Dıştan mükemmel görünen ama içeriden berbat bir aile. Ergen yasimi çoktan geçtim. Ama insanın bazen kötü anına denk gelebiliyor. Öyle bir andı. Sakinlestigimde yaptıklarıma inanamadım.
Allah sana acil şifalar versin. Ailenden çekiyorsun sanırım umarım evliliğin harika olur.
Hasta bi kız anne hasta diye temizlik yaptırmıyor.
Sanırım babanın kulağına gider diye yaptırmıyor. Çünkü döverken de hasta değil mi kızı ?
Küfür ediyor anne sinirli ya beddua ?
Hastalığı için layığını bulmuşsun ne demek. Hiç iyileşme ne demek ?
Abim diyor en az 22-23 yaşında bu adam. Bu kadar mı beyinsiz bu kadar mı kıskanıyor kardeşini.
Utanmıyo bir de camları temizlememiş babayı dolduracaklar. Hasta insana bu mu sevgi.
Kuru bi kızgınlık olduğunu düşünmüyorum. Annesi anne değil abisi insan değil.
Allah sabırlar versin sana tez zamanda iyileş.
önce terlık atılmıs sonra bu hanım kızımız annesıne vurmus :26:Bazen okuduğumu anlama sıkıntısı cekiyorum. Bazı yorumlar beni benden alıyor.
Annelik kutsaldır ama her anne kutsal değildir. Tamam annesinin elini cizmesi kabul edilebilir gibi değil -konusahibi de zil takıp oynanamış zaten annemin elini çizdim diye- ama hangi annenin ağzına yakışır o küfürler...
Bu yaşanan olayların mutlaka evveliyatı vardır. Mutlaka.
Konussun umrumda degil ama agir agiza alinmayacak kufurler etti.
Cildirdim banyonun onune gidip kapiyi saak diye cektim. Oyle cektim diye Terligi aldi ve koluma hizlica vurdu. Kolum uyustu kizardi kabardi agladim bagirdim bende ona vurdum. Bu defa o sildigi pis kokulu bezle sirtima yapistirdi iki kere. Bende onun o sirada elini cizmisim kanamis.
önce terlık atılmıs sonra bu hanım kızımız annesıne vurmus :26:
İtişmişlerdir. Vurup da kadına tokat atacak hali yok ya da ne bileyim tekme tokat girişecek de değil...
İki ay önce babam el kaldırdı bana, elini havada yakalayıp indirdim aşağı. O sinirle ittirmiş de olabilir hatırlamıyorum. O da yenilir yutulur cinsten seyler söylememişti. Ben de mi kötü bir evladım sence?
İnsanın sabrının bir sınırı vardır.
Keşke yaşanmasa bu tarz kötü seyler ama olan olmuş ve konu sahibi de yeterince üzgün.
bilmiyorum seni tanıdıgım için sana bişey diyemiyorum biz babamıza karşı gelmeden buyudugumuz ıcın bana cok ayıp geliyor
Ben de tam tersi babama karşı gelerek büyüdüm :) Saygı sınırları icinde tabi ki. O beni değil ben onu büyüttüm denilebilir. Tüm ergenliğim boyunca ağız tadıyla oturduğumuz tek bir sofra olmadı. Hır gür kavga gürültü... Annem cok cekti. Ama tüm yaşanılanlara rağmen bana; ben senden razıyım kızım dedi ve olay kapandı.
bizim ailemizde hiç öyle sıkıntılar olmadı aksine babam ben 13 yasında olana kadar yurt dısında calıstı bızı hep sevdıgını bellı ettı babam cok mulayim bir adam bızım evdekı tek kavgalar torunlar yuzunden oluyor suanda Allah kimsenin evine huzursuzluk vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?