her hafta dememiş, birkaç haftada bir demiş. ne var bunda?Birkaç haftada bir gidip
Eşi is için gitti ona ayarlayabilecegi yer yok malesef.Kayinvalideniz neden Isvicre ye gitmiyor ?
Öyle miyim gerçekten? Her hafta görüşüyoruz zaten. Aynı şehirde kalmak mantıklı gelmiyor.her hafta dememiş, birkaç haftada bir demiş. ne var bunda?
empati yoksunusunuz.
Tamamen psikolojik. Hiçbir şey değişmeyecek. Sırf vicdanına muhtemelen şunu diyebilmek için, gittim göz kulak oldum aileme.O evde olunca ne değişecekmiş ki?
O zaman esiniz cok istiyorsa gitsin kalsin. Siz gitmeyin koyun cayinizi kahvenizi, uzatin ayaklarinizi keyif yapin.Eşi is için gitti ona ayarlayabilecegi yer yok malesef.
Gitmeden de göz kulak olabilir bence bende istemezdim sanırsam bilmiyorumTamamen psikolojik. Hiçbir şey değişmeyecek. Sırf vicdanına muhtemelen şunu diyebilmek için, gittim göz kulak oldum aileme.
Zaten git kal dedim. Konu beni de götürmek istemesiydi :) Su an bir triple, gelmezsen gelme ben istediğimde giderim dedi ama böyle olur mu bilmiyorum.O zaman esiniz cok istiyorsa gitsin kalsin. Siz gitmeyin koyun cayinizi kahvenizi, uzatin ayaklarinizi keyif yapin.
Emin ol rahat ettirir ona annesi :))) orda kalmak konusunda bir rahatsızlığı yok.Bence ses çıkarmayın istiyor madem gitsin. Kim başka evde kaldığında rahat edebilmiş ki 2 gider 3 gider vazgeçer sonradan
Annesini buraya getirme ihtimali daha yüksek :)Çok saçma
Babası ölse komple evi kapatıp oraya mı taşınacak
Çok saçma. Üstelik aynı şehirdeyken daha da saçma. Hemen hemen her gün telefonla arayıp bir ihtiyaçları var mı diye sormak en doğrusu, eğer mesele sadece vicdan rahatlatmaksa.Tamamen psikolojik. Hiçbir şey değişmeyecek. Sırf vicdanına muhtemelen şunu diyebilmek için, gittim göz kulak oldum aileme.
Evet ben de bunu anlamıyorum. Çok saçma diyorum ama sana göre öyle diyor. Bu psikolojik bir şey ve ben öyle rahat edeceğim diyor.Ziyarete her hafta gidiyormussunuz zaten ekstra yatiya gitmek ne mana yahu...
Yatiya kalip "evde erkek var" gosterisi yapinca ne olacakmiş?Ne sacma sapan seyler sanki magarada yasiyoruz.
Her gün konuşuyorlar zaten.. Ben de anlam veremiyorum inanın.Çok saçma. Üstelik aynı şehirdeyken daha da saçma. Hemen hemen her gün telefonla arayıp bir ihtiyaçları var mı diye sormak en doğrusu, eğer mesele sadece vicdan rahatlatmaksa.
Bence ses çıkarmayın istiyor madem gitsin. Kim başka evde kaldığında rahat edebilmiş ki 2 gider 3 gider vazgeçer sonradan
Ben bekarım, yaşım da muhtemelen sizden ve eşinizden küçüktür. Ama herhangi bir mantık göremedim bu konuda.Her gün konuşuyorlar zaten.. Ben de anlam veremiyorum inanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?