuksunuz diye fazla üstünüze düşüyorlar ve mükemmel olmanızı bekliyorlar bence.En azından annenizle konuşup biraz rahatlatmayi deneseniz.cunku sürekli sorunlardan bahsettikce kavgalar dahada büyüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?