Ailemle hayat tarzı sıkıntısı

E iyi ki sizin üstünüze değil öyle olsa eve oturup herkesi kapı dışarı edermissiniz zaten tek cocuksunuz. Niye sizin üzerinize alsınlar olmelerini de mi bekleyemeyeceksiniz?

E iyi ki sizin üstünüze değil öyle olsa eve oturup herkesi kapı dışarı edermissiniz zaten tek cocuksunuz. Niye sizin üzerinize alsınlar olmelerini de mi bekleyemeyeceksiniz?
Yok sana alınmış diyor ya biz borçla aldık diyor ya henüz benim değil diyorum belki ölmeden satıp yiyecekler

Yazmıştım haklarını yiyemem diye. Yurt parası ve okul aynı ücretli. Ne yapayım kyk çıksaydı ben de kalırdım. Yatay geçiş yapmamı onlar istedi. Bunlar yetmiyor işte

Yazmıştım haklarını yiyemem diye. Yurt parası ve okul aynı ücretli. Ne yapayım kyk çıksaydı ben de kalırdım. Yatay geçiş yapmamı onlar istedi. Bunlar yetmiyor işte
Haklarını yiyemem demekle haklarını yememiş olmuyorsun ki. Bir tane kuzenim var aynı sizin gibi annesi babası çalıştı çabaladı iyi bir insan olsun diye doğru düzgün okudu ne atandı ne de özel sektörde dikiş tutturdu sizi tenzih ediyorum siz yine mühendis olmuşsunuz bu gayet iyi bir başarı geçenlerde konuşurken diyor ki annem keşke bize ev alacağına çalışmasaydı evde dursaydı iyi kalpli bir anne olsaydı. Allah aşkına kimin annesi iyi kim hele ki bizim jenerasyon evde duran annelerin psikolojisi daha bozuk

Benim yengem teyzem halam asla annem gibi değil

Ev araba almışlar size daha ne yapsınlar
Bana değil kendilerine aldılar ama laf gelince kime alıyoruz kimimiz var. Almasınlar. Keşke kendilerini de yıpratmasalar. Geçmişe dönünce kötü anılar var. Bir kere tatil gezme yok. Yemek yerken bile mutsuz anılar var. Aile mi olduk

En azından geleceğiniz garanti altında şuan milyonlarca genç anne babasının sorumsuz tutumsuzluğu bir ev bile alamamaları yüzünden evlenemiyor aile evinden ayrılamıyor veya bir ev alabilmek için ömrünü heba ediyor
Kimse mükemmel değil hiç bir aile mükemmel değil siz sadece kötüyü görüyorsunuz
Geleceğiniz garanti altına alınmış ömür boyu kazancınızı rahatça yiyip içecekseniz bir ailenin bir evlada verebileceği en büyük imkanlardan biri budur bizim ülkede

Maddi imkanları sağlayınca iyi anne baba olunuyor yani. Çocuğuyla ilgilenmemesi, kızın kendi kendine büyümesi, çocuğunun sınırlarına saygı duymaması, kendi bakış açısını çocuğuna dayatması sorun değil. Ev almış daha ne istiyorsun? Nankör, hain evlat(!)

Benim ailem iyi de ne oldu savurup durdular emekliler kirada oturuyorlar çocuklarına bırakın bi faydayı medet umuyorlar kardeşim evlenemiyor bu yüzden çünkü o evlense geçinemeyecekler
Gençken kardeşlerine ona buna para yedirip durmuşlar bize çok iyi davrandılar da ne oldu
Maddi olanak sağlamak en azından evladın hayatına ket vurmamak iyi anne baba olmanın ön koşulu bence

Hayır anne baba olmanın ön koşulu çocuğunu sağlıklı bir biçimde büyütmektir. Maddi olarak çocuğa yüklenmek de sağlıksız, manevi olarak sınırları ihlal etmek de sağlıksız. Sizin anne babanıza kızma hakkınız varsa konu sahibinin de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…